Fal Sepeti Deneyimleri

Merhaba Nas Kendinehas ın dedikleri çıkan var mı? Genel olarak memnun herkes sanırım okuduklarıma göre. Denemek istiyorum da.
Valla bende patladı. İş,aşk,arkadaşlık. Hepsi patladı tüm vadeleri de. Analizi güzeldi yani kişi için analizi iyi ama vadesi dediği olaylar hep patlak

Yaa Çok geçti mi vadelerin üstünden?
Şöyle ki
Arkadaşlık için dediği şey üstünden 3 hafta gecmiş.
İş için bi başka zaman demiş sonra başka zaman. İlki patladı. İkincisinin patlamasına 1 hafta var ama olması imkansız :)
İlişki kısmı da maleeseff patladı. Onun da üstünden 2 hafta gecmiş

Azönce eski fallarımı tekrar dinleyim dedim orda farkettim. Ama analizi güzel. Yani erkek ark ile ilgili analizini güzel yapmış. Kişi analizini iş yernde biri ile ilgili güZel analiz yapmış ama vadeler patlak. Bir demiş ile ilgili bir olydan bahsetmiş oyle bir olay hiç olmadı

Anladım canım sağol. Denk gelip baktırabilirsem yazarım ben de görüşlerimi

Anladım canım sağol. Denk gelip baktırabilirsem yazarım ben de görüşlerimi
Ya birazda akıl veriyo hayat zor bilmem ne onada gıcık olmsutum sanki biz bilimiyoz ne kadar zor olduğunu ama dedimya ihtimal vermezdim hadi cnm sallamış dedim ki imkansızsa dedim sesi kapattım ama resmen çıktı yani

Ya birazda akıl veriyo hayat zor bilmem ne onada gıcık olmsutum sanki biz bilimiyoz ne kadar zor olduğunu ama dedimya ihtimal vermezdim hadi cnm sallamış dedim ki imkansızsa dedim sesi kapattım ama resmen çıktı yani
yaa fala akıl verme karıştı mı ben de bazen sinirleniyorum
akıl akıl gel takıl, biz de az çok biliyoruz
olabilecekleri anlat bana
ha kritik bişi görürsen öyle davranma yoksa bu olabilir de
ama kişisel gelişime dönmesin

ya evet akıl verme olayını ben de hiç sevmem :))
şöyle de birşey var falcı ne kadar iyi ne kadar hisli olursa olsun bence herkese herşeyi bilmesi imkansız zaten :)
çok sallamasın yeter zaten ölesiye inandığımızdan değil baktırmamız

Bu aralar hiç yeni yorumcu katıldı mı ? Katıldı da ben mi kaçırdım acaba ?

Sahra Yıldıza baktıran var mı? 2 saat oldu hala yorumlamasını bekliyorum. Değer mi beklemeye , yoksa iptal edeyim mi?

Ben bir gündür talianın bakmasını bekliyorum :) iptal edicem biraz daha bakmazsa
Ben iptal istiyorum diyene kadar bakmış ama öyle vay diyeceğim birşey söylememiş , 2020 çok güzel olacak , maddi anlamda ev araba anahtarı vs var demiş durmuş

Merhabalar . Bayadır toparlamayı düşünüyordum son zamanlarda baktırdığım falları. Benden haber bekleyenler vardı .Fal sepetini yorumlamak bugüne kısmetmiş . Öncelikle vadelere önem vermiyorum ama yine de örnek olması açısından kim ne demiş yazacağım .

Zülal şen ; ona attığım ilk falımdı.sesli bakım oldu. Anda ve geçmişte iyi olduğunu düşünüyorum . Karakterleri analizini sevdim . Bence Gercekciydi çünkü sorduğum biri için detay vermemiştim nokta atışı yaptı .Gelecek konusunda pembeci demek için çok erken çünkü çok olmadı falı baktıralı. Ama yine de olmayacağına inandığım bir konuya ısrarla olacak demesi beni meraklandırdı. Karşılaşacağımı bildiğim birini Sordum. Bu kişiyle Ne görüyorsunuz diye ? karşılaşma olacak ama konuşma olmayacak demişti . Öyle de oldu :) falın üzerinden uzun zaman geçtikten sonra bi daha baktırabilirim.

Talia; uzun zamandır baktırmayı beklediğim için açıkcası fal yorumu bende biraz hayalkırıklığı oldu . Daha dolu dolu bir fal bekliyordum .katina attım .sanırım yazılı baktırdığım için ve de sırada da çok kişi olduğu için enerjisinin düştüğünü düşündüğümden istediğim gibi değildi. Ancak yine de hakkını yiyemem kısa olsa da netti ve onun analizini de beğendim. Sorduğum biri için onunla olmayacak dedi olumsuzu da güzellikle izah ediyor yani. Sonbahara aşk ve işle alakalı vadeler verdi bakalım .

Rüzgar Tuna: ses tonuna, konuşmasını sevdim . Kahve attım ama kartlarıyla da desteklemiş sağolsun. his olarak boş biri olduğuna inanmıyorum. Beklentimin üstünde bir yorum aldım . Nokta atışları vardı . Falın sonunda son olarak söylediği birşey çıktı açıkcası sasırdım. Zülale sorduğum soruyu ve çıkan konuyu ona da sormuştum. aynı şeyi söyledi .İkinci kez baktıracağım.

Melek Kara; promosyon falımdı. İlk kez baktırmış oldum . Genel yorum istemiştim açıkcası buna rağmen isabetli tarafları vardı . Zülalle bir konuda ayni vadeyi verdi .

Bu falcılar ve Firuzen, ayışığı,buse yıll, Zeliş can dışında Önereceğiniz başka falcılar var mı? Kredilerimi bitirip bir süre ara vermek istiyorum .

Tellwe için de görüşlerimi toparlayınca ilgili başlıkta yazacağım .

Ben utku yu çok beğeniyorum kart falında çok iyi geldi bana bu sitede bence en iyi kart yorumcusu diyebilirim ikinci olarak oya boran ı beğendim vs vs katkı olduysa senin ❤

Katılıyorum sizlere

Ben utku yu çok beğeniyorum kart falında çok iyi geldi bana bu sitede bence en iyi kart yorumcusu diyebilirim ikinci olarak oya boran ı beğendim vs vs katkı olduysa senin ❤
İkisini not alıyorum . Sesli mi baktılar bide nokta atışı var mıydı? Hangi Aralıklarda kart falı atıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…