Fal Sepeti Deneyimleri

ben baya fal baktırmışımdır, bana anda en iyi olanlar:
fal sepeti: aslı duru
Binnaz: doğa dan
astrocenter: alya bazen, neslin yazar bazen, sezgi Akbulut bazen, arya saygın bazen, Denis yine bazen

vade ya da gelecek çıkan olmadı hiç
cok tesekkürler bakayım ben binnazda bayadır baktırmadım birkaç kisiyi denemek istiyorum. ama artık suna inanıyorum vade bence sabit olamaz tutmama sebebi belki bu. Enerji sürekli değisen bisey oldugundan belki bir sürü faktör bunu etkiliyodur. cünkü bende tutan , tutturup ikincide tutturamayan ya da hiç tutmayan var.

Mesela söyle söyleyeyim ben 2016 senesinde yanlıs hatırlamıyorsam yam seneyi, baska biriyle bir iliski icindeydim. Bir ayrılık yasamıstık ve o zaman da burayı takip ederdim nesibe cok övülüyordu. Ucuzdu da o zaman daha yeni parlıyordu sanırım. Ben o zaman nesibeye acılım yaptırmıstım ve ses kaydında cok seker bir kadın hic unutmuyorum 8 hazirana kadar dönecek dedi. Gerçekten 8 Haziran da geldi şakasız.

Ama bu iliskimde, 2024 ekim ayında nesibeye baktırdıgım falda, bırakın tarihi, resmen her saniye aynı cümleyi tekrarladı . o kadar ruhsuz sacma sapan bir fal baktı ki, dedikleride dediği gibi yasanmadı tarihte öyle günü ayına kadar vermemişti. Ne fal ne vade hicbisey.

Yani o yüzden artık hep an ve ben ne yapmalıyım, benim amacım bu iliskide örneğin geri dönmesi ic yüzlesme yasaması hatalarını farketmedi ben ne yapmalıyım enerjimi nerde tutmalıyım diye soruyorum. Tarota soruyu aktarıs bicimi gerçekten cok fazla enerjiyi etkiliyor cevabıda bence. Ve bunlar akabinde ilerlemeye calısıyorum. bu zamana kadar sancılıda olsa genelde öyle ilerledi sonuc aldım ama ben yapı olarak garantici ve eminsiz biri oldugumdan yine de güvenemiyorum. ama yasadıklarımdan yola cıkarak genelde böyle ilerlemek sanki gerçekten istediğin sonuca ulastırmakta yardımcı oluyor sana.

Kesinlikle mesaj atmamam gerektiğine kendi icsel sesimle de inanıyorum ama bunu ara sıra whatsappta görünerek ama baska hicbir tetikleyicide bulunmadan bekliyorum. Belki enerji akısını hic bozmamak gerekiyor belki bunlar vadeyi etkiliyordur bilemiyorum ama senelerdir fal baktıran biri olarak benimde tecrübelerimden cıkardıgım sonuclar bunlar. vadeye hic odaklanmamak ama ona göre yönlenmek

Aslı Gül’e baktırdım. Berbattı acaba iade isteyebilir miyim. Gerçekten cok kötü basladı bende dayanamadım kendim anlatayım biraz yoksa enerjimi tüketecek dedim. sonra cevirmeye calıstı. 5 Dk sonra tesekkürler benim sorularım bunlardı dedim devam etmek istemedim kredim sebebiyle. Cunku tam tersi anlattı olayı. Kesinlikle seni cok seviyor dönecek dedi yanlıs anlasılmasın negatif oldugu icin değil. Ama ne anlattıgı karakter ne olayın iceriği alakasızdı benimle. 5 gündür iletisim yok diyorum bak 6. gün 6. hafta 6. ay yazabilir? diyor. 6 sene de deseydin ne vade gördün yahu diyorum içimden. Yani odaklanmadı ya da hic enerjimiz uyusmadı. Ama ben önermiyorum

