• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Sümeyra yanmaz gül demir yasemin türk filiz cetin armagan kaplan zelis can deva günes melek kara duru cicek mayra öz duygu deniz cizem deva alin toprak fulya naz efsun hatun nesibe duygu aura gökben isik oylum genc ahu yaldiz sah sultan alaca pera melisa donduk asli duru mars ates zülal sen elena günce derin hisler beyza deniz hülya boz esel pinar simay kara neslihan güngen defne simay hayal gibi
Bunlarda benim fal gecmisim 😆

Nededi yani olmaz felanmi dedi yada neyi tutmadi? Ya cok u utluydum ondan 18 dakikalik yorum yapinca 😔
bana da 18 dk lık ses kaydı yaptı bende yorumunu beğenmiştim ancak dediği vadelerde dediği gelişmeler yaşanmadı maalesef.
Zülal şen mayıs ayında ve dün yorum aldım. Vadesine daha var. Yorumlayışından memnun kaldım ancak çıktı ve çıkmadı diyemiyorum şimdilik.

Sibel avcı dan geçen senelerde pembe bir yorum almıştım ve çıkmamıştı filiz çetine baktırmadım. Ayda Deniz ve Eda Denizer bende anda iyilerdi vadelerine var onları sorabilirim
eda vade öteliyor genel olarak birde öyle güzel öteliyorki inanıp bir yıl bekler farkında olmazsınız çok akıllı bir kadın ayda deniz yıldıznamede çok iyiydi arkadaşımın hiç ortada yokken mirasla araba alcağını bildi benimde çok şeyimi bildi bir toprak satımı konusu vardı ama sormayı unutmuştum aşka dalıp 😂 kayıtta bir baktım toprak var satılmayı bekliyor dedi şu tarihte satılcak dedi şok oldum bir konuda vadesini bekliyorum bende

eda vade öteliyor genel olarak birde öyle güzel öteliyorki inanıp bir yıl bekler farkında olmazsınız çok akıllı bir kadın ayda deniz yıldıznamede çok iyiydi arkadaşımın hiç ortada yokken mirasla araba alcağını bildi benimde çok şeyimi bildi bir toprak satımı konusu vardı ama sormayı unutmuştum aşka dalıp 😂 kayıtta bir baktım toprak var satılmayı bekliyor dedi şu tarihte satılcak dedi şok oldum bir konuda vadesini bekliyorum bende
Oldumu peki arkadasinda yani aldimi araba ciktimi dedikleri yoksa daha beklemedemi

Ayda Deniz e ben hiç baktırmadım ve yeni sayılır herhalde fal sepetinde.Hiç çıkmayanı olmamış mı? Tavsiye ediyor mu herkes burda onu acaba?

kızlar akın kurta bakım yaptırdım az önce bir kere daha anladım ki fiyatla bakımın alakası yok 8 dakikalık bir yorum ilk 3 dakikası tavsiye hayatla alakalı sonrasında sorularıma cevap vermesi mecburen son 2 dakikada da telefonda yıldızınameden gel bana Yıldızname bakımı yapayım sana beni yorumla teşekkürler iyi bayramlar gibi değmez değmedi de

Vadesi patladi degil tam tersi olmustu
Benim hem arkadaşıma söylediği vadede araba alımı oldu hemde bende asla bilemeyeceği şeyleri bildi oldu. Birde başka bir konuda temmuz vadesi var ama oda şuan olcak gibi duruyor çünkü dediği gibi ilerliyor beklediğim sonuç temmuz 10da gelcek temmuz 10dan sonra çıktı çıkmadı listem olur zaten burda

Back
X