- 13 Şubat 2025
- 114
- 58
- 13
- 26
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #18.861
Arkadaşlar bugün indirimde olan yorumculardan kimi önerirsiniz? Elena günce mi yoksa sibel avcı mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elena çok olumsuz sibel avcı çok pembeydi. ikisi de tam çıkmadı.Arkadaşlar bugün indirimde olan yorumculardan kimi önerirsiniz? Elena günce mi yoksa sibel avcı mi?
Elena genelde olumsuz sanırım, olumlu diyeni var mı acabaelena çok olumsuz sibel avcı çok pembeydi. ikisi de tam çıkmadı.
Peki an enerjisi nasıldı?elena çok olumsuz sibel avcı çok pembeydi. ikisi de tam çıkmadı.
anlattıklarımdan gittiler. özellikle elena.Peki an enerjisi nasıldı?
Değmez ozaman baktirmaya değil mi? 5 kişi var şuan bende arada kaldım teşekkür ederim:)anlattıklarımdan gittiler. özellikle elena.
karar senin canım ikisi de pek uymadı bana. forumda isimlerini aratıp diğer yorumlara bak istersen.Değmez ozaman baktirmaya değil mi? 5 kişi var şuan bende arada kaldım teşekkür ederim:)
Dedikleri çıkmadı diyorsun öyle mi? Teşekkür ederim:)karar senin canım ikisi de pek uymadı bana. forumda isimlerini aratıp diğer yorumlara bak istersen.
elena cok olumsuz bakti ya o kadar moralimi bozdu ki keske baktirmasaydim dedim ama belki de dogrudur soyledikleri..Elena genelde olumsuz sanırım, olumlu diyeni var mı acaba. İkisi de indirimde de bende bilemedim ne yapsam
sana olumlu mu bakti olumsuz mu gorduElena Gunce nasıl arkadaşlar? tutan tutmayan bakım tarzı nasıl buluyorsunuz? burda öyle woww bi yorum okumadım..olumsuz diyende çok..ben baktirdim sizin yorumlarinizi merak ediyorum.
Genel olumsuzsana olumlu mu bakti olumsuz mu gordu
ilk falında anlık olarak her şeyi bilmişti ama gelecek çıkmamıştı. Sonrakiler kötüydüElena Gunce nasıl arkadaşlar? tutan tutmayan bakım tarzı nasıl buluyorsunuz? burda öyle woww bi yorum okumadım..olumsuz diyende çok..ben baktirdim sizin yorumlarinizi merak ediyorum.
Ben birkaç kere baktırdım ne olumlu ne olumsuz hiçbir falı çıkmadıElena Gunce nasıl arkadaşlar? tutan tutmayan bakım tarzı nasıl buluyorsunuz? burda öyle woww bi yorum okumadım..olumsuz diyende çok..ben baktirdim sizin yorumlarinizi merak ediyorum.
teşekkür ederim yorum icinilk falında anlık olarak her şeyi bilmişti ama gelecek çıkmamıştı. Sonrakiler kötüydü
çok teşekkür ederim yanıtladign için..çok etkilendim umarım cikmazBen birkaç kere baktırdım ne olumlu ne olumsuz hiçbir falı çıkmadı
Nedediki sana tam olarak? Banada gecen sene dedi üc aya barisirsin senin sonun bu adam ama daha yeni yeni yazisiyoruz adamla ve olucakmi beli degil bileçok teşekkür ederim yanıtladign için..çok etkilendim umarım cikmaz
Olumsuzu nasıl açarım bilemedim .. sevgisi disinda hersey olumsuzNedediki sana tam olarak? Banada gecen sene dedi üc aya barisirsin senin sonun bu adam ama daha yeni yeni yazisiyoruz adamla ve olucakmi beli degil bile
Ben çok uzun zamandan beri ayda bir baktırıyorum enerjimiz tutuyor söyledikleri çıkıyor özellikle dilinden anlayınca dahada oturuyor insanda herşey çünkü tatlı dille anlattığı için olumsuzu bile olumlu olarak anlıyordum ben başlardabu arada asli duru nasil kizlar onu denedim cikiyor mu dedikleri