- 5 Mayıs 2011
- 552
- 320
- 323
Aslı güle su, devaya tarot ikisi de çıkmamışAslı gül ve devaya baktıranlar ne falı baktırdınız?Nasıldı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslı güle su, devaya tarot ikisi de çıkmamışAslı gül ve devaya baktıranlar ne falı baktırdınız?Nasıldı?
Pardon aslı Güle canlı bakım almışımAslı güle su, devaya tarot ikisi de çıkmamış
Aslı gül ve devaya baktıranlar ne falı baktırdınız?Nasıldı?
Deva ya ben kahve atıyorum. O da bana çoğunlukla biliyor.Aslı gül ve devaya baktıranlar ne falı baktırdınız?Nasıldı?
Anlattıklarının hepsi mi bir konu mu?deva kahve ama iade aldim. asli gul vadesiyle cikmisti
Anlattıklarının hepsi mi bir konu mu?Deva ya ben kahve atıyorum. O da bana çoğunlukla biliyor.
Farklı konularda da baktırıyorum aşk biliyor ama işi bilemedi bende mesela devaAnlattıklarının hepsi mi bir konu mu?
Aslında tutarlıydı deva ama bana evlilik ve ciddi ilişki konusunda bir yıldan uzak bir vade verdi kahvede.
Anlattıklarının hepsi mi bir konu mu?
Beğendiniz mi peki baktırılır mıŞahdiva Han geçmişi ve isimleri nasıl bu kadar bilebiliyor bir de tarif yapmış. Gelecek çıktı mı sizde?![]()
Ben tavsiye vermek istemiyorum ya sizde farklı olur belki. Benim gibi bakarsa şaşırtır sizi de buradan da paylaşırsınız. Buarada umarım geçmiş yorumları ve soruları okumuyordurBeğendiniz mi peki baktırılır mı
Ne falı baktırmıştınızBen tavsiye vermek istemiyorum ya sizde farklı olur belki. Benim gibi bakarsa şaşırtır sizi de buradan da paylaşırsınız. Buarada umarım geçmiş yorumları ve soruları okumuyordur
Şahdiva Han bende çıkmamış. Şöyle baktırdığım zaman (mart 2025 ) 3 ay kadar önce başka bir ilişki bitirmiş demişti. Ben adamın hayatında ağustos 2024 'den beri sevgili olarak varım böyle bir durum yoktu. 2 ay sonra ilişki netleşecek demişti ilişki netleşmedi.Şahdiva Han geçmişi ve isimleri nasıl bu kadar bilebiliyor bir de tarif yapmış. Gelecek çıktı mı sizde?![]()
İlkinde tarot göndermiştim kendi kart çekmemişti ikincide Kahve göndermiştim bakmıyor zaten telvelere yine bildiği şeyleri söylüyorNe falı baktırmıştınız
Uzaya başka baktıran var mı?falsepetinde uzayi deneyen oldu mu? cat diye isim verdi exinin yaninda bu isimli biri var diye. o soyleyince kisiyi hatirladim
Evet ama herkeste degil Işılay can ,ayda deniz,didar evren,kemal ceri melek kara irmak akar bu isimlerde varTAROT7 kod varmış arkadaşlar yüzde otuz
Akın bana aşırı salladı. Bana "buğday tenli, uzun boylu, kıvırcık saçlı biriyle tanışacağımı söyledi". ilk falında gerçekten de böyle biriyle tanıştım ve tuttu sandım. sonra arkadaşıma fal attık, ona da birebir aynı kelimeleri kullandı "buğday tenli, uzun boylu, kıvırcık saçlı" diye, o öyle biriyle tanışmadı tabi. ben bir de sonra salak gibi "dediğin kişiyle tanıştım" diye ikinci falı attım. bu sefer "benim dediğim kişi bu değil sen kısmetini kapamışsın" dedi. diğer dediği hiçbir şey de çıkmadı tabi, iş konusunda her şey tam tersi oldu.Evet ama herkeste degil Işılay can ,ayda deniz,didar evren,kemal ceri melek kara irmak akar bu isimlerde var
Akinda da yuzde elli varmis Akın50 koduyla ama sadece tarotta