- 28 Temmuz 2021
- 308
- 406
- 53
Bana cikti ama vade konusunda pek tutturamiyorKizlar, Binnazda Merhan Sezgin’e baktiran oldumu? Baya bi olumlu yorum aldimda Arya Cicegin olumsuz falindan sonra, baya bi saskinim.
Ne fali atmisdiniz? Benim sistemden cektigim kartlari yorumlamis resmenBana cikti ama vade konusunda pek tutturamiyor
Ben hep kahve atarim kahve bakiyorsa yorumcu. Merhana da hep kahve atarim o zaten tarot da bakiyor kahvenin yaninda. Sadece tarot bakiyorsa yorumcu ek acilim rica ederim. Sistemdeki kartlari yorumlamak bana sacma geliyorNe fali atmisdiniz? Benim sistemden cektigim kartlari yorumlamis resmen
Keske bende kahve atsaydim.. ama tarottaki yorumlari daha iyi oldugunu gorunce tarot’a karar verdim son anda. Aynen bende guvenmem. Yinede bildigi noktalar oldu, kotu diyemiyorumBen hep kahve atarim kahve bakiyorsa yorumcu. Merhana da hep kahve atarim o zaten tarot da bakiyor kahvenin yaninda. Sadece tarot bakiyorsa yorumcu ek acilim rica ederim. Sistemdeki kartlari yorumlamak bana sacma geliyor
PatlamıştıYasemin Türk nasil kizlar falsepetinde?
Ben denemedimAlisa güneş i deneyen var mı
Mergan Sezgin'e baktım yorumlarda biri var C.A kimse fal yetmiyor oradan da anlatıyor kahve falı çok basılmış..değermi 700 acabaKizlar, Binnazda Merhan Sezgin’e baktiran oldumu? Baya bi olumlu yorum aldimda Arya Cicegin olumsuz falindan sonra, baya bi saskinim.
Bence tarotuna degmez ama kahvesini bilemiyorum belki daha iyidir. Aynen kadin destan yazmisBen denemedim
Mergan Sezgin'e baktım yorumlarda biri var C.A kimse fal yetmiyor oradan da anlatıyor kahve falı çok basılmış..değermi 700 acaba
2021 de kahve falı atmışım. Soru sormadım ama durumu güzel anlattı. Olumsuz konuştu o konu için ve öyle olduBen denemedim
Mergan Sezgin'e baktım yorumlarda biri var C.A kimse fal yetmiyor oradan da anlatıyor kahve falı çok basılmış..değermi 700 acaba
Ben baktirdim begendim bi kac önemli seyi bildi vadesi dolmadi dahaBence tarotuna degmez ama kahvesini bilemiyorum belki daha iyidir. Aynen kadin destan yazmisfalalemde medyum Fatima’ya baktiran oldumu acaba?
Detayli uzun bakiyor ama cikmadiKızlar binnazdaki özlem elmas nasıl baktıran varmı
Başka baktıran var mı?Merhaba arkadaşlar bugün fal sepetinde Sümeyra Yanmaz’a Baktırdım, 18 dakikalık ses kaydı atmış, Teker teker kartları açarken arkadan duyuluyor yani kendi her soruya kart Açtı. Bazı şeyleri bildi ve geleceğe dair bir şeyler de söyledi vadesi olursa tekrar yazacağım size. Baştan ben de şaşırdım yani çok fal bakmış ama çok az yorum var, Baktırıp baktırmamakla arasındaydım, Ama dedim 1600 kredi Fazla da değil denemek lazım ve denedim.
Önermem zamanında çok param gitmiştiKızlar binnazdaki özlem elmas nasıl baktıran varmı
Çook önceden canlı fal baktırmıştım baktırdığım falcıların %95i olumlu dedi ve bu da olumlu diyenlerdendi sonuç olumsuz çıktıKizlar, Binnazda Merhan Sezgin’e baktiran oldumu? Baya bi olumlu yorum aldimda Arya Cicegin olumsuz falindan sonra, baya bi saskinim.
Ya ben orda çoğu kişiye baktırdım ama bence Gökçe Ay'a da bi şans verin derim. O kadının dedikleri çıktı banaBinnazda önerdiğiniz biri var mı yoksa ısrarla Doğa Dan ı mı bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?