Fal Sepeti Deneyimleri

Gül

Güle ne falı baktırdınız ? Bende olumlu konuşmuştu kendinden emin felan

Zeynep hangi uygulamada ?

Güle ne falı baktırdınız ? Bende olumlu konuşmuştu kendinden emin felan

Kahve atmistim. Bende olumlu-olumsuz demedi ama anlikta ve karsimdakinin tavrini anlatmada baya basarili. Zeynep telefonda bakiyor bu arada. Ama onun hakkinda cok olumsuz yorumlarda var istersen bi forumda arat. Seveni bol sevmeyeni bol.

Cana Tarot vade verdi mi

Acaba bu Cans tarot kaça bakıyor? Bir de soru üstüne mi açılım yapıyor, genel olarak hayatımda ne görüyorsunuz gibisinden baktırılır mı?

Acaba bu Cans tarot kaça bakıyor? Bir de soru üstüne mi açılım yapıyor, genel olarak hayatımda ne görüyorsunuz gibisinden baktırılır mı?

Soru istiyo aslinda ama detay istememisti. Ama fal gibi de degil. O yonden beklentiyi cok karsilamayabilir. Yinede benim surecimi bilenlerden olmustu.

Sende fotosuna gülücük felan at bence

zeynep linci gelir diye bekledim ama gelmemiş kadının ne zaman adı geçse herkes birbirine giriyordu

damlaya şaşırdım diğerlerini biliyosun zaten jpgrenouille

zeynep linci gelir diye bekledim ama gelmemiş kadının ne zaman adı geçse herkes birbirine giriyordu

dogru zeynep olunca hep bi karmasa damlaya bende cok saskinim ya. İlk falini bir daha dinlemedim onda barisacaksiniz temmuzda vs demisti. Ama ikinci falinda baya oncesini sonrasini soylemis kadin. Ve sadece iliski olarak da degil. Damla ve zeynepten sonra baktirdiklarimin fal olmadigini gordum

ya damlanın uc falı bende komple cıktı. madem cıktı diyip sürekli baktırdım. o zaman çıkmadı iste. ayda yılda bir baktırın benim gibi suyunu çıkarmayın. coook sonunu dinlemeyin pembeye bağlıyor geri kalan ok.

Suan baktirmak istedigim bir durum kalmadi ama dediklerinizde haklisiniz

Ben hemen zeynep kaosu çıkarıyım kızlar ayıpsınız
Kendime dair hayatıma dair zeynep
Az para vermedim 20 dakika boyunca aynı cümleleri dinleyip en son burda kendime dair zeynep diye dalga geçiyoduk ayy ne günlerdi be sanki 10 yıl geçmiş gibi bi ara tam zeynep kaosu vardı banada ne zeynebin ne damlanın hiçbir dediği çıkmamıştı damla son falda bi arkadaşım baktırdı o kadar saçma şeyler sallamış ki kızçe anlattı iyice soğudum damlanın falından

zeynep bana çoğu zaman çıkıyor. özellikle düşüncelerde kendisinin üstüne tanımıyorum ama korkudan foruma hiç yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…