Merhaba arkadaşlar, ben de son 6 aydır bir depresyon süreci ve ayrılıklar nedeniyle fallara düştüm. Çok pişmanım hem vaktime hem parama hem de umutlanıp kendime daha çok zarar verdiğime.
Baktırdıklarımı ekliyorum bunlar dışında unutup iade aldıklarım da var bunlar fal sepeti:
En çok hatta defalarca Aslı durudan yorum aldım başta anlık biliyor gibi geldi bilmiyormuş. durum tam tersi çıktı, gelecekte de dediği gibi olmadı.
Sümeyra yanmaz, eda Aksu, deva güneş, ikab, alya ekin, alya tılsım, ırmak akar, duygu aura, armağan, börte, duygu deniz, gül demir, ahu yaldız, ilke şaşmazlar ve Falcı Enes.
Bunların hiçbiri çıkmadı lütfen ayrıntı sormayın.
Astro alya arkın, umay , uzay vs hatırlamadığım bir iki kişi yine hiçbiri olmadı .
Aylarca bekledim kendimi oyaladım umutlandım daha da kötü duruma getirdim kendimi hatta salak bağımlı konuma düşürdüm anlık birkaç şey bildiler diye.
İnanamıyorum kendime. Bıraktım artık bunu , öncelikle zihnen ruhen iyi olmak lazım. Bu zamanı ve maddiyatı da kendimize ayırmak gerekiyor.
Başta aman ben anlık eğleniyorum diye düşünüp masum gibi gelmişti ama değil işte. 6 ay boyunca kendimi kandırdım sadece. Üstelik bu dediğim sadece aşk için de değil birçok konuda.
Hepinize sevgiler