Fal Sepeti Deneyimleri

Çocuk halen karı kız eklemeye devam dediğiniz kişi size özel olarak görüşmüyor büyük ihtimal yani siz olmasanız da birileriyle görüşecekmiş üzgünüm Ortada ilişki felan yok gibi yani siz içim rahatlasın soracaklarım var diyorsunuz ama bunun sebebi de hala bir umut yani buraya yarın akşam gelip aslında her şey düşündüğümün tersiymiş çok yanlış anlamışım demek umudu bile içinde olabilir. Çok dikkat et ve bence asla güvenme görüşmeye bile gerek yok dışardan bakınca

Simdi bu fal topigini biraz konu disinda bir soruyla mesgul edicem ama sizce erkekler bir anda mi asik olur zamanla mi severler asik olurlar? bana zamanla gibi geliyor
anında aşık olanda çok tanıyorum ya dur öylesine zaman geçireyim diyip sonradan aşık olan da benim nişanlıma merakla sormuştum mesela ben ilk gördüğüm an aşık oldum sana o yüzden saçma sapan harektler yapıyordum demişti ama çok yakın bi dostum var adam sevmeden kızı oyaladı 3 ay boyunca çok kızmıştım ona en sonunda sevemedim kızı bi türlü dedi ayrıldı. Ama benim kuzenimde mesela bir kızçeyi sevdi gördüğü gibi bildiğin hasta olurcasına aşık oldu 1 ay peşinde koştu ama olmadı kız istemedi gitti biriyle evlendi tanıdıktan 6 ay sonra sonra öğrendik ki diğer yıl boşanmışlar olaylı bi şekilde
kısacası galiba karaktere göre çok değişiyo

Bunu bilen yorumcu omdumu

Elena burayı o kadar çok takip ediyor ki burada yazılanlara göre hakkımda kısmını güncelliyor
yorumlarda altlarda olumsuz bir yorumu var ona karşlılık olarak hakkımda kısmına öyle yazmış biraz daha üste çıkınca herkes olumsuz yorum yapanlara da sallamış ben öyle düşünmüştüm. Eğer bugün yakalarsam forumdan geldiğimi söyleyecem bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…