Ama burada herkesin yaptığı yorumlarla yorumcular hakkında eleme fırsatımız oluyor .Ben böyle düşünüyorum.Burada herkesin yorumları sayesinde iyiler,kötüler eleniyor
Berk kahve iyi ama anda iyi gelecek çıkmadı bendeBır yolun varda hangı falcıları onerırsınız ındırım varmıs %50 marsa baktırdım onun harıcınde
Baktırdıklarım içinde gelecek en çok çıkan Mars sanırım, anın enerjisinde zaten en iyilerden bana. Tabi her söylediği çıkmıyor hiçbir falcının her şeyi çıkmıyor veya vadesinde olmuyordur.Byv falcı mars dedikleri çıkıyor mu?
Berk kahve iyi ama anda iyi gelecek çıkmadı bende
Bizim onla enerjimiz tuttu sanırım. Beni bilenlere okuttum falını da herkes şoka girdi, gerçekten inanılmaz bilmişti bende, gelecek çok yorum yapmamıştı gerçi ama dediği küçük şey de olmadı. Benle ilgili şeyleri çok iyi bildi ama karşı tarafı anda bilememiş.Berk anda da kotuydu bende maalesefsimdi haziran - temmuzda baktirdiklarimi okuyorum da, onceki fallardaki yorum sorularimdan ilerlemis ve hep tekrarli cumleler kurmus. Zaten gelecegi cikmadi ama benimle inatlasmis adam resmen enteresan biri
Sitede kahve falı gözükmüyor marsinYalnız Falcı Mars dikkat ettim de hep indirimde düşük fiyatlı fallarını bakıma kapatıyor. Neyse bu defa Tarot’u açık bırakmış 400 tl yapıp, ama normalde katinası kahvesi 300 dü, bence hoş olmuyor indirim dönemi bunu yapması.
Kapamış işte onu yazmıştım. Tarot’u iyi.Sitede kahve falı gözükmüyor marsin
Aslı Duru veya Hale Özsoy a baktırıp çıkan oldu mu?
İkisine de baktırdım aslı duru patladı hale de patlamak üzereAslı Duru veya Hale Özsoy a baktırıp çıkan oldu mu?
Evet doğru ama fal sepeti icin çoğunlukla en beğenilen adı çok geçen sırasıyla ;Gül Demir,Nadide ve Elena. Üçü de iyiydi ben de.Ahu yu merak ediyorum bir de.Onu deneyimlemedim.birimize çok iyi olan başkasına çok kötü olabiliyor. buranin böyle kafa karışıklığı da var
Gül demire ne zaman baktırdın ?Evet doğru ama fal sepeti icin çoğunlukla en beğenilen adı çok geçen sırasıyla ;Gül Demir,Nadide ve Elena. Üçü de iyiydi ben de.Ahu yu merak ediyorum bir de.Onu deneyimlemedim.
Evet doğru ama fal sepeti icin çoğunlukla en beğenilen adı çok geçen sırasıyla ;Gül Demir,Nadide ve Elena. Üçü de iyiydi ben de.Ahu yu merak ediyorum bir de.Onu deneyimlemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?