Fal Sepeti Deneyimleri

Ben çok uzun zamandan beri ayda bir baktırıyorum enerjimiz tutuyor söyledikleri çıkıyor özellikle dilinden anlayınca dahada oturuyor insanda herşey çünkü tatlı dille anlattığı için olumsuzu bile olumlu olarak anlıyordum ben başlarda 🤣
ayy insallah dedikleri cikar elena asiri olumsuz gordu asli duru cok pembe bakmadi ama sonucu olumlul gordu insallah onunki cikar ya

Kızlar bu biryolunvardaki İlkay Gür fallara bakmıyor mu 14 Mayısta falı göndermişim hala bekliyor… İyi dediler diye attım ama falı çıkan var mı beklemeye değer mi?

Kızlar bu biryolunvardaki İlkay Gür fallara bakmıyor mu 14 Mayısta falı göndermişim hala bekliyor… İyi dediler diye attım ama falı çıkan var mı beklemeye değer mi?
bu kadar günde herşey değişebilir bu durum bana çok sinir bozucu geliyor

Ilk kez baktirdigimda 1 ay bekletmisti ve fali cikti ikinci kez vade dolmadan gittim sorulardan yürüdü cikmadi

Ahu yaldiza fal baktirdim 7 dakika o fiyata resmen biseler gevelemis sordum kisi icinde iki kelime söylemis iade talep ettim acaba dedigi cikan oldumu?

Arkadaşlar mayıs ayı bittiğine göre uzunca bir patlayan fallar listem var. Hepsini toparlayıp yazıcam🥲🥲
Sana bisey sorcakdim buraya ilk üye oldugunda bir hocaya ebcet fali baktirmisin ve ozamanlar beraber oldugun kisiyle olmicani söykemis peki ne oldu yani bittimi o kisiyle cünki 2021 de yazmisin merak etim

Back
X