Fal Sepeti Deneyimleri

Deva Güneş herkese çıkıyor mu? Çok sabrımı zorlayan bir konu var,çok uzun süredir fal baktırmadım, böyle okuyunca baktırasım geliyor açıkçası.
Yani çıkmadı diyenler de var enerji meselesi benimle uydu enerjisi bence. Ufak tefek bir iki şey dışında bana hep bildi. Önemli büyük konuları özellikle bildi yani vadesiyle hatta bazen vadesinden önce de oldu beklediğim şeyler.

Yani çıkmadı diyenler de var enerji meselesi benimle uydu enerjisi bence. Ufak tefek bir iki şey dışında bana hep bildi. Önemli büyük konuları özellikle bildi yani vadesiyle hatta bazen vadesinden önce de oldu beklediğim şeyler.
Siz her seferinde ne falı baktırmıştınız Deva yorumcusuna? Hangilerinde daha iyi? Yoksa farketmez mi

Deva Güneş herkese çıkıyor mu? Çok sabrımı zorlayan bir konu var,çok uzun süredir fal baktırmadım, böyle okuyunca baktırasım geliyor açıkçası.
bende geçmişi bilemedi. çok salladı daha doğrusu, yanlıştı. bence en iyi yöntem cevabını bildiğiniz 1-2 soruyu başta sorarak denemek. ben öyle çok eledim. eski eşimin hayatında yeni biri var mesela biliyorum, onu soruyorum, eski eşimin hayatında biri var mı diye.

gelecek için de soru sormamak. "bu iş olacak mı?", "dönecek mi?" gibi %50 atma şansları olan şekilde sorulunca, ya da detay verince sallıyorlar. fulya nas mesela "eski eşimin hayatında biri var mı, umarım mutludur, çok iyi biridir" yazmışım. bana "anlaşamamışsınız, aldatma görmüyorum" diyor. ablacım aldatsa "çok iyi biridir" demem herhalde di mi :mad: yani çok detay vermemek daha iyi bence.onlar görsün.

Ben 2 sefer baktırmıştım ilk falı çok olumsuzdu bana ama dediklerinin hepsi çıkmıştı iş ve aşkla ilgili ikinci falında da işle ilgili dediği yüzde 50 çıktı ama aşk için eylül ayı dedi sorduğum kişi ile ilgili

Back
X