• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Zaten iyi bir falci bu online sitelere cikmaz ki cogunun adlari bile takma onlinedekilerim taninmamak icin dediklerinin hic biri cikmayinca ısım değiştirip tekrar ortaya cikiyorlar
Artık vergisiz fal bakmak suç ve ciddi yaptırımları var, bir yere bağlı çalışmakla bireysel çalışmak o yüzden çok fark ediyor. Dışarıda fal bakanları biri şikayet etse ceza yiyecek, rezil olacak, vergi kara listeye girecek. Vergiyle çalışmayı ya da bı kafede bakmayı göze alan çok az falcı var ve bu platformlar kolaylarina geliyor.

Artık vergisiz fal bakmak suç ve ciddi yaptırımları var, bir yere bağlı çalışmakla bireysel çalışmak o yüzden çok fark ediyor. Dışarıda fal bakanları biri şikayet etse ceza yiyecek, rezil olacak, vergi kara listeye girecek. Vergiyle çalışmayı ya da bı kafede bakmayı göze alan çok az falcı var ve bu platformlar kolaylarina geliyor.
Evet zaten vergisiz calismasinlar zaten bu bi meslek olamaz da para kazaniyorlarsa vergilerini de versinler fakat bunlara bi el atmak lazim yinede

Şunu da söylemek istiyorum; Bazı üyeler hayal kırıklığı yaşayınca hirslanarak buraya gelip söz konusu kişileri "ifşa edeyim, uğradığım haksızlığı telafi edeyim, açığını yakalayayım, gününü göstereyim vb." Diyerek kendilerine misyon yüklüyor ve iyi olan bir kaç falciyi da kaçırıyor.

Arkadaşlar faldan bahsediyoruz, ölüm kalım meselesi hâline getirip aşırı beklenti içine girerek hayatınızı ve enerjinizi kendiniz altüst ediyorsunuz bunun için hile yapan bir falciya ihtiyacınız zaten yok ve herkese iyi olan, hatasız fal bakan bir falcı yer yüzünde var olamaz, imkansız bir şey bu. Baba vanga bile hata yapıyor insaf ya 😄

Bir sakin olun yani, ya da olmayın bana ne.

Şunu da söylemek istiyorum; Bazı üyeler hayal kırıklığı yaşayınca hirslanarak buraya gelip söz konusu kişileri "ifşa edeyim, uğradığım haksızlığı telafi edeyim, açığını yakalayayım, gününü göstereyim vb." Diyerek kendilerine misyon yüklüyor ve iyi olan bir kaç falciyi da kaçırıyor.

Arkadaşlar faldan bahsediyoruz, ölüm kalım meselesi hâline getirip aşırı beklenti içine girerek hayatınızı ve enerjinizi kendiniz altüst ediyorsunuz bunun için hile yapan bir falciya ihtiyacınız zaten yok ve herkese iyi olan, hatasız fal bakan bir falcı yer yüzünde var olamaz, imkansız bir şey bu. Baba vanga bile hata yapıyor insaf ya 😄

Bir sakin olun yani, ya da olmayın bana ne.
Valla ben kimseyi ifşalamadim haksızlığı gostermek istedim ama çünkü bazı kişilerin fal sepetine prim yaptirma pesinde oldugunu seziyorum tabiki kimse yuzde yuz bilemez ama yeni falcilari övmeler, kodlar paylaşmalar falan tamamen umut tacirligi gibi geliyor bana gardimizin düştüğü zamanlar var ve insan inaniyor ve daha çok üzülüyor. Baba vanga fa para almiyordu bu işte simdi falcilar acayip paralar kazaniyor bizde perişan halde bekleyerek onlara para kazandiriyoruz onlar tatillerde gezerken biz evde agliyoruz hep pembe vaatleri bekliyoruz. O yüzden ben burada övülen falcıların övülmeye deger olmadiklarini dile getirmek istiyorum. Tek isim verdigim kisi Gül demir ki ondan herkes yılmış durumda digerleri de ayirmiyorum hepsi ayni zaten

