Herkese merhaba neredeyse tüm fal sepeti yorumcularını denedim tek tek yorum yapmak istiyorum.
Kader papatya: Tam bir pembe tablo bir dediği bile çıkmadı vadeler patladı.
Ekin Altınışık: Ben beğendim karakter analizi iyi tutan ve tutmayan yerler vardı ama vadelere daha var bekleyeceğim güncellerim.
Selin ay: Enerjim uyuştu çok tutarlı kısımlar vardı vadesine daha var ama ben beğendim.
Saime Elmas: Dediği her şey neredeyse doğruydu vadesine daha var ama çıkan şeyler oldu.
Ayşe Narin: Ben beğendim vadesine var daha çok yol gösterici ve burç yorumu gibi önemli tarihlere dikkat et dedi karakter analizinde baya başarılıydı.
Samantha grey : Vadesine daha var ama kendinden emin konuşmadı beğenmedim.
Evren Elvin: Vadeler patladı tavsiye etmem.
Merlin Ayris: ben çok beğendim partnerimin baş harfini doğru bildi vadelerine var sadece üslubu biraz ters.
Demir: Ben beğendim karakter analizi çok çok iyi vadelerine var ama bence tutarlıydı.
Mahpeyker Aslanoğlu: Vadesine var ama çok tutarlı ve beni güzel analiz eden şeyler söyledi.
Özcan lekesiz: Bildiğin kopyala yapıştır hazır fal gibiydi hiç beğenmedim.
Alev Seçkin: Tutarlı ve geçmişle ilgili bildiği şeyler vardı ben beğendim vadesine var güncellerim.
Ala duru: Karakter analizi çok iyi biraz nasihatte veriyor ama vadesine var çıkarsa devamlı atarım.
Ayda Deniz: Ben bayıldım beni bana anlattı resmen partnerimle ilgilide bildiği ve bilmediği yerler var ama vadesi tutarsa vazgeçilmezim olur.
Feray Tekin: Başarılı bir yorumcu anlıkta çok iyiydi vadesine var tutarsa ondan da vazgeçmem.
Şule naz: Kendinden çok emin ama bilmedi yani ben beğenmedim.
Şifa laçin: Vasatın teki bir şey bildiğide yok.
İnci ay: kendinden emin değil bilemedim.
Alya Ar: Anlıkta iyiydi vadesi uzun ama çokta başarılı değil.
Hayal gibi: O kadar mıy mıy ve ağır bir dediğinide anlamdım o paraya yazık.
Kader papatya: Tam bir pembe tablo bir dediği bile çıkmadı vadeler patladı.
Ekin Altınışık: Ben beğendim karakter analizi iyi tutan ve tutmayan yerler vardı ama vadelere daha var bekleyeceğim güncellerim.
Selin ay: Enerjim uyuştu çok tutarlı kısımlar vardı vadesine daha var ama ben beğendim.
Saime Elmas: Dediği her şey neredeyse doğruydu vadesine daha var ama çıkan şeyler oldu.
Ayşe Narin: Ben beğendim vadesine var daha çok yol gösterici ve burç yorumu gibi önemli tarihlere dikkat et dedi karakter analizinde baya başarılıydı.
Samantha grey : Vadesine daha var ama kendinden emin konuşmadı beğenmedim.
Evren Elvin: Vadeler patladı tavsiye etmem.
Merlin Ayris: ben çok beğendim partnerimin baş harfini doğru bildi vadelerine var sadece üslubu biraz ters.
Demir: Ben beğendim karakter analizi çok çok iyi vadelerine var ama bence tutarlıydı.
Mahpeyker Aslanoğlu: Vadesine var ama çok tutarlı ve beni güzel analiz eden şeyler söyledi.
Özcan lekesiz: Bildiğin kopyala yapıştır hazır fal gibiydi hiç beğenmedim.
Alev Seçkin: Tutarlı ve geçmişle ilgili bildiği şeyler vardı ben beğendim vadesine var güncellerim.
Ala duru: Karakter analizi çok iyi biraz nasihatte veriyor ama vadesine var çıkarsa devamlı atarım.
Ayda Deniz: Ben bayıldım beni bana anlattı resmen partnerimle ilgilide bildiği ve bilmediği yerler var ama vadesi tutarsa vazgeçilmezim olur.
Feray Tekin: Başarılı bir yorumcu anlıkta çok iyiydi vadesine var tutarsa ondan da vazgeçmem.
Şule naz: Kendinden çok emin ama bilmedi yani ben beğenmedim.
Şifa laçin: Vasatın teki bir şey bildiğide yok.
İnci ay: kendinden emin değil bilemedim.
Alya Ar: Anlıkta iyiydi vadesi uzun ama çokta başarılı değil.
Hayal gibi: O kadar mıy mıy ve ağır bir dediğinide anlamdım o paraya yazık.