Fal tekniğe falan bakmıyor, enerji uyumuyla ilgili ama anladım ben ne demek istediğinizi :)
Örnek olarak verdiğim falcılar tavsiye değildi bunu da belirtmek istiyorum çünkü fal başlıklarında da okumuşsunuzdur her falcı herkese uymuyor ve hiç biri mükemmel değil, hatasız değil, sonuçta onlar da insan. zaten Duygu Deniz vadesi çıkmadı ama emek verenler, işini ciddiye alanlar, bakım yaparken danışanlarına karşı sorumluluk hissedenler BENCE onlar.
Bir falcıyı merak ettiğinizde önce bir profilini inceleyin, size neler hissettiriyor bir bakın, yorumların hepsi sadece olumlu olanlar ama mesela, bazılarında sadece ''yanımda oldun canım ablam bitanesin, süpersin, hüpersin vb.'' yazarken bazılarında yorumların çoğu ''ne dediysen oldu,
süreç söylediğin şekilde ilerledi, öngörülerin öyle oldu'' diye yazar, buna dikkat edebilirsiniz. Tamam böyle yazanların yorumları her baktırana çıkmıyor elbette ama gözlem yapıyoruz sonuçta :)
Benim için önce falcının bana ne hissettirdiği önemli, o yüzden baktırmadan önce bi kaç gün takip ediyorum, profiline bakıyorum, hislerimi dinliyorum ve kesinlikle beklentimi yüksek tutmuyorum. Karşımızda Nostradamus ya da Baba Vanga yok
Birde bazı arkadaşlar vadeyi ve sonucu önemsiyor, ben an'ı ve falcının bana olan özenini, soruma gösterdiği ciddiyeti önemsiyorum, fal olumsuz çıkabilir, vadeler zaten çıkmıyor

ama işini iyi yapmaları benim için aşırı önemli. Beklentim düşük, sonuçta fal yani bu ne falcılar müneccim ne de hayatımızı fal sonucuna göre şekillendirebiliriz.