Ne demiş atalarımız "fala inanma, falsız da kalma". Sizin tecrübeniz negatifmiş, yazacağınızı yazmışsınız, fal forumunu daha fazla meşgul etmeyin isterseniz. İsteyen istediğini savunur. Benim falsepetinde baktırdıklarımda çıkan çok acayip şeyler var, öyle tahminle sallamayla falan çıkmayacak şeyler hem de, hiç tanımadığım, tanışacağım kişinin tipini, mesleğini, eğitimini bilen bile oldu. ve tanıştım da bu kişiyle.
hiçbir vade tutmadı ama olaylarda en ince detayları tutturanlar oldu, hiç sormadığım halde bilmediğin ve sonradan öğrendiğim bir miras konusu bilen, iş konusunu bilen, ileride yaşayacağım tiroit problemini bilen bile oldu. ha tutturan kişinin aynı falında tutmayan ayrıntılar da oldu. ama falsepetinde çok nokta atış tutturanlar da oldu. yakında uzun bir değerlendirme yazacağım zaten buraya. yani ben falsepetini kötülemem, fena olmayan falcılar var.
ama ben sadece geçtiğimiz ocak-mart arası en fazla 10 kişiye fal atmışımdır. sonra da durdum. çıkmayana asla bir daha atmam. 7 ay sonra ikinci falı attığım üç kişi var sadece, o da başka bir konuyu sormak için. bu fal çıkacak mı diye takıntı da yapmıyorum, ayrıca eski sevgili konusunu kesinlikle fala taşımam bile benim için biten bitmiştir. yani iradeniz güçlüyse arada fal atmak gayet eğlenceli bence. ama takıntı yapıyorsanız fala vereceğiniz paraya yazık.