Fal Sepeti Deneyimleri

Kizlar, bende bir gelimse oldu. Ama acikcasi hic kimse nasil olacagini bilemedi.
Fal sepetinde herkese fal baktirmis olabilirim. Vade olarak bir Efsun hatun tuttu birde instagramdan baktirdigim iki fal tuttu.
Söyledikleri gibi bir barisma olmadi. Ama efsunun söyledigi sekilde bir konusma gecti aramizda.
Barisma olurmu bilmiyorum.. simdi durum daha karisik

Kızlar gelecekten çok karşı tarafın düşüncelerini iyi analiz eden birini arıyorum. Önerilere açığım 🙏🏻

Güncellemiştim gül demir vade olarak patlamıştı bende ama bana sizin hoşa gelmez bir konuşmanız var demişti bu oldu hakikaten bir haftadır öyle bir durumdayımki arap saçına döndü iş :D E tabi onun dışında da oğlanın hisleri kesin var yoksa bu işi bırakırım falan demişti, yani benim başıma gelen kesinlikle hisleri olan birinin yapabileceği bir şeyde değil :)))
Bu işi bırakırım diye bana da dedi ,bi türlü bırakmıyor ama 😁😁 Falı çıkmadı.Herkese mi aynı şeyi söylüyor nedir.

Kızlar selamlar, Irmak Akar’ın dediği bir şey çıktı sonuç olumlu olacak ama öncesinde baktırdığım kişi için ailesinden kötü bir haber gelecek ve olumsuz düşüneceğin gözyaşı dökeceğin bir süreç var demişti. Annesi annemi aradı. İnşallah sonuçta dediği gibi olur da toparlarız. Sonucu da yazarım vadesini bekliyorum
tespitleri yorumlari tutarlıdir pembe tablo zaten çizmez..olumlu dediyse oyledir.bende de dediği gibi ilerliyor.. sende burada bizlerle paylaşırsin

Irmak akara hangi fali en Cok tavsiye ediyosunuz?
tarot ,karma , iskambil .. guru adında platform var orada ilk kendisine orada baktirmistim.orada görüntülü baktırabiliyorsunuz..enerji çok daha iyi oluyor ama ben kendisine çok baktırdığım için alışkınım. bi deneyin derim. sanırım fal sepetinle aynı ücret

tarot ,karma , iskambil .. guru adında platform var orada ilk kendisine orada baktirmistim.orada görüntülü baktırabiliyorsunuz..enerji çok daha iyi oluyor ama ben kendisine çok baktırdığım için alışkınım. bi deneyin derim. sanırım fal sepetinle aynı ücret
Size bütün fallari vadeleriyle çıktı mı?

Size bütün fallari vadeleriyle çıktı mı?
spesifik olarak evet çıktı..ama zamanlarda biraz kayma olabiliyor ama bu uzun vade olarak değil.. mesela her bakılan falda evet diyorum bunu irmak da demişti gibi gibi. ama biliyorsunuz bekleme süresince hep bi çok kişiye baktiriyoruz hatta buradan özellikle bi kişiye danisirim o da söyler denerim. ben biraz sabırsızım ama dediğim gibi ama gene de denemeden bilemezsiniz. irmak birde şey der hep zaman sasabilir ama kader süreci şaşmaz

Back
X