Fal Sepeti Deneyimleri

Şahdiva Han geçmişi ve isimleri nasıl bu kadar bilebiliyor bir de tarif yapmış. Gelecek çıktı mı sizde?😒

Şahdiva Han geçmişi ve isimleri nasıl bu kadar bilebiliyor bir de tarif yapmış. Gelecek çıktı mı sizde?😒
Şahdiva Han bende çıkmamış. Şöyle baktırdığım zaman (mart 2025 ) 3 ay kadar önce başka bir ilişki bitirmiş demişti. Ben adamın hayatında ağustos 2024 'den beri sevgili olarak varım böyle bir durum yoktu. 2 ay sonra ilişki netleşecek demişti ilişki netleşmedi.

Evet ama herkeste degil Işılay can ,ayda deniz,didar evren,kemal ceri melek kara irmak akar bu isimlerde var
Akinda da yuzde elli varmis Akın50 koduyla ama sadece tarotta
Akın bana aşırı salladı. Bana "buğday tenli, uzun boylu, kıvırcık saçlı biriyle tanışacağımı söyledi". ilk falında gerçekten de böyle biriyle tanıştım ve tuttu sandım. sonra arkadaşıma fal attık, ona da birebir aynı kelimeleri kullandı "buğday tenli, uzun boylu, kıvırcık saçlı" diye, o öyle biriyle tanışmadı tabi. ben bir de sonra salak gibi "dediğin kişiyle tanıştım" diye ikinci falı attım. bu sefer "benim dediğim kişi bu değil sen kısmetini kapamışsın" dedi. diğer dediği hiçbir şey de çıkmadı tabi, iş konusunda her şey tam tersi oldu.

Back
X