Aslı Gül’e baktırdım. Berbattı acaba iade isteyebilir miyim. Gerçekten cok kötü basladı bende dayanamadım kendim anlatayım biraz yoksa enerjimi tüketecek dedim. sonra cevirmeye calıstı. 5 Dk sonra tesekkürler benim sorularım bunlardı dedim devam etmek istemedim kredim sebebiyle. Cunku tam tersi anlattı olayı. Kesinlikle seni cok seviyor dönecek dedi yanlıs anlasılmasın negatif oldugu icin değil. Ama ne anlattıgı karakter ne olayın iceriği alakasızdı benimle. 5 gündür iletisim yok diyorum bak 6. gün 6. hafta 6. ay yazabilir? diyor. 6 sene de deseydin ne vade gördün yahu diyorum içimden. Yani odaklanmadı ya da hic enerjimiz uyusmadı. Ama ben önermiyorum
Sen telefondami baktiriyorsun? Asli duruyadami telefonda baktirdin? Ben ona sesli baktirdim genelde de saten sesli baktiriyorum banada iyidi asli duru ama bakalim isde vadesi

Ahsen Nil’e öneri üzerine fal gönderdim Aslı Gül'ün iadesi gelince. Ve çok memnun kaldım çünkü çok fazla spesifik detay bildi. Bu sefer ama hiç soru sormadım. Normalde soru soruyorum ama sadece ayrıldık. Şöyle şöyle oldu ve ne olacak diyorum ama bunu da yapmadım. Bu sefer sadece çok genel bir soru sordum. Falcılar, diğer falcılara gönderdiğim soruları görüyorlar mı bilmiyorum. Ama yine de sonuç itibariyle baktığı falda hiçbir yerde bahsetmediğim spesifik detaylar bildi. Bu yüzden gerçekten çok memnun kaldım. Vadesi çıkar mı bilmiyorum ama yine aynı vadeyi alıyorum.

Ahsen de bana Ağustos'un 1'ine kadar siz aranızdaki problemleri çözmüş olursunuz dedi. Yani sana gelecek, pişmanlıkla gelecek dedi. Ama şu an dedi hem kendini suçluyor hem seni suçluyor. Aslında aranızdaki bu soğukluk ya da iletişimsizlik onu bir yanda şu şüpheye de sürüklüyor. Acaba onu tamamen mi kaybettim gibi Ve sessiz kalman iyi çünkü o kaybetme duygusunu yaşadıkça dönüşüm yaşamak zorunda dedi.

Yani o kaybetme duygusu geldikçe içsel yüzleşmesinden kaçamayacak dedi. Ve gerçekten benim hissim de bu. Yani içimden bir ses de böyle diyor. Ben kendimi ancak geri çekersem farkındalık yaşayacağını söylüyor. Ama sonuç itibariyle gerçekten çok fazla detay bildi.

Üstelik ben erkek arkadaşımın bilmediği ama benim bildiğim şeyleri görüyorum. Örnek veriyorum işte Netflix izlediğinde telefonumdan görebiliyorum ama o bunu görmediği icin bilmiyor. Ya da az çok ne yaptığını ve nerede olduğunu tahmin edebileceğim bir durumdayım hala ortak hesaplar va durdugu icin.

O yüzden bana mesela şey dedi. Şu an kendini kendi iç mahkemesine odaklamış. Ve dedi işine odaklanmış. Belki de spora odaklanmış. Yani tamamen kendiyle baş başa dedi. Ve gerçekten çok doğru. Yani bunu teyit edebildiğim için ve bunu kimseye söylemememe rağmen kendi içimde teyit ettiğim ve bildiğim için. Bunu söylemesi benim için önemli.

Çünkü hiç kimsenin bilmediği ve sadece benim bildiğim bir detay. bu aralar sadece spor yaptığını, Netflix izlediğini, evde olduğunu bir ben biliyorum. Hatta bu Temmuz ayının bu haftalarında işiyle alakalı çok stresli bir dönemden geçtiğini de biliyorum. O yüzden mesela bu benim için çok spesifikti. Cunku spor iş ve kendi ic odasına dönmüs dedi ve benim gördüğümde farksız.

