Keşke olsa parça parça çıkan durumlar oluyor da 5 sene önce biri için baktırmışım mesela hepsi evliliğe kadar götürmüş bizi ve asla öyle bi ilerleme olmamıştı, ne çok kişiye baktırdım cafesinden telefonunaAslında ben tellwe'deki falcıları beğenmiyorum ama burada biri çıktı yazınca dayanamadımsizin memnun kaldığınız bir falcı var mı peki?
Çisem deva yaptı bana da onu enerji uyuşmazlığı diye iade ettiyeni denemek istediğim 3 kişi de falıma bakmadı enerjim uyuşmadı diye. Bu tesadüf mü? Sizce neden böyle oldu? Sorularım veya hayatım vahim değil. Bilemedim neden böyle oldu
Size kimler bakmadıyeni denemek istediğim 3 kişi de falıma bakmadı enerjim uyuşmadı diye. Bu tesadüf mü? Sizce neden böyle oldu? Sorularım veya hayatım vahim değil. Bilemedim neden böyle oldu
Seruven hemen dönüyor mu kızlar fallara ya bende gönderdim ama bekleyen 6 kişi görünüyor
Tesadüfü tutmus o seruven zamanı kendi yorumluyor atıyor vadeyi ya tutarsa.seruven bana ertesi gün dönmüştü. o kadar bekletip bir de çıkmasa çok üzülürdüm
Kahin kraliçe arzu güneş ve yeni gelen biriydi adını unuttumSize kimler bakmadı
Ayy ben isterimmmKızlar bnaa özelden tarot baktırmak isteyen yazabilir bedava bakıyorm
Özeldn yazAyy ben isterimmm
YazdımmÖzeldn yaz
Tesadüfü tutmus o seruven zamanı kendi yorumluyor atıyor vadeyi ya tutarsa.
Kahin kraliçe arzu güneş ve yeni gelen biriydi adını unuttum
[/QUOTE
Takılmayın boş verin bize de yapıyorlar sizle alakası yoktur
Nerede buKızlar Muzo anda geçmişte ne varsa döktü ortaya, direk bitiş sebebini, kişinin harflerini her şeyi gördü çok beğendim. Geleceği çıkıyor mu?
Astrocenter daNerede bu
Muzoyu çok eskiden tanırım ta taksimde çalıştığı cafeden .sonrasında da tlfla baktırdığım dönemler olmuştur,harf ve isim konusunda garip bir yeteneği vardır ancak söylediği şeyleri yaşamadım açıkçası.Ama anlikta sizi mutlu ederKızlar Muzo anda geçmişte ne varsa döktü ortaya, direk bitiş sebebini, kişinin harflerini her şeyi gördü çok beğendim. Geleceği çıkıyor mu?
banada aynısını yaptı ama gelecekte hiç bir şey çıkmadıKızlar Muzo anda geçmişte ne varsa döktü ortaya, direk bitiş sebebini, kişinin harflerini her şeyi gördü çok beğendim. Geleceği çıkıyor mu?
Gül demir sende tuttumuBi kaç gün önce duygu aura ya baktirdim tam bir ergen falcisi, o kadar duz ve ayrintisizdi ki.. olumsuz yorum yapinca fali da iptal etti bende dun gül demire baktirdim 2. Defa. Yine cok içten ve gercekten cok ozenliydi.
Sonrada uygulamayi silip 4 yillik fal maceralarimi sonlandirdim :) ne dogum haritasi ne fal ne duru goru hic kimse hicbi sey bilmiyor.
Aylardir butun bakim çeşitlerinde mayis 2022 iyilesme ve karmalarimin odendigi yeniden baslangic ayiydi ama 2022nin en gergin ve varolus sancilari çektiğim zamani oluyor :) verilen vadeler zaten cikmadi ve kalan 7 gunde de cikmayacak.
Bu fal konusunda inanilmaz paralar dönüyor ve hicbiri hak edilmiyor bence. Falcida dahil herkes kendisini kandiriyor. Bi kahve fali 160-180tl arasinda baktiriyorsunuz sizinle alakasi yok, hadi anlik bildi diyelim 15 gun sonra söylediğinin tam tersini söylüyor. Sacma sapan işler.. terapistime gidip konusmak yerine bunlara firsat verdigim icin cok kizginim kendime. Arada fal krizim tutarsa naktaya ve gul hanima baktiririm geri kalan hic birini istemiyorum.
Olumsuz yorumlari silmeseler iddia ediyorum kimse fal baktirmaz ve boyle bir yontem uygulamak dolandiriciliktir. Begenmediginiz fallara fikirlerinizi belirtin lutfen, hakkinizi onlara birkamayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?