Fal Sepeti Deneyimleri

Karşı tarafın hayatında biri olduğundan şüpheliyim diyorum hatta hepimiz aynı yerdeyiz gözümün önünde diyorum hepsi yok canım öyle bir şey dedi.. ama varmış işte öyle bir şey. Yani hiçbiri bilemedi arkadaşlar hiçbiri
Bende 2-3 yıl önce şöyle bir şey oldu.
Adam için sana dönecek dediler şubat mart ayında bile dönecek dedikleri kişi mayısta nişan ağustosta düğün yaptı😂😂😂😂

Karşı tarafın hayatında biri olduğundan şüpheliyim diyorum hatta hepimiz aynı yerdeyiz gözümün önünde diyorum hepsi yok canım öyle bir şey dedi.. ama varmış işte öyle bir şey. Yani hiçbiri bilemedi arkadaşlar hiçbiri
Kimler bilemedi? Hepsi fal sepetinde mi

Kimler dönecek dedi aklınızda olan var mı
Hepsi. Sadece ve sadece Sezin Yılmaz adında birisi şu anda pasif :( hayır o dönmex yoljnuz tamamen kapanmış dönerse bile hayatında birisi olcak kabul etme demiş. Ve yaz aylarında hayatıma girecek kişiyi burcuna kadar bilmiş şu an o kişiyleyim ama bu kadın daldepetinde yok şu an keşke bulsam

Hepsi. Sadece ve sadece Sezin Yılmaz adında birisi şu anda pasif :( hayır o dönmex yoljnuz tamamen kapanmış dönerse bile hayatında birisi olcak kabul etme demiş. Ve yaz aylarında hayatıma girecek kişiyi burcuna kadar bilmiş şu an o kişiyleyim ama bu kadın daldepetinde yok şu an keşke bulsam
Bunu yazınca merak eden ve kadına ulaşan çok olmuş sanırım😊 kendisi şu an aynı isimle binnazdaymış ve olabildiğince aktif olucakmış.

Alaca perayı deneyen var mı arkadaşlar?
Ben düzenli yorum alıyorum kendisinden. En sevdiğim özelliği tutarlı olması. Bir falında a deyip diğer falında b demiyor. Yıldıznamede baktırdım kendisine. Net yorumlar yaptı. Şu tarih aralığında şunlar olur gibisinden. Vadeleri var çıkarsa veya çıkmazsa belirtirim.

deva gunese baktiran var mi bana iletisim olur devami gelmez iletisimle konu kapanir dedi yuz yuze gorusme cok gormuyorum dedi moralim bozuldu hep olumsuz mu bakiyor:(

deva gunese baktiran var mi bana iletisim olur devami gelmez iletisimle konu kapanir dedi yuz yuze gorusme cok gormuyorum dedi moralim bozuldu hep olumsuz mu bakiyor:(
Her zaman ki olumsuz yorumlari diyorum.. banada hep buna benzer dedi. Sadece tek bir fali olumluydu oda tekrardan karsi tarafla yeniden iletisim oldugunu soyledigimde ve onda bile gidisat soyledigi sekilde ilerlemedi. Ve en son fali buyuk patladi bende

Back
X