Fal Sepeti Deneyimleri

ayşil kaya bende de anda iyidi, karşı tarafı baya doğru anlattı. Olumsuz bir faldı ama aramızdaki durumu ve karşı tarafın karakterini yaşantısını doğru anlattığı için beğendim. Gelecek için daha baya var vadesine. Başka baktıran var mı Ayşil Kayaya?
 
bana da çok pozitif degildi. ama ilk falında (ben ikinciye baktırdım yenilerde) karsı tarafı çok güzel tarif etti. beğendim ben de
 
Günümüz erkeğinin ilişki konusundaki mevcut durumunu harika ifade etmişsiniz. Eskiden bunun tam tersiydi.Yani görselliğe daha çok önem verip çok begendiklerinin peşinden deli gibi koşarlardi. Mazide kaldı çoğu şey
 
Mahkeme isimiydi
 
Evet erkekler artik hicbir kadinin pesinden kosmuyor cevremden de gordugum bu, cunku kadinlar erkeklerin pesinden kosuyor, ilk adimi atiyor veya devam etsin diye caba gosteriyor. Bunlarin hepsi erkeklerin yapmasi gereken seyler, denge kacti gercekten. Kadin yaptigi icin ve cok secenek olup heryerden tanisma imkani arttikca erkekler cabalamayi birakti. Kadinlar kosmasa bile hazirda bekliyor yani bir mesajina bakiyor erkegin, bundan emin olan erkek de bu arada baskalariyla takiliyor gununu gun ediyor belki, bir gun donersem bir mesajimla bile hemen elde ederim diyor bunu bildigi icin de acele etmiyor. Hala deger veren, seven, asik olan erkekler vardir mutlaka, zaten bu anlasilir bir erkek seviyorsa beklemez, kaybetmekten korkar cunku hemen harekete gecer. Cok buyuk bir sorun bir engel olamdikca bu boyledir o yuzden bir erkek icin merakta kaliyorsaniz, fal baktirma geregi hissediyorsaniz anlayin ki buyuk bir ihtimalle olumsuzdur durum.Ben birine fal baktirdigim zaman uzuluyorum, biliyorum ki fala yoneliyorsam ilerlemeyecek, fala ihtiyac duymazdim en basinda.
 
Kızlar peki çok güvendiğiniz mantığınıza da uyan ve sevildiğinizden emin olduğunuz kişiyi mi seçerdiniz yoksa kafanıza uymasa da tam güvenmeseniz de kalbinizin attığı istediğiniz kişiyi mi?
 
Kalbininizin atmadığı kişinin her hareketi batar bir süre sonra tecrübeyle sabit sizinle çok ilgilenip her dediğinizi yaptığında bile niye böyle kendi fikri yok mu dersiniz kalbinizin attığı kişinin ise olumsuzlukları bile güzel geliyor bazen o yüzden kalbinizin attığı kişiyi seçin derim
 
Teşekkürler
 
Kızlar peki çok güvendiğiniz mantığınıza da uyan ve sevildiğinizden emin olduğunuz kişiyi mi seçerdiniz yoksa kafanıza uymasa da tam güvenmeseniz de kalbinizin attığı istediğiniz kişiyi mi?

güvendiğim kişi öncelikli. son zamanlarda buna benzer kararsizlik yaşıyorum ve fark ettim ki devamlı diken üstünde olmak, guvenememek çok yorucu. tükendim.
 
Yarın exle görüşeceğim alıyım fikirlerinizi ? 6 7 ay dır hayatında biri varmış ilişkiye kendini veremiyormuş hani öyle görüşüp aradakı sorunları hall edip devam etmeye karar vermişler en son . Çocuk halen karı kız eklemeye devam yani . Ben bu ilişkiden bir bok anlamadım . Gidince görüşünce ne sorayım ne diyeyim bilmiyorum . Görüşmeyi oda istiyor hayır demedi aradığımda hatta kendi dedi görüşelim şu gün diye
 
Bu durumda neden görüşeceksiniz? İlişkisi varken sizinle görüşen, siz iliskide olsanız başkası ile de görüşür.Cok yorucu.Ben olsam maziye gömerim tek kalemde böyle bir kişiyi.Tabii siz bilirsiniz .
 
Bunu zaten kendim için yapıyorum . Konuşmam gereken şeyler vardı onları konuşup sonra iletişimi kesicem zaten . O arkadaş kalalım felan dıyorda ben kalmam yani.
 
Bunu zaten kendim için yapıyorum . Konuşmam gereken şeyler vardı onları konuşup sonra iletişimi kesicem zaten . O arkadaş kalalım felan dıyorda ben kalmam yani.
hayatında başkası varken kesinlikle iletişimi sürdürmeyin bence ama son kez konuşup rahatlamak fal baktırmaktan daha gerçekçi ve güvenilir bir yöntem tabii
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…