Fal Sepeti Deneyimleri

Teşekkür ederim bn de gecen sene baktirmistim 3 kere anda söyledikleri aslinda dogru gibiydi ama öngörüleri çıkmadı daha dogrusu vadeler tutmadi diyeyim. Suan da yine baktirmak istiyorum da çok kişiye baktirdim doğru düzgün bakan hic yok nereseyse ama an da iyi oldugu icin ayda yi düşündüm yine onerileriniz varsa alabilirim yenilerden
Baktirdiklarim daha önce
Fulya nas
Demir
Sevgi serman
Beyaz inci
Cisem deva
Duygu deniz
Bihter mavi
Gökçe aksoy
Armagan
Akin
Alaca pera
Ahu yaldiz
Gül Demir
Yasemin türk filiz cetin
Duygu aura
Nezih tuna
Mars ates
Zelis can
Oylum genc
Derin hisler
Melisa donukuk
Melih gün
Nevin gul
Aslı gül
Melek kara
Lidya
Irmak akar
Kemal çeri
Neslihan gungen
Alin toprak
Aziz vardi o cikti artik zaten
Yani bayagi baktirmiisim bu isimler dışında onerebileceginiz varsa sevinirim
Bende bir çok kişiye baktırdım ama eda denizer için başta pembeci vadeleri çıkmaz demiştim ama neredeyse günü gününe tuttu ilk bakımdı ikinci bakımda nasıl olduğuna dair bir fikrim yok şuanda daha bu akşam gittim çünkü kendisine onun dışında aslı durudan memnun kaldım olumsuz konuştu ve öyle de çıktı aydaya da baktırdım bir kez yıldızname bir kere de katina verdiği vadeler henüz gelmedi ama anlık enerji olarak tutarlıydı

Zeliş canı merak ediyorum sürekli bir gidip gitmeme konusunda ikilem de kalıyorum fal sayısı çok yüksek uzun yıllarda uygulamada fiyat olarakta bu kadar eski olmasına rağmen çok uygun var mı baktıran nasıl sizce

Fulya nas için aynı fikirde değilim ben fazla şişirildiğini ve abartıldığını düşünüyorum bir kez gittim kendisine bende aldanıp bu kadar yüksek olmasına ama en yeni yorumcu kadar bile tutturamadı diyebilirim hayal kırıklığı yaşamıştım yani üzücü

Fulya nas için aynı fikirde değilim ben fazla şişirildiğini ve abartıldığını düşünüyorum bir kez gittim kendisine bende aldanıp bu kadar yüksek olmasına ama en yeni yorumcu kadar bile tutturamadı diyebilirim hayal kırıklığı yaşamıştım yani üzücü
adınıza üzüldüm burda bir kaç kişide fulya için olumsuz şeyler söylemişti ama oluyor bence çünkü birinin bana tavsiye ettiği kişinin benimle alakasız bir yorum yaptığıda olmuştu sanırım enerji işi yada bilemiyorum garip bir şey 🤣

Evet doğru bende bu durumu eda denizerde yaşadım herkes pembeci patladı diyordu bende öyle olur diye düşünüp pembeci demiştim ama aksi çıktı dediğiniz gibi enerji işi sanırım birine tutan başkasına tutmuyor ya da genelde ilk bakımda tutturan ikinci bakımda patlıyor vs

Back
X