Fal Sepeti Deneyimleri

Canim analist an ve gecmis cogunun iyi ama gelecek önemli cogunun cikmiyo isde
Evet gelecek önemli tabii de çoğu analizleri de bu kadar doğru yapamıyor. Gelecek için bilemiyorum ben biraz genel baktırdım. Pek vadeli bir şey yoktu bana. sıra oluştu ben yazdıktan sonra 😀 umarım baktıranlar yorumlarını yazar buraya merak ettim.

Evet gelecek önemli tabii de çoğu analizleri de bu kadar doğru yapamıyor. Gelecek için bilemiyorum ben biraz genel baktırdım. Pek vadeli bir şey yoktu bana. sıra oluştu ben yazdıktan sonra 😀 umarım baktıranlar yorumlarını yazar buraya merak ettim.
Ne süreci bildi ne sonucu yaşadıklarımla dediklerinin arasında dağlar kadar fark olan yorumcuların başında geliyor

3500 krediyle kime baktirabilirimm? kredimi bitirip artik disarida baktirdiklarimla devam etmek istiyorum falsepwtini birakicam bataklik gibi🫠

Kızlar bu tarz uygulamalara ben çok baktırdım ve iyi değiller,ve bunlar yüzünden çok ümit bağladım gereksiz yere. Instagramdan birini öneririm size. Kullanıcı ismi Keoifal ve aşırı iyi bakıyor. Diğer falcılar gibi döncek sana 3lü vadelerde tarzında yüzeysel bakmıyor. Neden dönmüyor,gerçekten seviyor mu,ne şekilde seviyor ,bilinçaltına iniyor baya bakarken ve travmalarina kadar buluyor. Veya işle alakalı,kendinizle alakalı soracaksaniz da bilincaltiniza bakıp,blokajlarinizi çözüyor,size engel olan düşünceleri ortaya çıkarıyor ve yapmanız gereken şeyleri söylüyor,şifalandiriyor. 1-3 saat arası bakıyor ve sınırsız soru hakkınız oluyor.

Selam arkadaşlar, özellikle karşı taraf düşüncesinde çok iyi dediğiniz kim var?
Kızlar bu tarz uygulamalara ben çok baktırdım ve iyi değiller,ve bunlar yüzünden çok ümit bağladım gereksiz yere. Instagramdan birini öneririm size. Kullanıcı ismi Keoifal ve aşırı iyi bakıyor. Diğer falcılar gibi döncek sana 3lü vadelerde tarzında yüzeysel bakmıyor. Neden dönmüyor,gerçekten seviyor mu,ne şekilde seviyor ,bilinçaltına iniyor baya bakarken ve travmalarina kadar buluyor. Veya işle alakalı,kendinizle alakalı soracaksaniz da bilincaltiniza bakıp,blokajlarinizi çözüyor,size engel olan düşünceleri ortaya çıkarıyor ve yapmanız gereken şeyleri söylüyor,şifalandiriyor. 1-3 saat arası bakıyor ve sınırsız soru hakkınız oluyor.

Akın bana aşırı salladı. Bana "buğday tenli, uzun boylu, kıvırcık saçlı biriyle tanışacağımı söyledi". ilk falında gerçekten de böyle biriyle tanıştım ve tuttu sandım. sonra arkadaşıma fal attık, ona da birebir aynı kelimeleri kullandı "buğday tenli, uzun boylu, kıvırcık saçlı" diye, o öyle biriyle tanışmadı tabi. ben bir de sonra salak gibi "dediğin kişiyle tanıştım" diye ikinci falı attım. bu sefer "benim dediğim kişi bu değil sen kısmetini kapamışsın" dedi. diğer dediği hiçbir şey de çıkmadı tabi, iş konusunda her şey tam tersi oldu.
uyduruyorlar çünkü. Kızlar bu tarz uygulamalara ben çok baktırdım ve iyi değiller,ve bunlar yüzünden çok ümit bağladım gereksiz yere. Instagramdan birini öneririm size. Kullanıcı ismi Keoifal ve aşırı iyi bakıyor. Diğer falcılar gibi döncek sana 3lü vadelerde tarzında yüzeysel bakmıyor. Neden dönmüyor,gerçekten seviyor mu,ne şekilde seviyor ,bilinçaltına iniyor baya bakarken ve travmalarina kadar buluyor. Veya işle alakalı,kendinizle alakalı soracaksaniz da bilincaltiniza bakıp,blokajlarinizi çözüyor,size engel olan düşünceleri ortaya çıkarıyor ve yapmanız gereken şeyleri söylüyor,şifalandiriyor. 1-3 saat arası bakıyor ve sınırsız soru hakkınız oluyor.

