Fal Sepeti Deneyimleri

Vadelere zaten hiç gönül bağlamıyorum ama fallarımı tekrar dinlediğim icin not aldım
Mars Ateş in vadesi patlamış bu arada bilginiz olsun

Vadelere zaten hiç gönül bağlamıyorum ama fallarımı tekrar dinlediğim icin not aldım
Mars Ateş in vadesi patlamış bu arada bilginiz olsun
Buraya sanırım Mars Ateşe baktırdıktan sonra söylemiştim acaba geçmişte olanı görmüş olabilir mi gelecek diye seklinde.

Çünkü falın sonlarını dinledim. Sana görüşme talebiyle gelecek. Eğer kabul edersen yine aynı şeyler yaşanacak ama kabul etmezsen o egolu gelişi, aranıza mesafe girecek ve bu Ağustos'un sonuna kadar bir süreç olabilir. Eğer sen beklemeyi başarabilirsen bu sefer bir adam olarak gelecek tam anlamıyla düzelmek isteyerek kendi cabalamak ve geri kazanmak isteyerek gelecek demiş mesela falında.

Yani eğer ki orada bahsettiği 2 gün içinde sana gelecek buluşma görüşme talebiyle dediği şey ; benim aslında 2 gün önce yaşadığım şeydi o zaman fala baktırdığımda.

O zaman da hatta kafam karışmıştı zaten biz bunu yaşadık hani bu adam tekrardan bana buluşma düşüncesiyle gelmez 2 gün önce reddetmişim diye düsünmüstüm.

ben zaten teklifi kabul etmeyince ben de zaten istemiyorum diyip çekip gitmiş bir adam yani. O yüzden şimdi hakkını yemeyeyim falın sonlarında. Eğer bunu başarabilirsen Ağustos'un sonuna kadar pişmanlıkla gelir bu sefer ama adam olmuş olarak gelir demiş.

eğer süreç dediği gibi ilerlerse tam detayıyla olanı bilen kendisi olur. 2 gün önce Olanı olacak diye yorumlamıs olabilir ilk fala o detayla basladı cunku ama o mevcut durumdu. Tamam simdi özellikle bekliyorum fal sonunda bahsettiği tarihi. İnsallah patlar ama cunku ben hala beklediği yerde olurmuyum bilmiyorum

Sana tam ne dediler
Fulya nasa ben ilk mayista baktirdim benimki bana birsey söylemisdi bende fulyaya sordum öyle birsey kesinlikle yok bu olay 10. hazirana kadar cikacak ortaya diye üc gün sorna öyle de oldu yalan oldunu söyledi sorna bu ayin 6.7 tekrat baktirdim bir konu icin olucak dedi oldu hatta ona baktirdigim günün önceki günü olmus olay simdi iste 22.7 itibariyle vade verdi simdilik bi gelisme yok olursa yazarim austos sonuna kadar

Hatta şu an tekrar dinliyorum. Sevgi ve aşk duygusu çok fazla var bu adamda diyor. Korkuyor diyor. Sevmediğini söyledi bana bu faldan 1 ay sonra.

Bence Aslı aşırı ikna edici birisi. Pembe tablo asla çizmem demiş ala gerçeklerden çok uzak tablo çizmiş ve çok üzücü sonuçlandı o kişi benim için 😢

Hatta şu an tekrar dinliyorum. Sevgi ve aşk duygusu çok fazla var bu adamda diyor. Korkuyor diyor. Sevmediğini söyledi bana bu faldan 1 ay sonra.

Bence Aslı aşırı ikna edici birisi. Pembe tablo asla çizmem demiş ala gerçeklerden çok uzak tablo çizmiş ve çok üzücü sonuçlandı o kişi benim için 😢
Olumsuz konusan oldumu hic

ağzı laf yapıyor ve pembe tabloyu acik acik cizmiyor ustu kapali vaat vererek beklentiye sokuyor. hep diyorum uzun yorum yerine kisa net bakanlar daha iyi en azindan laf kalabaligiyla kafamizi bulandirmiyolar

Dinlerken uyicakdim ve nededini bile unutmusum okadarki sacmaydi ama sen bilirsin belki sana iyidir
arkadaşım geçen sene baktırmış hiç beğenmemiş bu sabah eski fallarını dinlerken çıktığını farketmişte bende bir kere baktırmıştım uzun zaman önce ama memun kalmadım diye hatırlıyorum yine denemeye değermi diye merak ettim

Back
X