- 18 Mart 2025
- 135
- 186
- 18
Fulya bende defalarca çıktı ama önerdiğim birinde hiç çıkmamıştıDuygu Deniz bende cikmadi.. Fulya NAS cookk yıllar önce baktirmisim iyi mi kötü mü bilmiyorum kayıtta yok olsa iyi diye hatirlardimm Nesibede bende çıkmamisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fulya bende defalarca çıktı ama önerdiğim birinde hiç çıkmamıştıDuygu Deniz bende cikmadi.. Fulya NAS cookk yıllar önce baktirmisim iyi mi kötü mü bilmiyorum kayıtta yok olsa iyi diye hatirlardimm Nesibede bende çıkmamisti
çok büyük pişmanlıkÇiçek çelene baktıran var mı hiç?
Ayda benim taşınacağım tarihe kadar bilmişti yıldızname baktırmıştımSelam kızlar Ayda deniz e baktirip memnun kalan var mı
Bende bir çok kişiye baktırdım ama eda denizer için başta pembeci vadeleri çıkmaz demiştim ama neredeyse günü gününe tuttu ilk bakımdı ikinci bakımda nasıl olduğuna dair bir fikrim yok şuanda daha bu akşam gittim çünkü kendisine onun dışında aslı durudan memnun kaldım olumsuz konuştu ve öyle de çıktı aydaya da baktırdım bir kez yıldızname bir kere de katina verdiği vadeler henüz gelmedi ama anlık enerji olarak tutarlıydıTeşekkür ederim bn de gecen sene baktirmistim 3 kere anda söyledikleri aslinda dogru gibiydi ama öngörüleri çıkmadı daha dogrusu vadeler tutmadi diyeyim. Suan da yine baktirmak istiyorum da çok kişiye baktirdim doğru düzgün bakan hic yok nereseyse ama an da iyi oldugu icin ayda yi düşündüm yine onerileriniz varsa alabilirim yenilerden
Baktirdiklarim daha önce
Fulya nas
Demir
Sevgi serman
Beyaz inci
Cisem deva
Duygu deniz
Bihter mavi
Gökçe aksoy
Armagan
Akin
Alaca pera
Ahu yaldiz
Gül Demir
Yasemin türk filiz cetin
Duygu aura
Nezih tuna
Mars ates
Zelis can
Oylum genc
Derin hisler
Melisa donukuk
Melih gün
Nevin gul
Aslı gül
Melek kara
Lidya
Irmak akar
Kemal çeri
Neslihan gungen
Alin toprak
Aziz vardi o cikti artik zaten
Yani bayagi baktirmiisim bu isimler dışında onerebileceginiz varsa sevinirim
Fulya sende hep cikdimi? Yani ask konusundami?Fulya bende defalarca çıktı ama önerdiğim birinde hiç çıkmamıştı
Irmak Dereli canmIrmak Akarın diğer sitedeki adı da mı aynı? Bulamadım kendisini orada
pardon bu binnaz ..Guruda ..pusulaIrmak Dereli canm
evet fulyanın bir çok konuda bende yanıldığı olmadı çoğu çıktı ama burda çıkmadı diyenide çokFulya sende hep cikdimi? Yani ask konusundami?
Bana patladi ve pembeciZeliş canı merak ediyorum sürekli bir gidip gitmeme konusunda ikilem de kalıyorum fal sayısı çok yüksek uzun yıllarda uygulamada fiyat olarakta bu kadar eski olmasına rağmen çok uygun var mı baktıran nasıl sizce
canm sen ikabada baktırmistin nasıl vade çıktımı?evet fulyanın bir çok konuda bende yanıldığı olmadı çoğu çıktı ama burda çıkmadı diyenide çok
Vadesine daha var ama gidişatı bildi şuan söylediği gibi ilerliyor herşey benim sormadığım ama kendisinin gördüm dediği bir şey vardı oda oldu canımcanm sen ikabada baktırmistin nasıl vade çıktımı?
adınıza üzüldüm burda bir kaç kişide fulya için olumsuz şeyler söylemişti ama oluyor bence çünkü birinin bana tavsiye ettiği kişinin benimle alakasız bir yorum yaptığıda olmuştu sanırım enerji işi yada bilemiyorum garip bir şeyFulya nas için aynı fikirde değilim ben fazla şişirildiğini ve abartıldığını düşünüyorum bir kez gittim kendisine bende aldanıp bu kadar yüksek olmasına ama en yeni yorumcu kadar bile tutturamadı diyebilirim hayal kırıklığı yaşamıştım yani üzücü
teşekkür ederim. bende 2.3 baktirmistim dinleyecegim.Vadesine daha var ama gidişatı bildi şuan söylediği gibi ilerliyor herşey benim sormadığım ama kendisinin gördüm dediği bir şey vardı oda oldu canım
Zeliş cana baktırmalımıyım senceKizlar bana sanki fulya nas ve zelis can tuttu gibi sana bir kac gün icindw yazip olayin öyle olmadini söylicek dedi öylede oldu ama bakalim devamida gelicekmi