• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Sümeyra yanmaz gül demir yasemin türk filiz cetin armagan kaplan zelis can deva günes melek kara duru cicek mayra öz duygu deniz cizem deva alin toprak fulya naz efsun hatun nesibe duygu aura gökben isik oylum genc ahu yaldiz sah sultan alaca pera melisa donduk asli duru mars ates zülal sen elena günce derin hisler beyza deniz hülya boz esel pinar simay kara neslihan güngen defne simay hayal gibi
Bunlarda benim fal gecmisim 😆
Alin toprak nasıldı peki

Fal sepetinde bir kac kiside yüzde 40 indirim varmis hepsine baktirdim bir akin kurta baktirmamisdim acaba bakip cikan varmi memnun kalan akin kurta?

Fal sepetinde bir kac kiside yüzde 40 indirim varmis hepsine baktirdim bir akin kurta baktirmamisdim acaba bakip cikan varmi memnun kalan akin kurta?
iki üç gün önce biri burda akın için 8 dakikanın yarısı tavsiye diğer yarısıda telefon falına çağırıp puan isteme ile geçti falan demişti

Sana sormuyorum bile sende hepsi patladi saten 🤣🤣🤣tm vaz gecdim saten baktirmicaam cok
muhtemelen yakın zamanda hiçbirinin tam olarak gerçekleri göremediğini anlayınca falcılara böylesine güvenmeyi de insanlarla alaycı konuşmayı da görürsün😂
Yine de umarım yaşamazsın.

Ya sacmalamayin bende ayni durumdayim bir bucuk senedir patliyan patliyana hic biri cikmadi ucundan bi fulya ve zelis cikdi ufak bise oda baska bendede patladi fesatlik koymayin hemen

Back
X