canim cicim katmasi iyi gerisi kotuablam evlenicek ona evleniyo olman iyi yasin gecmek uzereymis dedi
evlilikle sorunu var anlamadim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim cicim katmasi iyi gerisi kotuablam evlenicek ona evleniyo olman iyi yasin gecmek uzereymis dedi
evlilikle sorunu var anlamadim
Kac yasindasinşükür ki bana öyle bir şey demedi.Çünkü ben de kritik yaştayım.
Bende öyleyim ama yasimi söylemedimşükür ki bana öyle bir şey demedi.Çünkü ben de kritik yaştayım.
Bana hep çıkıyorDeva Güneş nasil memnun kalan var mi
35Kac yasindasin
Deva Güneş herkese çıkıyor mu? Çok sabrımı zorlayan bir konu var,çok uzun süredir fal baktırmadım, böyle okuyunca baktırasım geliyor açıkçası.Bana hep çıkıyor
Yani çıkmadı diyenler de var enerji meselesi benimle uydu enerjisi bence. Ufak tefek bir iki şey dışında bana hep bildi. Önemli büyük konuları özellikle bildi yani vadesiyle hatta bazen vadesinden önce de oldu beklediğim şeyler.Deva Güneş herkese çıkıyor mu? Çok sabrımı zorlayan bir konu var,çok uzun süredir fal baktırmadım, böyle okuyunca baktırasım geliyor açıkçası.
Teşekkürler ,denemeden anlaşılmaz yani.Yani çıkmadı diyenler de var enerji meselesi benimle uydu enerjisi bence. Ufak tefek bir iki şey dışında bana hep bildi. Önemli büyük konuları özellikle bildi yani vadesiyle hatta bazen vadesinden önce de oldu beklediğim şeyler.
Siz her seferinde ne falı baktırmıştınız Deva yorumcusuna? Hangilerinde daha iyi? Yoksa farketmez miYani çıkmadı diyenler de var enerji meselesi benimle uydu enerjisi bence. Ufak tefek bir iki şey dışında bana hep bildi. Önemli büyük konuları özellikle bildi yani vadesiyle hatta bazen vadesinden önce de oldu beklediğim şeyler.
Ben sadece kahve attım ona. Genelde de eğer varsa kahve atmayı tercih ediyorum herkse.Siz her seferinde ne falı baktırmıştınız Deva yorumcusuna? Hangilerinde daha iyi? Yoksa farketmez mi
Bana cikmadi hocde begenmemisdim bozma benceDeva Güneş herkese çıkıyor mu? Çok sabrımı zorlayan bir konu var,çok uzun süredir fal baktırmadım, böyle okuyunca baktırasım geliyor açıkçası.
Deva Güneş herkese çıkıyor mu? Çok sabrımı zorlayan bir konu var,çok uzun süredir fal baktırmadım, böyle okuyunca baktırasım geliyor açıkçası.
bende geçmişi bilemedi. çok salladı daha doğrusu, yanlıştı. bence en iyi yöntem cevabını bildiğiniz 1-2 soruyu başta sorarak denemek. ben öyle çok eledim. eski eşimin hayatında yeni biri var mesela biliyorum, onu soruyorum, eski eşimin hayatında biri var mı diye.Deva Güneş herkese çıkıyor mu? Çok sabrımı zorlayan bir konu var,çok uzun süredir fal baktırmadım, böyle okuyunca baktırasım geliyor açıkçası.
Ben 2 sefer baktırmıştım ilk falı çok olumsuzdu bana ama dediklerinin hepsi çıkmıştı iş ve aşkla ilgili ikinci falında da işle ilgili dediği yüzde 50 çıktı ama aşk için eylül ayı dedi sorduğum kişi ile ilgiliDeva Güneş herkese çıkıyor mu? Çok sabrımı zorlayan bir konu var,çok uzun süredir fal baktırmadım, böyle okuyunca baktırasım geliyor açıkçası.
Ben baktirdim dedigi bise cikmisdi soru sormusdum dogrumu diye asla yok seni kandiriyor demisdi üc gün sorna dedi gibi cikmisdi ama diyer dediklerine zaman varKızlar Yasemin’e baktıranlar bana özelden yazabilir mi![]()
Hayir baktirmadim hic sen baktirdinmi yada baktirmakmi istiyorusun?Fatoş Derin’e baktıran var mı?