Selam arkadaşlar, özellikle karşı taraf düşüncesinde çok iyi dediğiniz kim var?
Melisa donukuk duygu aura filiz Çetin bu kişileri arayıp şu an ne yapıyor diye soruyorum ve söyledikleri gibi de çıkıyor An’da ve düşünce de çok iyiler gelecek konusunda bir şey diyemeyeceğim

fal baktırıyoruz diye gerizekalı olduğumuzu sanıyorsunuz herhalde. bu ne saçma reklam. biraz gizleseydiniz bari :mad:

merhaba arkadaşlar fal sepeti deneyimlerimi paylaşmak istiyorum çünkü ben de bu sayfadan çokca fikir edinmiştim.Erkek arkadaşımla ayrı olduğum süreçte çok fazla yorum aldım neredeyse herkesten diyebilirim ama şimdi keşke hiç yorum almasaydım diyorum çünkü hem maddi olarak çok fazla zorlandım hem vadeler tutmayınca hayal kırıklığı yaşadım hem de fala karşı bağımlılık geliştirdim.Bu yüzden yorumcu arayanlar için deneyimlerimi paylaşmak istiyorum umarım size de fikir olur.An da iyi olanlar şu an nerede ne yapıyor ne düşünüyor hayatında biri var mı gibi sorularda Duygu Aura,Filiz Çetin Melisa donukuk.Sonucu bilenler Yeniden barışacağımızı hemen hemen herkes bildi bu konuda kimsenin hakkını yiyemem fakat nedeni ve gidişatı en iyi yorumlayanlar hatta beni çok şaşırtanlar arya çiçek, rüya güneş,Melek hisli,didar evren ,Nezih Tuna, derin hisler, Mayra öz oldu.Ama falda asıl mesele vadeler ve bunu bilen kişi sayısı çok az birebir tutturan yok ama ay olarak tutturan kişileri yazacağım.Efsun hatun,Nesibe, Fulya Nas, Deva güneş, Ayda deniz(bence vade konusunda en iyisi), rüya güneş,Çisem deva oldu.Yenilerden iyi buldugum
Mira bayrak oldu.O kadar uzun bir fal geçmişi var ki bu nedenle sadece beni etkileyenleri ve zamanı ve sonucu en iyi tahmin edenleri yazmaya çalıştım.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar fal sepeti deneyimlerimi paylaşmak istiyorum çünkü ben de bu sayfadan çokca fikir edinmiştim.Erkek arkadaşımla ayrı olduğum süreçte çok fazla yorum aldım neredeyse herkesten diyebilirim ama şimdi keşke hiç yorum almasaydım diyorum çünkü hem maddi olarak çok fazla zorlandım hem vadeler tutmayınca hayal kırıklığı yaşadım hem de fala karşı bağımlılık geliştirdim.Bu yüzden yorumcu arayanlar için deneyimlerimi paylaşmak istiyorum umarım size de fikir olur.An da iyi olanlar şu an nerede ne yapıyor ne düşünüyor hayatında biri var mı gibi sorularda Duygu Aura,Filiz Çetin Melisa donukuk.Sonucu bilenler Yeniden barışacağımızı hemen hemen herkes bildi bu konuda kimsenin hakkını yiyemem fakat nedeni ve gidişatı en iyi yorumlayanlar hatta beni çok şaşırtanlar arya çiçek, rüya güneş,Melek hisli,didar evren ,Nezih Tuna, derin hisler, Mayra öz oldu.Ama falda asıl mesele vadeler ve bunu bilen kişi sayısı çok az birebir tutturan yok ama ay olarak tutturan kişileri yazacağım.Efsun hatun,Nesibe, Fulya Nas, Deva güneş, Ayda deniz(bence vade konusunda en iyisi), rüya güneş,Çisem deva oldu.Yenilerden iyi buldugum
Mira bayrak oldu.O kadar uzun bir fal geçmişi var ki bu nedenle sadece beni etkileyenleri ve zamanı ve sonucu en iyi tahmin edenleri yazmaya çalıştım.
Fulya nas dan memnun kaldim yani öylemi?

