- 29 Nisan 2025
- 61
- 58
- 3
- 23
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #19.041
Evet karşı tarafın düşüncelerinde ağzından çıkan bir kaç cümleye söylemişti ayda banaKarşı tarafın düşüncelerinden bahsediyorsunuz değil mi ,anda iyi derken?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet karşı tarafın düşüncelerinde ağzından çıkan bir kaç cümleye söylemişti ayda banaKarşı tarafın düşüncelerinden bahsediyorsunuz değil mi ,anda iyi derken?
Ya baktirmamak icin zor tutuyorum kendimiEvet karşı tarafın düşüncelerinde ağzından çıkan bir kaç cümleye söylemişti ayda bana
Evet ben baktırdığım da 700 dü sanırım şuan 900 yapmış uygun düşünüyorsan eğer aslı duru Çisem deva önerebilirimYa baktirmamak icin zor tutuyorum kendimiama cok pahali
Asli duruya baktirdim cok memnun kaldim insallah dedikleri cikar gecmisi benimkisiyle bitme süreci herseyi bildi ben demeden ama gelecek cikarmi bilememEvet ben baktırdığım da 700 dü sanırım şuan 900 yapmış uygun düşünüyorsan eğer aslı duru Çisem deva önerebilirim
Çıktıııııı o adamdan bir bok olmaz demişti olmadııııı yani nokta atışı adam bok bile değilmişAsli duruya baktirdim cok memnun kaldim insallah dedikleri cikar gecmisi benimkisiyle bitme süreci herseyi bildi ben demeden ama gelecek cikarmi bilemem
Insallah cikar sende ciktimi canim?
Çisemde bir tık daha anlıkta iyi vadeleri bazen tutuyor bazen tutmuyor ama uyumlandığım bir bakımcı oda bir bok olmaz demiştiCizemede gecen sene baktirmisdim
Cikmadi bende ya
Ay gercekdenmi buna sevindimÇıktıııııı o adamdan bir bok olmaz demişti olmadııııı yani nokta atışı adam bok bile değilmiş
Olucak felan diyen oldumu? Yani pembe tablo cizen oldumuÇisemde bir tık daha anlıkta iyi vadeleri bazen tutuyor bazen tutmuyor ama uyumlandığım bir bakımcı oda bir bok olmaz demişti
Cisem de patlamisti bende tam tersi olduÇisemde bir tık daha anlıkta iyi vadeleri bazen tutuyor bazen tutmuyor ama uyumlandığım bir bakımcı oda bir bok olmaz demişti
PatladiArya çiçek nasıl sizce hanımlar ?
Kiz sende de hep tersi oluyoCisem de patlamisti bende tam tersi oldu
Ay ne bilim okumusumdur bakmam lazim seninki ask ile ilgilimiBen bir ay önce yazmistim buraya kimim cikip cikmadigi aslinda bilen de oldu baya![]()
Evet ama yinede falciya %100 güvenmemek lazim ben artik baktirmiyorum ve cok rahatimAy ne bilim okumusumdur bakmam lazim seninki ask ile ilgilimi
Kac ay oldu baktirmayali ya bende baktirmak istemiyorumEvet ama yinede falciya %100 güvenmemek lazim ben artik baktirmiyorum ve cok rahatim
Bi kac aydir cok az baktiriyordum ve 3-4 haftadir hic baktirmiyorumKac ay oldu baktirmayali ya bende baktirmak istemiyorum
Ama 2-3 hafta gecince seytan dürtüklüyo resmen