• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

asli sizi eda denizerden beter oyalar aman diyeyim. bi hafta once benim halen kasim sonunda evlilik karari alacagimi iddia ediyodu. adam sevgilsiyle tatilde :D 4 kere vade oteledi.
Bana yakın vadesi çıktı.Anda,geçmişte,zihin okumada ve bilmediğim detaylarda çok iyiydi .Bi tane de yeni yılın ilk ayları ,şubat/mart gibi var.Zaten o çıkmazsa "bu bana tamamıyla çıkmadı" deyip bi daha baktırmam.Dolayısıyla vade de öteleyemez bana.

Sildim üyeliğimi Alin iade alamayınca son nokta oldu, istemiyorum hiçbirini :D
En iyisini yapmışsınız ,ben de 1 sene baktırmamıştım, hatta burdan bir üye orucunu bozma vs demişti ama ben dinlemedim maalesef.Yine de çok sık baktıran biri değilim.Aynı konudan 3 ayrı yorumcuya birer kez baktırıyorum mesela, aylarca bekliyorum sonucu.Çıkmazsa bi daha onlara baktırmıyorum.

En iyisini yapmışsınız ,ben de 1 sene baktırmamıştım, hatta burdan bir üye orucunu bozma vs demişti ama ben dinlemedim maalesef.Yine de çok sık baktıran biri değilim.Aynı konudan 3 ayrı yorumcuya birer kez baktırıyorum mesela, aylarca bekliyorum sonucu.Çıkmazsa bi daha onlara baktırmıyorum.
Benim tek bir sorum var onun bile hakkını verip özen gösteremyorlar olan keyfim ve pozitif enerjim de gidiyor vasat yeteneksiz falcıyım diye gezen insanlar yüzünden.

Şöyle işinin hakkını verip danışanını ciddiye alıp emek veren uyumlandığım biri olsun yılda 2-3 kez baktırayım istiyorum ama öyle biri ne mümkün!

Bana yakın vadesi çıktı.Anda,geçmişte,zihin okumada ve bilmediğim detaylarda çok iyiydi .Bi tane de yeni yılın ilk ayları ,şubat/mart gibi var.Zaten o çıkmazsa "bu bana tamamıyla çıkmadı" deyip bi daha baktırmam.Dolayısıyla vade de öteleyemez bana.

sasirdim. sadece bana degil cevremdekilere de patladi. hepimize cok olumlu konusuyodu. Ben ve biri daha olmaz dedikce gorursun dedi oyle iddialiydi😂

Geçmiş fallarımı dinledim de Farah Dilan, Arya çiçek, merve merveli, emir sez farklı sorular sormuşum olumlu olumsuz hiçbiri çıkmamış.

olumlu da olumsuz da nasil cikmamis oluyor? baktirdigin konu belirsiz mi kaldi yani?

ayrica merveye anlik enerjileri sorun gelecegi cikmaz ama anlik konularda daha iyisini gormedim sadece kendimden degil tanidigim herkesten biliyorum.

olumlu da olumsuz da nasil cikmamis oluyor? baktirdigin konu belirsiz mi kaldi yani?

ayrica merveye anlik enerjileri sorun gelecegi cikmaz ama anlik konularda daha iyisini gormedim sadece kendimden degil tanidigim herkesten biliyorum.
Farklı sorular sormuştum mesajımda da yazdım. Kimine aşk kimine iş sormuşum. Birine vize işimi sormuşum falan.

Vize işini bilemeyen hiçbir şeyi bilemez bence burada duygu yok degisI’m yok ikilem yok kimler bilemedi yazabilir misiniz
Tek tek tekrar dinlemem lazım. Son 1 senede 3 vize aldım direkt çıkmayacak diyen olmadı ama mesela azure ihtimalli konuşmuştu seruven %60 çıkmaz demişti bir tanesi için 😀 ayrıca neredeyse tüm baktırdıklarım ezbere cevaplar verdi evrak eksikliği olacak süreç uzayacak bilmem ne ama öyle bir şey olmadı direkt çıktı hepsi. Bir ara tekrar bakarım kim tam ne demiş.

sasirdim. sadece bana degil cevremdekilere de patladi. hepimize cok olumlu konusuyodu. Ben ve biri daha olmaz dedikce gorursun dedi oyle iddialiydi😂
Bende kendisinin olumsuzu pat pat söylemesini seviyorum aksine kimsenin söylemediği üçüncü kişiyi hiç evirip çevirmeden üzgünüm söylemek zorundayım diye çat diye söyleyip beni kendine öyle bağlamıştı 😄

Evet Filiz Çetin Melisa donukuk ve duygu aura anlık düşüncelerde iyiler
Filiz çetinin bende çok ilginç şeyleri bilmişliği var. Sağlık konusunda birebir dediğini yaşadığım tek kişi. Hiç ortada olmayan paranın miktarına kadar söylemişti biz dalga geçmiştik yok artık tlmi dolarmı onuda söyleseydi keşke diye rakam söylemesi komik gelmişti ama eksiksik o para geldi

Back
X