Şöyle bir bilgi daha vereyim mesela hayatınızda kimse yok ve hayatıma biri girecek mi nasıl biri vs böyle bir fal sürecinde olmuştu hiçbiri bilememişti bilemedi değil öyle bir senaryolar yazdılar ki ben bile inanmistim tarihler vadeler vs hiçbirinin gercek olmadı burada birkac istisna var yine onları yazıcam ama şunu anladım eğer belli bir konu kişi varsa bu konuda yorum yapmaları kolay ama belirsizlik veya uzak gelecek için neredeyse imkansız.Zaten o şekilde yorum yapan bilen biri olsa biz ona ulaşamayız.Istisnalari yaziyorum herkes 2024 yılında hayatına biri girecek derken o yıl efsun hatun 2025 Şubat demişti gerçekten öyle oldu bu ilginç bir olay ama denk mi geldi gerçekten bildi mi bilmiyorum.Tugce Emre vade olarak bilmişti 8 li vade demişti öyle oldu.Arya çiçeğin vadesinde 2 ay sonra gerçekleşti ama dediği ve tarif ettiği kişinin aynısı oldu bir de elena günce 2025 Mayıs demişti bunlar 2024 yılında yorum aldiklarim en yaklaşanlar ama diğerleri hayır

Seni üzmek istemem ama Fulya Nas bana 2021/2022 de patladı. Bi kaç defa baktırmıştım ozamanlar. Demek istediğim inşallah sana olumluysa çıkar ama Fulya pembeci
Sahsen 2024 yorumlarının hiçbiri çıkmadı kendisine de söyledim çıkmadı diye ama o konu genel belirsiz olduğu ve hiç kimse bölemediği için belli bir konuyla yeniden danistim şu an ayrıyız ne olur barışır mıyız gibi sorduğumda hem konuyu kişiyi doğru anlattı hem de temmuz ayında barışma var dedi o kısmı bildi başka konularda bir şey diyemeyecegim.ama benim sadece yine bu bilgilerle bana inanılmaz detaylar söyleyen kişiler rüya güneş arya çiçek ve nezih Tuna oldu aslı duruyu çok beğenen var 2024 falı çıkmadı bu konuyla ilgili yeniden yorum aldığımda çok olumsuz belki eylül ekim dedi ama burada çok beğenen ve tavsiye eden vardı aslı duru yorumu çıkanlar yazabilir mi

Sahsen 2024 yorumlarının hiçbiri çıkmadı kendisine de söyledim çıkmadı diye ama o konu genel belirsiz olduğu ve hiç kimse bölemediği için belli bir konuyla yeniden danistim şu an ayrıyız ne olur barışır mıyız gibi sorduğumda hem konuyu kişiyi doğru anlattı hem de temmuz ayında barışma var dedi o kısmı bildi başka konularda bir şey diyemeyecegim.ama benim sadece yine bu bilgilerle bana inanılmaz detaylar söyleyen kişiler rüya güneş arya çiçek ve nezih Tuna oldu aslı duruyu çok beğenen var 2024 falı çıkmadı bu konuyla ilgili yeniden yorum aldığımda çok olumsuz belki eylül ekim dedi ama burada çok beğenen ve tavsiye eden vardı aslı duru yorumu çıkanlar yazabilir mi

asli karakter analizi ve anlık iyi gerisi fos. vade filan bi ay gecti

Arya’yı bende beğeniyorum

Seni üzmek istemem ama Fulya Nas bana 2021/2022 de patladı. Bi kaç defa baktırmıştım ozamanlar. Demek istediğim inşallah sana olumluysa çıkar ama Fulya pembeci
Bende dedigi iki sey cikti tam vadesinde mesela mayisda baktirmisdim bu konu 10 hazirana kadar ortaya cikicak dedi cikti daha erken cikdi ve bu ayin basinda baktirdim gene dedigi bir sey daha cikti umarim öbürleride cikar bende yazarim buraya fiyati cok pahali birde yurt disinda oldugun icin daha yüksek fiyat ama eger dedikleri cikarsa helal olsun ve hep ona giderim daha dogrusu insallah daha fal baktirmak zorunda kalmam 🥹

Back
X