Ben baktırmışım geçen yıl çıkmamışDeniz Bilir'e baktırıp çıkan var mı veya patlayan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben baktırmışım geçen yıl çıkmamışDeniz Bilir'e baktırıp çıkan var mı veya patlayan![]()
Bende patladiDeniz Bilir'e baktırıp çıkan var mı veya patlayan![]()
Teşekkür ederimDeniz Bilir mart ayında süpriz olacak demiş olmadı. Ancak bir de temmuz ayına vade vermiş bir gelişme için. Temmuzdaki de patlarsa belirtirim
Yapma o hep patladiKizlar paraya kiyip fulya nasa baktirayimi degermi sizceseytan dürtüklüyor gene beni asiri pahali ama baktirsami acaba
Cikti sayilir ama ilk tercihim olmazdi vade olarak da cok genelGökben isiga baktiriyorum simdi sende cikdi öylemi tam
Bu işi bırakırım diye bana da dedi ,bi türlü bırakmıyor amaGüncellemiştim gül demir vade olarak patlamıştı bende ama bana sizin hoşa gelmez bir konuşmanız var demişti bu oldu hakikaten bir haftadır öyle bir durumdayımki arap saçına döndü işE tabi onun dışında da oğlanın hisleri kesin var yoksa bu işi bırakırım falan demişti, yani benim başıma gelen kesinlikle hisleri olan birinin yapabileceği bir şeyde değil :)))
Banada cikmadiBu işi bırakırım diye bana da dedi ,bi türlü bırakmıyor amaFalı çıkmadı.Herkese mi aynı şeyi söylüyor nedir.
Tüh yoladim bile neyse batti balik yan giderYapma o hep patladi
Bende patlamistiDeniz Bilir'e baktırıp çıkan var mı veya patlayan![]()
tespitleri yorumlari tutarlıdir pembe tablo zaten çizmez..olumlu dediyse oyledir.bende de dediği gibi ilerliyor.. sende burada bizlerle paylaşırsinKızlar selamlar, Irmak Akar’ın dediği bir şey çıktı sonuç olumlu olacak ama öncesinde baktırdığım kişi için ailesinden kötü bir haber gelecek ve olumsuz düşüneceğin gözyaşı dökeceğin bir süreç var demişti. Annesi annemi aradı. İnşallah sonuçta dediği gibi olur da toparlarız. Sonucu da yazarım vadesini bekliyorum
Bende vadesi tutmadi.. ama olumlu konustu. Olumsuza olumsuz konusuyorsa demekki vadelere takilmamak lazimtespitleri yorumlari tutarlıdir pembe tablo zaten çizmez..olumlu dediyse oyledir.bende de dediği gibi ilerliyor.. sende burada bizlerle paylaşırsin
tarot ,karma , iskambil .. guru adında platform var orada ilk kendisine orada baktirmistim.orada görüntülü baktırabiliyorsunuz..enerji çok daha iyi oluyor ama ben kendisine çok baktırdığım için alışkınım. bi deneyin derim. sanırım fal sepetinle aynı ücretIrmak akara hangi fali en Cok tavsiye ediyosunuz?
Size bütün fallari vadeleriyle çıktı mı?tarot ,karma , iskambil .. guru adında platform var orada ilk kendisine orada baktirmistim.orada görüntülü baktırabiliyorsunuz..enerji çok daha iyi oluyor ama ben kendisine çok baktırdığım için alışkınım. bi deneyin derim. sanırım fal sepetinle aynı ücret
spesifik olarak evet çıktı..ama zamanlarda biraz kayma olabiliyor ama bu uzun vade olarak değil.. mesela her bakılan falda evet diyorum bunu irmak da demişti gibi gibi. ama biliyorsunuz bekleme süresince hep bi çok kişiye baktiriyoruz hatta buradan özellikle bi kişiye danisirim o da söyler denerim. ben biraz sabırsızım ama dediğim gibi ama gene de denemeden bilemezsiniz. irmak birde şey der hep zaman sasabilir ama kader süreci şaşmazSize bütün fallari vadeleriyle çıktı mı?