Fal Sepeti Deneyimleri

Irmak Akara baktırdım ama çok olumsuzdu. Uygulamayı sildim, o derece moralimi bozdu.
Ben de baktırdım dün akşam hiç detay vermedim sadece soru yazdım. Benim durumu da hem olumlu hem olumsuz gördü, nokta atışları var veya spesifik bir detay bildi de diyemem hani sanki her ilişki de olabilecek problemleri söylemiş gibiydi bilemiyorum

Üyeliğimi de silicem artık çünkü bir iyi bir yorum duyunca umutlanmak kötü yorum duyunca gelen moral bozukluğu insanın dengesini bozuyor cidden..

Mesela bana nisan sonu iletişim için vade vermişlerdi.. ve karşı taraftan adım gelmese de bugün sanki bana göndermeli bir şey paylaşmış gibi geldi. Peki bunu benim üstüme alınmamdaki sebep ne? Nisan sonu vadesi almış olmam :) Bunu üstüme alınıp tepki versem ve karşılığını alamasam ne kadar komik ve üzücü bir durum benim için :D O yüzden her şeyi akışına bırakıp kendi hayatımıza bakıp hakkımızda hayırlısını dilemek en güzeli..

İlkay gür 16 tane fali kac gundur bekletiyor 16 tane fala toplu bakacak enerjisi nasil olur bilemedim bekletip toplu bakinca bir de fali atali on gunu gecti enerji degisti yani bu hic hosuma gitmedi para veriyoruz sonucta umarim bekledigime deger

İlkay gür 16 tane fali kac gundur bekletiyor 16 tane fala toplu bakacak enerjisi nasil olur bilemedim bekletip toplu bakinca bir de fali atali on gunu gecti enerji degisti yani bu hic hosuma gitmedi para veriyoruz sonucta umarim bekledigime deger
O bekletiyor bir ay bekletmisti beni ama ben yorumunu sevdim dedigi gibi de ilerliyor

Kızlar Nisan ayı sonu itibarıyla büyük oranda çıkan falları çıkardım.

Elena Günce (Aralık falı gününe kadar çıktı, sonraki üç falı çöp. Hatta son falı öncekiyle çelişti)
Eflatun may (binnaz) aralıkta baktırmıştım çok çok iyi ama online olmuyor
Elfin Demet (binnaz) aralık
Aslıhan yılmaz (binnaz) ocak (ilk falı çıktı, sonraki 2’sinde vade erteledi)
Eylem tüzün (binnaz) pahalı ama değmez ocakta baktırdım. 1 kez
Şevdar avaz (Ocak) fena değil
Gökçe ay (binnaz) Şubat
Karma tilki (fal sepeti) kasım falı tuttu. Diğer 3’ü tutmadı.
Deva güneş (fal sepeti ocak) ben deva’nın eneejisini beğeniyorum. Arada değişik detaylar bilir.

Mail/Sosyal Medya
Ayda Kız tiktoktan buldum geçen ay. Maille ses kaydı yolluyor. Kısa vadede gelecek öngörüsü tuttu.
Nakta maille bakıyor o da. Sorduğum sorudan bağımsız baktı. Bambaşka bir hayat anlattı ama başka bir iki detay bildi.
Chitra zihin okumada iyiydi bence ama gelecek çıkmadı.

Son durum bu:)

Back
X