Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karma Tilki ben hiç duymadım. Mayraya iki kere baktırdım ve tarzını beğendim, özenliydi bildiği şeyler var baktırdığım konu sonuçlanmadığı için sonuç için bir şey diyemiyorum. Ama kısa vadede söyle olucak dediği bir şey olmadı sadeceuzun uzun mesajlar arasinda benim soru kaynadikarma tilki ve mayra arasinda kalsaniz hangisini secersiniz kizlar? karmayi nasil buluyosunuz
Bugün belli olacak bir konu için hafta sonu Çisem deva rüya güneş Mayra öz ve filiz çetinden yorum aldım kimin bildiğini akşam yazarım çünkü şu an belli değil durum
Dun kesin belli olacaktı henüz sonuclanmadi Mayra öz ve filiz Çetin olumsuz gormustu diğerleri olumlu bakalım belli olunca yazacağım
Ya bende yazıyorum sonda ama bazıları inatla yine bakmiyor sonda 2 kart cekiyor kendi kartimdanda 2 kart cektim diuorben bu zamana kadar kime kendi destenizle bakarmısınız dediysem kendi destesiyle baktı bence belirtin sistem kartlarına hiç güvenmiyorum ben
kartı tek tek anlatandan iadeyi alır kaçarım zatenYa bende yazıyorum sonda ama bazıları inatla yine bakmiyor sonda 2 kart cekiyor kendi kartimdanda 2 kart cektim diuorhayir bide sistemdekileride tek tek anlatiuor onu bende yapıyorum zaten kartlari tek tek yorumlayacak olduktan sonra bende yorumlarim , ama kombine olunca farkli yorumlaniuor iyi kart bile olsa sağına soluna onune arkasina kotu kart gelince gölge yanı yorumlanıyor. Eda aksu merve merveli bunlar iyiydi mesel kendi kartlariyla yorumluyor baska denk gelmedim
En mantıklısı ya peki bunu fali bakan kisiye mi iade istedignizi yaziyorusnz yoksa musteri hizmetlerine mikartı tek tek anlatandan iadeyi alır kaçarım zaten
ben direkt soru hakkımı iade talep ederek kullanıyorum hemen dönüş yapmıyorsa müşteri hizmetlerine yazıyorumEn mantıklısı ya peki bunu fali bakan kisiye mi iade istedignizi yaziyorusnz yoksa musteri hizmetlerine mi
Benim bu zamana kadar en çok beğendiğim Mücahit Özkan di tak tak konuştu durumu da ozetledi sonucunu da teyit ettim ama kendisi fal sepetinde artık yok malesef . Yani tabii ki herkeste farklı olur ancak ben çok profesyonel buldum belki hatirlarsiniz profilinde spiker gibi konuşuyorum evet tarzım bu yapacak bir şey yok yazmıştı. Onun dışında çok begendiklerim var ancak dediğim gibi emin olarak yazabilecegim bu kisiydiKesinlikle bende öyle, sorumu ciddiye alsın odaklansın, uzun uzun anlatsın geçmişi değil ama an da, kişide ve süreçte detay versin istiyorum. Bunu içtenlikle yapanlar çok az.
An da söylenenleri teyit edebiliyor musunuz siz? Sizin memnun kaldığınız var mı?
Spesifik bişeymiydi? Yada mesela barışma var mı yok mi gibisinden?Evet durum sonuçlandı Çisem deva ve rüya güneş sonucu bildi.