Yani Ağustos'un birine kadar vade verdi. Ama genel anlamda ana odaklanacak olursam şu an Ahsen Nil açık ara en cok spesifik detay bilen kişi. Bir fal iadesi daha bekliyorum gelirse deneyeceğim bir kac kisi daha var aklımda.

Sen telefondami baktiriyorsun? Asli duruyadami telefonda baktirdin? Ben ona sesli baktirdim genelde de saten sesli baktiriyorum banada iyidi asli duru ama bakalim isde vadesi
Aslı Duru ses kaydı
Gül telefon ve Aslı Gül’de telefonda baktırdım. Genelde ses kaydı seviyorum ben ama telefonda baktırdım bu ikisine

Ahsen Nil mayıs ayında baktırmışım bende yakın zamanda adam ilişkiyi bitirecek dedi ama bir kaç gün sonra geri dönüş yapacağını söylemiş.Bana karşı daha uyumlu davranacağını söylemiş 2vade de daha iyi gideceğini söylemiş. İletişimin benden gideceğini söylemiş. Şuan temmuz ayında olduğumuz için rahatlıkla yorum yapabilirim.

Adamla ayrılık durumu olmadı 2 vade içerisinde net adımlar ya da daha iyiye gitme durumu olmadı. İletişimi ben başlatmadım.
Bakarken emek veriyor ama bende hiç bir şey çıkmamış süreç dediği gibi ilerlememiş. Patlamış kısaca.

Ahsen Nil mayıs ayında baktırmışım bende yakın zamanda adam ilişkiyi bitirecek dedi ama bir kaç gün sonra geri dönüş yapacağını söylemiş.Bana karşı daha uyumlu davranacağını söylemiş 2vade de daha iyi gideceğini söylemiş. İletişimin benden gideceğini söylemiş. Şuan temmuz ayında olduğumuz için rahatlıkla yorum yapabilirim.

Adamla ayrılık durumu olmadı 2 vade içerisinde net adımlar ya da daha iyiye gitme durumu olmadı. İletişimi ben başlatmadım.
Bakarken emek veriyor ama bende hiç bir şey çıkmamış süreç dediği gibi ilerlememiş. Patlamış kısaca.
Aaa cidden mi :( an da iyimiydi peki? peki size cıkan önerebileceğiniz kimler var?

Evet maalesef. Dinlerken iyi gibi geliyor ama süreç hiç dediği gibi ilerlemedi bende.
İşte daha bana net çıkan şu kişi var diyemiyorum. Küçük şeyler bilenler oldu. Aslı duru ve duygu aura anlık olarak iyiler ama net çıktı diyebilmem için vadesi var. Yalnız aslı duru da süreç dediği gibi ilerledi. Şöyle örneğin mayıs ayında baktırdım diyelim adam daha git gelli davranmaya devam eder dedi öyle de devam etti.

Bana da hepsi sakin adım atma ölü taklidi yap sensizliğine burun gibi şeyler söyledi bu bir fal değil psikolojik taktik her insan ilişki yaşadığı birini merak eder unutulduğunu düşünüp hırs yapıp mesaj atar burada önemli olan mesaj arama gelmesi değil bu ilişki yeniden başlayacak mı nereye gidecek önemli olan kısmı bu.Ben hayatım boyunca donmeyen erkek mesaj atmayan erkek görmedim ama ya çok geç adım attılar ben istemedim ya da öylesine yazdılar fal dediğimiz şey böyle bir şey değil ama onlar akıl yurutmeye çalışıyorlar birinden akıl almak için benim bu kadar para harcamaya ihtiyacım yok senin de yıllardır işimde uzmanim diye bio na yazmana gerek yok.Bir de astrolojik olarak bazı aylar ilişkiler açısından daha yumuşak ya da Merkür retrosunda eski aşkların donme olasiligi daha yüksek ben genel de özellikle temmuz sonu ağustos başı diye verdikleri vadenin bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Back
X