• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

deva gunese baktiran var mi bana iletisim olur devami gelmez iletisimle konu kapanir dedi yuz yuze gorusme cok gormuyorum dedi moralim bozuldu hep olumsuz mu bakiyor:(
Gördüğüm kadarıyla herkese bu ve buna benzer yorum yapiyor. Bana da hep güzel şeyler ama sonra kopma sonra yine kopma diye diye görüyor. Ama verdiği vadelerde olmuyor son falında ağustos dedi mayısta görüştük 2 kere. Yani çıkmıyor ama olumsuz bakiyor bence kendimize çekiyoruz olumsuz enerjiyi böylelerinden uzak duru

bu arada zelis canla ilgili ben de bir seyi soylemek istiyorum bana hep surekli ogut tavsiye veriyor gibi geliyordu hatta son falina olumsuz yorum yapip iade ettirmistim bu yuzden o falda yeni girdecegin is yerinde mehmet adinda bi erkek sana yardimci olacak demisti o zaman ex icin baktirdigim icin bu yorumu umursamamistim ama cidden yeni is yerimde mehmet adinda bi erkek bana isi ogretti yaninda staj yaptim bunu nasil bildi bilmiyorum ex hakkinda dedigi tuttu mu hatirlamiyorum ama bunu bilmesi sasirtmisti o falini iade etmistim...

bu arada zelis canla ilgili ben de bir seyi soylemek istiyorum bana hep surekli ogut tavsiye veriyor gibi geliyordu hatta son falina olumsuz yorum yapip iade ettirmistim bu yuzden o falda yeni girdecegin is yerinde mehmet adinda bi erkek sana yardimci olacak demisti o zaman ex icin baktirdigim icin bu yorumu umursamamistim ama cidden yeni is yerimde mehmet adinda bi erkek bana isi ogretti yaninda staj yaptim bunu nasil bildi bilmiyorum ex hakkinda dedigi tuttu mu hatirlamiyorum ama bunu bilmesi sasirtmisti o falini iade etmistim...
bu arada isle ilgili bir sey de soylememistim o da ayri bi detay o zaman calismiyordum bile

bu arada isle ilgili bir sey de soylememistim o da ayri bi detay o zaman calismiyordum bile
Bende şöyle bi deneyim yaşamıştım.. bende iade istedim hersey olumlu söyledi ama olay o değil kart okumadan yorum yapmis benimde kırmızı cizgim illa kart yorumu istiyorum tabi ki duru görü diye birsey var ama kahve yasa Su demediysem tarot,katinada yorum beklerim kart anlamını söylemekten bahsediyorum.. Bende kendisinden iade istedim o kadar naif bi şekilde cvp vermiş ki tekrar bana cikanlari yazmış üstüne tabi ki iade isteyebilirsin çok teşekkür ederim sevgiler demiş.. iade edildi ama mahcup oldum öyle dönüş yaptığı için ayrıca takdirde ettim..Bunu anlatmak istedim hakkaniyetli olmak adına. iyi geceler kızlar

Bana da ilk baktırdığımda telvelerde Mehmet adı var soru sorabilirsin kimse demişti. O gün dedemim ölüm yıldönmüydü ve adı Mehmet, bi şaşırmıştım tabii. Mehmet diye herkese isim veriyor gibi oldu böyle de🤣

elena
Elena günce bana gecen sene bariscaksin felan dedi üc aya tam bir sene oldu daha yeni barisma asamasindayiz vadesi bende tutmadi ama bakalim
hmm o zaman vade tutturamamis buna vade gecikmesi falan da denilemez cok zaman gecmis of bana asiri olumsuz bakti ya bitti dedi iletisim de olmaz dedi bu kisi hovarda iliski yapmaz falan dedi moralim bozuldu elenanin olumsuz baktigi var mi baska:(

elena

hmm o zaman vade tutturamamis buna vade gecikmesi falan da denilemez cok zaman gecmis of bana asiri olumsuz bakti ya bitti dedi iletisim de olmaz dedi bu kisi hovarda iliski yapmaz falan dedi moralim bozuldu elenanin olumsuz baktigi var mi baska:(
elena

hmm o zaman vade tutturamamis buna vade gecikmesi falan da denilemez cok zaman gecmis of bana asiri olumsuz bakti ya bitti dedi iletisim de olmaz dedi bu kisi hovarda iliski yapmaz falan dedi moralim bozuldu elenanin olumsuz baktigi var mi ba

elena

Bana da aşırı olumsuz baktı dediği kadar olması imkansızdı. 2. Kez dinlemedim bile

Baska kime baktirdin
asli duru elena deva baktirdiklarim hepsine yeni baktirdigim icin bir şey diyemiyorum asli duru iclerinde en olumlu bakan elena en olumsuzu deva once olumlu sonra olumsuz olarak gordu bakalim kim tutacak

cok daha once baktirdigim kisi zeliscan baktirdigim konu değil ama o an fark etmediğim bir detayi bilmisti
bir de fal sepeti disinda symbol cafe serkana baktirmistim ben ani asiri iyi bilmisti adam hayatimi dokmustu hem de seneleriyle su yil basina su gelmiş gibi hayatimin en kotu senesini bilip anlatmisti o donem flortlestigim kisinin adini vermisti gorustugumuz donemi kopus zamanini vs yani ani oldugu gibi doktu gelecekte ise iki uni okuyacaksin demisti tuttu o kisi icin donecek demisti donmustu ama beni en cok ani oldugu gibi aktarmasi etkilemisti çünkü artik anda bile spesifik bir sey bilen yok ama beni korkutmustu cünku hic fincanima bakmadan yuzume bakarak anlatmisti her seyi

asli duru elena deva baktirdiklarim hepsine yeni baktirdigim icin bir şey diyemiyorum asli duru iclerinde en olumlu bakan elena en olumsuzu deva once olumlu sonra olumsuz olarak gordu bakalim kim tutacak

cok daha once baktirdigim kisi zeliscan baktirdigim konu değil ama o an fark etmediğim bir detayi bilmisti
bir de fal sepeti disinda symbol cafe serkana baktirmistim ben ani asiri iyi bilmisti adam hayatimi dokmustu hem de seneleriyle su yil basina su gelmiş gibi hayatimin en kotu senesini bilip anlatmisti o donem flortlestigim kisinin adini vermisti gorustugumuz donemi kopus zamanini vs yani ani oldugu gibi doktu gelecekte ise iki uni okuyacaksin demisti tuttu o kisi icin donecek demisti donmustu ama beni en cok ani oldugu gibi aktarmasi etkilemisti çünkü artik anda bile spesifik bir sey bilen yok ama beni korkutmustu cünku hic fincanima bakmadan yuzume bakarak anlatmisti her seyi
Zelis can sende peki tuturdumu

Bu isimlerden hiç biri spesifik bir şey bilemedimi

Nerde acaba bu cafe ve hangi semt

Back
X