o zaman gerçekten baya vade patlamıs
aslıya vadeden sonra iki kez daha baktirdim ben o vadeleri vermedim dedi vade oteledi ama kayitlar duruyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman gerçekten baya vade patlamıs
şaka gibi yaaslıya vadeden sonra iki kez daha baktirdim ben o vadeleri vermedim dedi vade oteledi ama kayitlar duruyo![]()
Nasildi begendinmi?Aslı Duru nasıl? ona suan tarot gönderdim. Yorumu bekliyorum
ben cok begendim anlık cok iyiydi ama vadesi patlıyor diyende cok. An karakter kisinin duyguları vs bence cok iyi bunlardaNasildi begendinmi?
Sen telefondami baktiriyorsun? Asli duruyadami telefonda baktirdin? Ben ona sesli baktirdim genelde de saten sesli baktiriyorum banada iyidi asli duru ama bakalim isde vadesiAslı Gül’e baktırdım. Berbattı acaba iade isteyebilir miyim. Gerçekten cok kötü basladı bende dayanamadım kendim anlatayım biraz yoksa enerjimi tüketecek dedim. sonra cevirmeye calıstı. 5 Dk sonra tesekkürler benim sorularım bunlardı dedim devam etmek istemedim kredim sebebiyle. Cunku tam tersi anlattı olayı. Kesinlikle seni cok seviyor dönecek dedi yanlıs anlasılmasın negatif oldugu icin değil. Ama ne anlattıgı karakter ne olayın iceriği alakasızdı benimle. 5 gündür iletisim yok diyorum bak 6. gün 6. hafta 6. ay yazabilir? diyor. 6 sene de deseydin ne vade gördün yahu diyorum içimden. Yani odaklanmadı ya da hic enerjimiz uyusmadı. Ama ben önermiyorum
Aslı Duru ses kaydıSen telefondami baktiriyorsun? Asli duruyadami telefonda baktirdin? Ben ona sesli baktirdim genelde de saten sesli baktiriyorum banada iyidi asli duru ama bakalim isde vadesi
Aaa cidden miAhsen Nil mayıs ayında baktırmışım bende yakın zamanda adam ilişkiyi bitirecek dedi ama bir kaç gün sonra geri dönüş yapacağını söylemiş.Bana karşı daha uyumlu davranacağını söylemiş 2vade de daha iyi gideceğini söylemiş. İletişimin benden gideceğini söylemiş. Şuan temmuz ayında olduğumuz için rahatlıkla yorum yapabilirim.
Adamla ayrılık durumu olmadı 2 vade içerisinde net adımlar ya da daha iyiye gitme durumu olmadı. İletişimi ben başlatmadım.
Bakarken emek veriyor ama bende hiç bir şey çıkmamış süreç dediği gibi ilerlememiş. Patlamış kısaca.
Bakalim ne olcak bende meral ettimAaa cidden mian da iyimiydi peki? peki size cıkan önerebileceğiniz kimler var?
umay ak a baktıran var mı
ben baktırdım adamla önceden yaşananları biraz pembe tablo şekilde yorumlamış. Yani spesifik bir detay duyamadım. Sonuç ve süreç dediği gibi ilerledi diyemem daha vadesi var.umay ak a baktıran var mı
Yani olumlumu olumsuzmu oldu anlmadim sendehepinizi tek tek alintilayamiyorum böyle yazicam. iletisim icin adım atma bekle diyenleri sevmiyorum. bana sadece 2 falci adım at yoksa surec uzar dedi haklilarmis. cok daha once bi iliskimde sorun yasadik hepsi adım atma adam simdi hayatini yasiyo gibi gozuksede içten içe mutsuz ve adım aticak dedi o sirada hastanelik olmuş günlerce hastanede yatmis adamego yapmis adim atmiyo filan laflari fal bakan herkesin ağzına sakız olmus. yemeyin
isteyen o adimi atiyo. ayda yilda bi adım atandan da zaten hayie gelmez
asli gul ilk fallari ve vadeleri cikanlardandir bana.
forumda sevilmez ama cisem de oyle. asli gul bu adamla bitmis demez bundan bi cacik olmaz der siz ordan anlayin. cisemde de aynisi vardir açık açık geleceginiz yok demezler. o mesajı verirler anlamasi baktirana kalmisgene de cikmadiklari kisiler cok
asli duru icin 2 gundur mesajda konusuyoruz + burda acikta yazanlar var. 4 kere baktirmisim artik üste para verseler baktirmam. nerdeyse herkese sana pembe tablo vaadedemem adam sana gül bahçesi vaadedemez falan filan demis durmus. ablam dahil herkese ama herkese benzer konusmus. herkese iniş cikisli ortalama 2 ayiniz var demis. ablamada demis eylülden önce adımı olmaz demis burda ablamin fallarini yazmistim cogunluk biliyokisaca asli evet anlik ok iyi ama senaryo cogu kisiye ayni. sonuc ufak farklara ragmen tamamen ayni
ikab, asli duru, zelis, deva, kaan, irmak, merve, tuana, asli yilmaz sureci sonucu vadeyi bilemeyenler oldu. bildigini dusundugum kisiler var ama sonra yazabilirim
Yani olumlumu olumsuzmu oldu anlmadim sende