Valla ben kimseyi ifşalamadim haksızlığı gostermek istedim ama çünkü bazı kişilerin fal sepetine prim yaptirma pesinde oldugunu seziyorum tabiki kimse yuzde yuz bilemez ama yeni falcilari övmeler, kodlar paylaşmalar falan tamamen umut tacirligi gibi geliyor bana gardimizin düştüğü zamanlar var ve insan inaniyor ve daha çok üzülüyor. Baba vanga fa para almiyordu bu işte simdi falcilar acayip paralar kazaniyor bizde perişan halde bekleyerek onlara para kazandiriyoruz onlar tatillerde gezerken biz evde agliyoruz hep pembe vaatleri bekliyoruz. O yüzden ben burada övülen falcıların övülmeye deger olmadiklarini dile getirmek istiyorum. Tek isim verdigim kisi Gül demir ki ondan herkes yılmış durumda digerleri de ayirmiyorum hepsi ayni zaten
Yok ben sizi kastetmedim zaten genel gözlemimi söylüyorum sadece ama dediğim gibi arz talep meselesi bu. Aynı şeyi iyi hizmet alamadığımız başkaları da yapmıyor mu zaten? Biz aldığımız kötü hizmetin sonucunu incinerek yaşarken onlar gayet iyi bir dönem geçiriyor. Bunun sınırı yok fal ve falcıdan ibaret değil ki.

Aynı şekilde online uzman psikolog hizmetleri de var artık, onlara da kolayca ulaşabiliyoruz bir falciya defalarca fal baktırıp mağdur olmak yerine bir uzmana gidebiliriz, bu bizim seçimimizle ilgili. Tek sorun başarısız falcılar değil yani.

Yok ben sizi kastetmedim zaten genel gözlemimi söylüyorum sadece ama dediğim gibi arz talep meselesi bu. Aynı şeyi iyi hizmet alamadığımız başkaları da yapmıyor mu zaten? Biz aldığımız kötü hizmetin sonucunu incinerek yaşarken onlar gayet iyi bir dönem geçiriyor. Bunun sınırı yok fal ve falcıdan ibaret değil ki.

Aynı şekilde online uzman psikolog hizmetleri de var artık, onlara da kolayca ulaşabiliyoruz bir falciya defalarca fal baktırıp mağdur olmak yerine bir uzmana gidebiliriz, bu bizim seçimimizle ilgili. Tek sorun başarısız falcılar değil yani.
Sorun zaten hic falcilar degil sorun biziz kesin biz. Biraz dirayetli olursak çözeriz her şeyi

Fal sepetindekilerin cogunun falci oldugunu bile düşünmüyorum ben. Bence övulecek bir platform degil uzak durulmasi gereken bir platform bazilari ChatGPT den baktigina yemin bile edebilirim ispatlayabilirim bile hatta 😁

aynisini soyledim cogu falci degil diye. bu uygulamalara surekli baktirma ihtiyaci duyanlar bulasmamali mesela kardesim gibi olanlar🤦🏼‍♀️baktirdigi fala gore takinti yapan,hep beklentiye girip duran gunde bi suru falci deneyenler filan
burda biri 'iyi olanlar az onlari da biz bozuyoruz su kisi bana olumsuz konustu diye tartistim simdi o benden sonrakine nasil objektif yorum yapsin " demisti. sallayip tutanla gercekten bilen arasindaki farki anlayabildigimi dusunuyorum o yuzden ben haksizlik edemem ciddi iyi olan var ama cok baktirinca iyiyle kotu birbirine giriyor

aynisini soyledim cogu falci degil diye. bu uygulamalara surekli baktirma ihtiyaci duyanlar bulasmamali mesela kardesim gibi olanlar🤦🏼‍♀️baktirdigi fala gore takinti yapan,hep beklentiye girip duran gunde bi suru falci deneyenler filan
burda biri 'iyi olanlar az onlari da biz bozuyoruz su kisi bana olumsuz konustu diye tartistim simdi o benden sonrakine nasil objektif yorum yapsin " demisti. sallayip tutanla gercekten bilen arasindaki farki anlayabildigimi dusunuyorum o yuzden ben haksizlik edemem ciddi iyi olan var ama cok baktirinca iyiyle kotu birbirine giriyor
Cok baktirmakla alakali olduğunu düşünmüyorum pek. Genel olarak kötü olduklarını düşünüyorum. Hayırlısi artik 🤷‍♀️

Gül demir son zamanlarda mi böyle çünkü bana asıl konu dışında gördüğü şeyler oldu süreci de bilir eski müşteriside çoktur onlaradami cikmiyor artık.

cogu falci degil demek zaten geneli kotu demek😁 farkli biseyden bahsetmiyoruz. ama fal isi genel olarak cok baktirmakla da ilgili
Cok baktirmayinca iyi sonuclar elde ederiz gibi anladim sizin yazdiginizi bende diyorum cok ya da az fark etmez fal sepetinde iyi falci yok o kesin dunya da iyi falci var midir bilemem ama fal sepeti boş

