- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
Asko evet kucuk ama o manyak diyodu bana mezun olmadan evlenicem diye.. neyse, korkudan cevap vermeye korkuyodum ama yazayim simdi bi bakalim durum neymisCanım daha yaşınız küçük. Evlenmiyordur korkma :)
Enişte hızlı çıktı. Peki senin öyle bir niyetin ya da isteğin var mıydı?Asko evet kucuk ama o manyak diyodu bana mezun olmadan evlenicem diye.. neyse, korkudan cevap vermeye korkuyodum ama yazayim simdi bi bakalim durum neymis
Sevgiliyken oyle seyler konusuyodu da ben 28den once evlilik dusunmedigim icin salmisti beniEnişte hızlı çıktı. Peki senin öyle bir niyetin ya da isteğin var mıydı?
Hislerinin olmadığına emin misin?Sevgiliyken oyle seyler konusuyodu da ben 28den once evlilik dusunmedigim icin salmisti beni
Deme oyleeeeeHislerinin olmadığına emin misin?
Cümle sonundaki ..ok neyi sembolize ediyorDeme oyleeeeehislerim olsaydi onceden aradiginda/yazdiginda kendimi tutamayip cevap verirdim
Yüz yüze geldiniz mi peki hiç?Deme oyleeeeehislerim olsaydi onceden aradiginda/yazdiginda kendimi tutamayip cevap verirdim
Cevap verseydim olacagim seyiCümle sonundaki ..ok neyi sembolize ediyor
Hayir, gelmedik. Karsilasmaktan cok korkuyorum zaten, depresir hislerim diye. Mesaj attiginda niyeti ne diye atmistim, yani 3 kere falan.Yüz yüze geldiniz mi peki hiç?
Karşılaşmadan anlayamayabilirsin hislerini.
Fal atmaya devam ediyor musun bu ara peki?
Bence hislerinin olduğu bunları buraya hala yazmandan belli, hala onla ilgili fal baktırmandan belli. Lütfen kızma.Cevap verseydim olacagim seyi
Hayir, gelmedik. Karsilasmaktan cok korkuyorum zaten, depresir hislerim diye. Mesaj attiginda niyeti ne diye atmistim, yani 3 kere falan.
cevaplarima gore, hislerim var gibi mi sence?
Hırs var en azından gibi geldi bana.Cevap verseydim olacagim seyi
Hayir, gelmedik. Karsilasmaktan cok korkuyorum zaten, depresir hislerim diye. Mesaj attiginda niyeti ne diye atmistim, yani 3 kere falan.
cevaplarima gore, hislerim var gibi mi sence?
Burcu Karenin yorumlarinda gordum jsjsj
Hahah sanmam ya jsjsj bende gonderecek kisi bulamayip burcu karene mi gondersem diye girmistim vazgectimayy bu akşam ona yollasam mı diye düşünmüştüm . iki gündür bakıyorum bakıyorum kimseyi bulamıyorum atacak emin olamıyorum:))
ilişki durumu karışık diyince cinsel yönelimine mi yormuş.:))
ama bu kadın bir kaç aya falınız çıktı bana diyerek tekrar fal atmasın şimdi
Bu retromu nedir ne zaman başladi ne zaman bitiyor benim hic bilgimim olmadigi bir konuKızz evleniyor olsa niye yazsın ki? o da seni merak ediyor işte. ne zaman önce ayrıldınız? barışırsınız bence.
şu merkür retrosu bi bitmedi ya:))
Geysu anlık durum düşüncelerde muhteşemdir ama yakın gelecekte de çıkmadığı olmuştu bana.arkadaslar bana ciddi ciddi geysunun yakın gelecekte kendisi veya sordugu kisi icin böyle böyle olacak dediği seyler cıkan varmı cok cok onemli bir sey icin yazıyorum yani yakın gelecek dediğim 2 hafta gibi ve anlık durum.
Allah askına söyleyin
karakter analizinde de iyimiydi sana mesela sordugun kisinin karakteri böyle böyle gibisinden ya da iki kisiyi sorduysan aralarında böyle böyle seyler olacak gibisindenGeysu anlık durum düşüncelerde muhteşemdir ama yakın gelecekte de çıkmadığı olmuştu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?