Indallah cikarda yazarim
Sana tam ne dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Indallah cikarda yazarim
Buraya sanırım Mars Ateşe baktırdıktan sonra söylemiştim acaba geçmişte olanı görmüş olabilir mi gelecek diye seklinde.Vadelere zaten hiç gönül bağlamıyorum ama fallarımı tekrar dinlediğim icin not aldım
Mars Ateş in vadesi patlamış bu arada bilginiz olsun
Bana temmuz sonu austos basi dedi iletisim olucak dediHangi ay olduğunu söylemeyecen mi :)
Saten diyorum ya dalga gecer gibi birde saatini yazmis gece saat 23:05 yapmis birde yani tam 23:00 de degil 5 gecebence o kadar gün ve saat bilmeleri imkansız ya vadeyi bile günü gününe tutturmak çok mümkün değil gibi geliyor bana bu kadarını bilemezler bence
Fulya nasa ben ilk mayista baktirdim benimki bana birsey söylemisdi bende fulyaya sordum öyle birsey kesinlikle yok bu olay 10. hazirana kadar cikacak ortaya diye üc gün sorna öyle de oldu yalan oldunu söyledi sorna bu ayin 6.7 tekrat baktirdim bir konu icin olucak dedi oldu hatta ona baktirdigim günün önceki günü olmus olay simdi iste 22.7 itibariyle vade verdi simdilik bi gelisme yok olursa yazarim austos sonuna kadarSana tam ne dediler
24.7 kadar yazicakmi dediBugün yazmazsa ama Yağmur Kayanın verdiği vade kesin patlıyor![]()
Olumsuz konusan oldumu hicHatta şu an tekrar dinliyorum. Sevgi ve aşk duygusu çok fazla var bu adamda diyor. Korkuyor diyor. Sevmediğini söyledi bana bu faldan 1 ay sonra.
Bence Aslı aşırı ikna edici birisi. Pembe tablo asla çizmem demiş ala gerçeklerden çok uzak tablo çizmiş ve çok üzücü sonuçlandı o kişi benim için![]()
Hatta şu an tekrar dinliyorum. Sevgi ve aşk duygusu çok fazla var bu adamda diyor. Korkuyor diyor. Sevmediğini söyledi bana bu faldan 1 ay sonra.
Bence Aslı aşırı ikna edici birisi. Pembe tablo asla çizmem demiş ala gerçeklerden çok uzak tablo çizmiş ve çok üzücü sonuçlandı o kişi benim için![]()
Ben baktirmisdim o fiyata deymezFiliz çetine baktıran varmı aranızda kızlar
Dinlerken uyicakdim ve nededini bile unutmusum okadarki sacmaydi ama sen bilirsin belki sana iyidirFiliz çetine baktıran varmı aranızda kızlar
arkadaşım geçen sene baktırmış hiç beğenmemiş bu sabah eski fallarını dinlerken çıktığını farketmişte bende bir kere baktırmıştım uzun zaman önce ama memun kalmadım diye hatırlıyorum yine denemeye değermi diye merak ettimDinlerken uyicakdim ve nededini bile unutmusum okadarki sacmaydi ama sen bilirsin belki sana iyidir
Byv Mars dışında şu an hatırlamiyprım bu kişi içinOlumsuz konusan oldumu hic