- 4 Şubat 2022
- 3.665
- 8.688
- 108
Sesli bakılsa ne olacak karşıdan okur, yapan her şekilde yapıyor yapay zekayı ama Deva bu kadar özensiz ve hafife aldığı için şaşırdım en çok.yazılı falda kimseye güvenmiyorum ben malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sesli bakılsa ne olacak karşıdan okur, yapan her şekilde yapıyor yapay zekayı ama Deva bu kadar özensiz ve hafife aldığı için şaşırdım en çok.yazılı falda kimseye güvenmiyorum ben malesef
Çıkıp çıkmamasından ziyade falın yuzeyselligi, kelimelerin mekanikligi, lastik gibi her yöne cekilebilirligi ya ne bileyim falla alakası yoktu işte. İlk falı iyiydi bi şey çıkmadı.deva güneş in ben de çoğu falı çıktı diyebilirim sadece son zamanlarda o kadar çok baktırdım ki o zamanlar emin olamıyor.
kızlar bi ara ENİS DAL diye bir falcı vardı. hayatımda böyle bir falcı görmemiştim fal sepetine ne mesajlar yazdım ama maalesef hasta olduğu için bırakmış dediler. her şeyi tek tek bilmişti..... gideceğim ülkeye kadar
Ya topu topu tek bir sorum varbazen modunda olmayabiliyo aslında devaya genel baktırmak lazım sonrasında soru sormanız lazım ben hep öyle yapıyorum. bu arada kızlar istanbulda güzel falcı öneriniz var mıdır?
Yillar önce baktirmistim tek dediği suda bulut var dinesibede 5 kisi varbu nasi oluyo ya
Zengin ama yalnız olanlarnesibede 5 kisi varbu nasi oluyo ya
Zengin ama yalnız olanlar![]()
Yapay zeka konusunda çok haklısın, en popüler ve deneyimli olanlar bile falın aralarına kısa kısa satırlar eklemeye başladı.Gecen hafta son kalan kredimle indirimle falcilardan birine attim yorumlanir dedi 30 dk boyunca kadin 7 dklik fal atmiş ve yapay zekadan alıp okumuş resmen bende basvuracagim tarotcu olmak icin az bucuk ogrenmistim yapay zekaya kartlarini okutup iki kendince yorum ekleyince al sana 1000 tlki sesli bakim fal sepeti zaten yani yine yapay zekaya kartlari okutup yorumluyorlar bende neden 30dk bekledim diyordum zaten sonrasında sildim uygulamayi
Sen baktırdın mı hiç?nesibeyi her gorusumde sasiriyorum![]()
Sen baktırdın mı hiç?
O kadar kötü mü gerçekten ya? İyi ki baktırmamışım.arkadaslarim ve kardesim baktirmisti sokakta gecen fal iddiasi olmayan herhangi biri daha hislidir bence. 6-7 dklik fallari bos temennilerle gecistirmisti. Ben bilmem Allah bilir, Allah ne yazdiysa odur kader kismet diyip durmustu![]()
Hic yoktan iyidir extra gelirYapay zeka konusunda çok haklısın, en popüler ve deneyimli olanlar bile falın aralarına kısa kısa satırlar eklemeye başladı.
Ama falcılar ½30 alıyor sadece.
Sen baktırdın mı hiç?
Orası öyle :)Hic yoktan iyidir extra gelir
Ek sorular fal olarak gözüküyor bu arada.nesibede 5 kisi varbu nasi oluyo ya
Ek sorular fal olarak gözüküyor bu arada.
Ek sorular fal olarak gözüküyor bu arada.
Ama bunu bilerek hala da baktirmak peki bana ilginc geliyor yapay zeka ve bilemiyorlar vadeler tutmuyor vs hala falci bakiyorlar iyi bir falci bence zaten onlinede olmazOrası öyle :)
Lütfen yine başlamayalımAma bunu bilerek hala da baktirmak peki bana ilginc geliyor yapay zeka ve bilemiyorlar vadeler tutmuyor vs hala falci bakiyorlar iyi bir falci bence zaten onlinede olmaz