- 29 Nisan 2025
- 63
- 65
- 3
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de baktırdım dün akşam hiç detay vermedim sadece soru yazdım. Benim durumu da hem olumlu hem olumsuz gördü, nokta atışları var veya spesifik bir detay bildi de diyemem hani sanki her ilişki de olabilecek problemleri söylemiş gibiydi bilemiyorumIrmak Akara baktırdım ama çok olumsuzdu. Uygulamayı sildim, o derece moralimi bozdu.
O bekletiyor bir ay bekletmisti beni ama ben yorumunu sevdim dedigi gibi de ilerliyorİlkay gür 16 tane fali kac gundur bekletiyor 16 tane fala toplu bakacak enerjisi nasil olur bilemedim bekletip toplu bakinca bir de fali atali on gunu gecti enerji degisti yani bu hic hosuma gitmedi para veriyoruz sonucta umarim bekledigime deger
3 sene önce baktirmisim ben de ama patladi. Olumlu konustu olumsuz sonuclanmisti. O zaten ayni zamanda iliski kocu oldugu icin bence verdigin detaylara göre yorum yapiyorIrmak Akara baktırdım ama çok olumsuzdu. Uygulamayı sildim, o derece moralimi bozdu.
Fal sepetinde eda denizere baktıran var mı ben baktırdım iş konusunda bir kaç şeyi bildi ama başka bir konuda biraz pembe tablo gibi geldi bana
Ben bi kaç kere niyetine girmiştim ama çok pembeci diye yorumlar okudumFal sepetinde eda denizere baktıran var mı ben baktırdım iş konusunda bir kaç şeyi bildi ama başka bir konuda biraz pembe tablo gibi geldi bana
sizin yorumunuzu gördüm o zaman bendeBen baktirdim, ani bile bilemedi. Sordugum kisiyi yeni flort olarak gorup yorumladi
Evt. Iade etmis falisizin yorumunuzu gördüm o zaman bende
Evt. Iade etmis fali![]()
EvetEda Denizer mi?
Bende vadesi patladı ve aşırı pembe tabloÇisem deva nasıl ben baktırdım ama vadeleri belliyorum şuanda biraz pembe tablo gibi geldi yine bana
Evet fazla pembe tablo ama merak içinde bekliyorum bende de patlıcak büyük ihtimalle vadeleriBende vadesi patladı ve aşırı pembe tablo