Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela kayma derken,6 ay mı 1 sene mi? Çünkü baktırdığım şeyin ciddiyetine göre değişir bu.Cok tesekkurler bu arada bilgi içinspesifik olarak evet çıktı..ama zamanlarda biraz kayma olabiliyor ama bu uzun vade olarak değil.. mesela her bakılan falda evet diyorum bunu irmak da demişti gibi gibi. ama biliyorsunuz bekleme süresince hep bi çok kişiye baktiriyoruz hatta buradan özellikle bi kişiye danisirim o da söyler denerim. ben biraz sabırsızım ama dediğim gibi ama gene de denemeden bilemezsiniz. irmak birde şey der hep zaman sasabilir ama kader süreci şaşmaz
Tuğçe leo nun dediği tarihde bir gelişme oldu. Dediği gelişmeye yakın. İkinci tarih de tutarsa onu da yazarım.tuğçe’ye dayanamadım baktırdım geçmiş analizi yapmadı istememiştim gerçi. Direkt sorulara yönelik kart çekti. Vadesi çıkarsa güncellerim.
Merhaba size dm attım. Falcı enesin teli olan var mı?Falcı Enes hemen bildi
Ve maviyakamoz
bende baktirmistim bi dinleyeyimTuğçe leo nun dediği tarihde bir gelişme oldu. Dediği gelişmeye yakın. İkinci tarih de tutarsa onu da yazarım.
yok öyle değil gerçekten zaman vermek anlamsız olabilir yaşanan olaylara enerjiye göre değişir ..bu benim düşüncem..ama sonuç odaklı olmak lazım da işte o bende yok :)) çok da param yok ama sigaram yok gezmem yok diyerekten kendimi kandırıyorum:)Mesela kayma derken,6 ay mı 1 sene mi? Çünkü baktırdığım şeyin ciddiyetine göre değişir bu.Cok tesekkurler bu arada bilgi için![]()
kesinlikle katılıyorummmFal sepetinin müşteri hizmetleri çok iyi ya, diğer uygulamalar bu açıdan beş para etmez gerçekten. Muhatap bulamıyorum.
Salliyor ve tututyor diye düşünüyorum çok detay veriyor bana karşımdaki kişinin kendi özellikleriyle ilgili şeyleri bile salladığını yeni yeni fark ediyorum tanıdıkça şu ankesinlikle katılıyorummmüstlerine yok yani.. keşke fal bakanlarda öyle olsa.. ya arkadaşlar şu sümeyra hanimin cikan falı var mı burada ? burda son dönemlerde kimler var burada az cok biliyoruz biz eski üyelerde buradayız .. bu hanımefendi neden bu kadar dolu .. Bana çıkmıyor maalesef hep de dolu anlamış değilim..banami bakamiyor acaba
![]()
Banada cikmiyor hic. Kac kere sans verdim..kesinlikle katılıyorummmüstlerine yok yani.. keşke fal bakanlarda öyle olsa.. ya arkadaşlar şu sümeyra hanimin cikan falı var mı burada ? burda son dönemlerde kimler var burada az cok biliyoruz biz eski üyelerde buradayız .. bu hanımefendi neden bu kadar dolu .. Bana çıkmıyor maalesef hep de dolu anlamış değilim..banami bakamiyor acaba
![]()
Şimdi dinledim kart yorumu fena değil vade olarak daha var ..yani şöyle 6 gün 6 hafta 6. ay vs gidiyorlar yaa ..o zaman bana geliyor işte. o yüzden bilmiyorum ama çıkarsa paylaşırım. ama kötü değil fal bakımı olrakTuğçe leo nun dediği tarihde bir gelişme oldu. Dediği gelişmeye yakın. İkinci tarih de tutarsa onu da yazarım.
Aynı şeyi Duygu Deniz ve Fulya Nas için düşünüyorum ve çok yüksek fiyatları. Sümeyra da bana çok uzak bir vade vermiş o zamana kadar neler olur artık bilmiyorumkesinlikle katılıyorummmüstlerine yok yani.. keşke fal bakanlarda öyle olsa.. ya arkadaşlar şu sümeyra hanimin cikan falı var mı burada ? burda son dönemlerde kimler var burada az cok biliyoruz biz eski üyelerde buradayız .. bu hanımefendi neden bu kadar dolu .. Bana çıkmıyor maalesef hep de dolu anlamış değilim..banami bakamiyor acaba
![]()
Duygu Deniz bende cikmadi.. Fulya NAS cookk yıllar önce baktirmisim iyi mi kötü mü bilmiyorum kayıtta yok olsa iyi diye hatirlardimm Nesibede bende çıkmamistiAynı şeyi Duygu Deniz ve Fulya Nas için düşünüyorum ve çok yüksek fiyatları. Sümeyra da bana çok uzak bir vade vermiş o zamana kadar neler olur artık bilmiyorum![]()
Ben baktırdım hatta falan sepetinde baktırdığım ve hala ara ara baktiririm aydanin durugorusu oldukça iyidir ama birazcık pembeci de olabiliyor bazen ama severim karşı tarafın dediği cümleyi birebir bana soylemisligi varSelam kızlar Ayda deniz e baktirip memnun kalan var mı
çok pembeciiÇiçek çelene baktıran var mı hiç?