Gül demir son zamanlarda mi böyle çünkü bana asıl konu dışında gördüğü şeyler oldu süreci de bilir eski müşteriside çoktur onlaradami cikmiyor artık.
Valla bilmiyorum ama eskilerde iyi demiyor bana olan surec cok kotuydu 3 kere baktirdim bu arada ilki iyi gibi geldi diger ikisinde de ayni şeyi soyledi pespembeyi o zamanlar pembe olmasi hoşuma gidiyordu vadesi de eylul 22’ydi ve gecti bugüne kadar bekledim degisen bir sey de olmadi

Bugün itibariyle burada övülen cogu falcinin vadeleri dolmuştur. Fal sepeti tamamen reklam amaçlı olup falcilarinin hic biri işe yaramaz boşuna para harciyoruz ve umut bagliyoruz.. çoğu pembeci olumsuz konuşanlar bile bi sekilde olumluya bagliyor.. Benim falim cikti diyenlere inansam da sadece tesadüf oldugunu düşünüyorum. Bana soylenenler ne çikti ne de başka bir şey fal sepetini de sildim. Paraniza yazik etmeyin bence. Zaten bu fal işleri acayip bagimlilik yapiyor. Güzel günlerimiz olsun hic fal baktirmaya ihtiyac duymayalim insallahhh
Bende sildim nerdeyse iki ay oldu iki sene baktirdim okadar para döktüm hic birinin dedigi cikmadi bencede cikanlarda tesadüf cikmisdir bence

bazen burda laf anlatmaya calismak beni cok yoruyor ya. kizlar ben tekrarlamis olayim surekli baktirmayin ve enerjinizi temizleyecek calismalar yapin. hepinizi seviyorum ve gene gununu fal baktirmakla geciren kardesimi dovmeye gidiyorum :D
Canim belki cok net değilsin. Yani surekli baktirmayin diyorsun enerjiniz bilmem ne diyorsun ama ben cok netim bunun cok baktirmakla alakasi yok Fal sepetindeki falcilar gercek bir falci degiller bakamiyorlar zaten tum forum bir kac kisi haricinde hep olumsuz yorumlarla dolu. Seni anliyorum sende beni net anla cok baktirmaksak bile fal sepeti sadece para kaybi. Umarim anlabildim orada falci yok. Paranizi harcamayin. 🙏 kardesini fazla hirpalama 😁

Soyledim ya bazilari bence fal sepetinden birileri surekli övüp duruyorlar kimsenin gunahini almayayim ama boyle düşünüyorum
Ve gül demir bana gecen sene austos ayninda baktirmisdim bu adamla kesinlikle yasanacaklar var bu ay icinde en gec yazicak aricak dedi ama olmamisdi fulyaya da iki kere baktirdim nesibe hic biri asla duygu deniz saten fiyaskoydu duygu aurada aklima gelmeyen 10292 kisi daha

Canim belki cok net değilsin. Yani surekli baktirmayin diyorsun enerjiniz bilmem ne diyorsun ama ben cok netim bunun cok baktirmakla alakasi yok Fal sepetindeki falcilar gercek bir falci degiller bakamiyorlar zaten tum forum bir kac kisi haricinde hep olumsuz yorumlarla dolu. Seni anliyorum sende beni net anla cok baktirmaksak bile fal sepeti sadece para kaybi. Umarim anlabildim orada falci yok. Paranizi harcamayin. 🙏 kardesini fazla hirpalama 😁

Ben gayet netim ve inatla anlasilmiyorum 😁 olan bi gerceklikten bahsediyorum falsepeti tartismiyorum. oraya cogu falci degil diyerek zaten yorumumu yaptim ama benim bahsettigim sanki falsepetinde herkes cikiyor demisim gibi ele aliniyor 🤦🏼‍♀️ ne kadar baktiriyosun bilmem ama cok baktirilinca enerjiniz yuzunden dunyanin en iyi falcisi da gelse zaten cikmaz diyorum, falsepeti iyi kotu demiyorum yani. orda zaten cok baktirdgim iki kisi var onlar da surekli girmedigi icin denk gelemiyorum baskalarini deniyorum. onlari bulana kadar denediklerim de var tabi. yani dedigim daha genel bisey. disarda baktirdigim biri var adama gidip on kati ucret teklif etsem yine de iki ayda bir bakar daha bakmaz cunku olmasi gereken o. adam keriz mi dunyanin parasini kazanmak varken musteri reddetsin? tuzladaki fikriye de ustuste bakmazdi. arkadasimi kovaladigini bilirim :D
enerji konusunu baktirip duranlarin iyiligi icin belirtmis olayim istedim yine anlasilmayacagim icin Prometheus16 Prometheus16 gibi diyorum ki -aman bana ne ya 😁

Son düzenleme:
Back
X