Kızlar merhaba deneyimlerimi paylaşmak amacıyla yazıyorum umarım bilgilendirebilmişimdir ara vermedim uygulamaya devam ediyorum ama bahsettiğim kişilerle

umarım bu deneyimlere hiç ihtiyacımız olmadığı bir hayat yaşarız

Çiçek Çelen: Uygulamadaki en kötü deneyimimdi. Sorduğum hiçbir şeye net bir yanıt alamadım. Sürekli “tamam mı, tamammı, ıııı” gibi tepkiler veriyordu ve yorum çok dağınıktı. Tavsiye verir gibi konuştu ama içinde hiçbir bağ kuramadım. Cevap almak değil, sadece zaman kaybetmek oldu benim için.
Armağan Kaplan: Net ve kısa cevaplar arayanlar için ideal. Çok detaya girmiyor ama gelecek ve sonuç odaklı bir anlatımı var. Ben tek konu üzerinden gittim, bu yüzden çok memnun kaldım. Daha çok evet-hayır tarzında düşünebilirsiniz. Uzatmadan, doğrudan yanıt isteyenler için kesinlikle tercih edilebilir.
Çisem Deva: Anlık yorumda başarılıydı, özellikle o anki enerjimi ve düşüncelerimi iyi analiz etti. Fakat vadelere geldiğinde maalesef söyledikleri gerçekleşmedi. Çok pembe tablo çizdi diyemem ama vade anlamında beklentimi karşılamadı. İlk bakışta umut vermişti ama ilerleyen süreçte tutmadı.
Eda Denizer: En memnun kaldıklarımdan biri. İlk başta pembe tablo gibi gelse de zaman içinde söylediklerinin tek tek gerçekleştiğini gördüm. Hem anlık hem de vade konusunda çok başarılıydı. Özellikle vadeleri net ve yakın tarihli veriyor, bu da cesaret isteyen bir şey. Şu an bir vadesi daha kaldı, onu bekliyorum. Genel olarak çok isabetliydi, kesinlikle tekrar danışırım.
Ayda Deniz: İki kez gittim ve ikisinde de memnun kaldım. Özellikle yıldızname yorumunda hayatımdaki dönüm noktalarına çok net değindi. Katina ve anlık yorumlarında da karşı tarafın ağzından çıkmış gibi cümleler kurması beni çok şaşırttı. Uyarıları mantıklı ve yol göstericiydi. Vadelerine daha var ama şu ana kadar söyledikleriyle güven verdi.
Yasemin Türk: İlk falda çok memnun kalmıştım, nokta atışları vardı. Fakat ikinci gidişimde söyledikleriyle kendiyle çelişti. Doğum haritası için tarih istedim, verdim, ama yıllardır bildiğim yükselenimi inatla yanlış yapmaya devam etti. Vadelerde tutarsızlık vardı. Bu yüzden iade istedim ve bir daha danışmadım.
Firuzan Kaleli: Kitleye aldanarak gittim ve uygulamadaki en pahalı falı kendisine verdim. Yer yer nokta atışları olsa da genel anlamda vadeler tutmadı. Aşırı şekilde cinselliğe değinmesi rahatsız ediciydi. Ayrıca kendisini övmeye çok zaman harcadı, bu da sürenin ciddi bir kısmını yedi. Memnun kaldım diyemem.
Can Demir: Yeni gelen yorumculardan biri olduğu için merak edip gittim. Ancak ses kaydında ağız sesleri beni çok rahatsız etti ve kaydı yarıda kesmek zorunda kaldım. Anlık yorumda da beklediğim o “nokta atışı” hissini hiç alamadım. Benim için uyumsuz bir deneyimdi.
İkab Esmer: Hakkında birçok olumsuz yorum okudum ama kendi deneyimim oldukça olumlu geçti. Kariyer ve ilişki konularında danıştım. Hiç bahsetmediğim bir terfiyi hem de tarihiyle birlikte söyleyerek bildi. İlişki tarafında da birçok tespiti tuttu. Anlıkta detaylı ve net yorumlar yapıyor, enerjisi bana çok iyi geldi. Vadeleri de oldukça başarılıydı. Şu an hala danıştığım nadir yorumculardan biri. Enerjimizin tuttuğunu düşünüyorum.
Aslı Duru: Uygulamadaki favorim. Her konuda danışıyorum ve şimdiye kadar yanıldığını hiç görmedim. Olumlu ya da olumsuz, ne görüyorsa söylüyor, bu da güven veriyor. Vade, anlık ve enerji yönlendirmeleri oldukça tutarlı. İlk kez giden mutlaka ikinci kez de gidiyor diye düşünüyorum. Benim için “şahit bırakacağım” yorumculardan biri oldu.
Aslı Gül: Burada görüp merakla gitmiştim ama beklentimi karşılamadı. Anlattıklarımdan çıkarım yaparak, arkadaşça bir sohbet havasında yorum yaptı. Sanki yakın bir arkadaşım tavsiye veriyormuş gibiydi. Tavsiye isteyenler için belki uygun olabilir ama bana göre içerik açısından zayıftı, bu yüzden iade aldım.
Fulya Nas: Daha önce de bahsetmiştim, fazlasıyla şişirildiğini düşünüyorum. Gereksiz pahalı ve fiyatına değecek bir performans göremedim. Ne benim enerjime dair ne de karşı tarafla ilgili anlamlı bir tespit yaptı. Vadeler de tutmadı. Daha uygun fiyatlı ama çok daha başarılı yorumcular var, bir daha tercih etmem.