Fal portalında nasıl fal baktırılıyor acaba? Sadece telefonda mı bakıyorlar?Şu an Tarotun Bestesi ne fal baktlrdlm, yani çok mrmnun kaldım o ayrı mevzu, ama şimdiki sevgilimle evlenme tarihi gibi tüm falsepeti 2 yıllık sürec veriyordu - ortalama 1,5-2 sene- ben sonucda bazen onlar bir-birinin fallarlnı görüyorlar diye düşündüm. Ama Tarotun Beste si aynl şey söyledi. Ve Falsokağı nda Beyza Deniz de aynı vadeyi verdi. Ama vade dolmadığı için doğrumu yanlışmı söyleyemiyorum
Sesli mesaj ve ya telefonda . Kendi tercihine bağlı.Yazılı fal yok benceFal portalında nasıl fal baktırılıyor acaba? Sadece telefonda mı bakıyorlar?
Beste sadece telefonda mı bakıyor acaba?Sesli mesaj ve ya telefonda . Kendi tercihine bağlı.Yazılı fal yok bence
Yok, Ben sesli mesaj istedim sonra tekrardan dinleyebilmem içinBeste sadece telefonda mı bakıyor acaba?
10 dk satın aldım ama çok kısa ses kaydı attı tatmin etmedi falı pek.Yok, Ben sesli mesaj istedim sonra tekrardan dinleyebilmem için
20 dk almıştım ben10 dk satın aldım ama çok kısa ses kaydı attı tatmin etmedi falı pek.
Ne falı baktırdınız peki?20 dk almıştım ben
Nerde kime baktırmıştın20 dk almıştım ben
Vadede bende Deva Güneş bir numara, Çisem Deva da iyidirBana hiçbir falcının vadesi çıkmıyor ya
Bende de vade çıkmıyor genelde. Fakat Venüs kalp bahçem hep tuttururdu vade yiVadede bende Deva Güneş bir numara, Çisem Deva da iyidir
Hatirlamiyorum yillar önce baktirdimKemal ceri binnazda dostum dostum diyen biri vardı o mu?
Nasıldı canımHatirlamiyorum yillar önce baktirdim
Falportaldan Tarotun Bestesi neNerde kime baktırmıştın
Ben kemal ceriden bahsetmistim falsepetinde berbatti masal anlatiyorNasıldı canım
Bende çok baktırmak istiyorum. Sizin gidişata göre gideceğim bendeAhu yaldız nasıl arkadaşlar bana yakın vade verdi
Bende çok baktırmak istiyorum. Sizin gidişata göre gideceğim bende
Tamam canımBende çok baktırmak istiyorum. Sizin gidişata göre gideceğim bende