Fal sepeti Dennis?

Arama o seni aricak :)
Kızzzzzzzz Cansın ssen varyaaa yüreğine sağlık gerçekten nokta atışı olmuş hiç ütopik gelmedi ve diğer bakanlarla orantılı :* sen bu işi çözmüşsün umarım bana dediklerini bende sende yaşarssn :)) ben sadece eparhat kartını özel olarak merak ediyorum bi de ters çıkmış iyice taktım :)))

Canım ben maalesef odaklandı ayın 5i geçince de ben harekete geçtim çağrı attım. Nasıl yaşadın yakın zamandakileri

Iyi yapmissin bence ic sesi dinlemekde onemli kalbinin sesini dinle ben genelde her durum ic gudulerimle hareket ediyorum bazende bastirmak biraz frenmek de gerekiyor cok uzerine gidincede olaylarin olmuyor bazen bi durup sakin olmak beklemekde iyi geliyor
Dedigi zamanlarda dedigi surece girdim diyeyim .ben cok fal baktirmiyorum cok bunaldigimda baktiriyorum o zamanda iyi geliuor psk.lojiye.en son eylul basinda baktirmisim.

Ayy canım ben de hayatım da sanal falı ilk kez 20 eylülde denedim nokta atışı olunca insanın hoşuna gidiyor dur bi 15 gün sonra da buna atayım dedim. Baktım paralel sonra 23 ekim de dennis i denedim. Onun dedikleri de pararleldi. Bunlar kahve falıydı. İlk kes katinayı 5 kasım geçtikten sonra denedin merak. Ve o da aynı şeyler söyledi

Ben de baktırdım dennis'e. Sevdiğim kişi için kasım ayında dönüş yapacak, aralıkta tamamen ilişkiniz başlayacak demişti. Bir-bir buçuk ay geçmişti baktırmamın üzerinden. Bir hafta önce de dayanamayıp sevdiğim kişiye mesaj attım. Görüştüğü biri vardı, hâlâ görüştüğünü söyledi ve de o kadar tersti ki bana. Bir daha arayıp sormamamı mesaj atmamamı istedi. Bunun üzerine dennis'e tekrar fal baktırdım. Aralık Ocak sonu diye vade verdi. Kasım aralıktı, öteledi yani. Pek inanasım gelmedi. Zaten o sevdiğim kişiye de artık içimde baya kırgınlık ve biraz nefret var. Dönse nasıl kabul ederim bilmiyorum... Vadeler tutmayacak gibi geliyor.

Üzüldüm canım senin için. Neden ötelemiş anlamadım. Benim için de kasım 5 dedi ve ocak ayında da tamamen oturacak dedi. Çok olumlu bakmış galiba bize. Arayıp ne dedin ki

Üzüldüm canım senin için. Neden ötelemiş anlamadım. Benim için de kasım 5 dedi ve ocak ayında da tamamen oturacak dedi. Çok olumlu bakmış galiba bize. Arayıp ne dedin ki
E öyle yapıyor zaten falcılar. Zamanı ötelerler olmadı mı. O kişiyle olmayacak diyenler de kafalarından birini uyduruyorlar, şu zamanda şöyle şöyle biri diye. Zaman geçiyor, hiçkimse gelmiyor. Aramızda bir mevzu vardı sevdiğim kişiyle, onun için mesaj atmıştım. O da kızgınlıkla cevap verdi. Kendi kız arkadaşını savundu bir de. Çok tersti.

Olmayacak deyip baska birini tarif edenler bence cok daha iyi yapiyorlar ..dennis boyle yapmasi hic olmamis burdan tum falcilara sesleniyorum bos umitler vermeyin sadece o anlik karsi tarafi membun etmeye calismayin olacak olmayacak nedenlerini soyleyip gecin ..

Canım o bin pişman olur inşallah bir elin ah diğerinde kalmaz. Ben dennisin falını puanlamasını yapmamıştım. Bugün yaptım veya yazdım umut verip dalga geçmeyin diye. Yemedi galiba yayınlamıyrlar

Ben burda bizlere daha cok kiziyorum olumlu cevaplar bekliyoruz onlarda pembeye bagliyorlar ister istemez..ben burda kk da nikini hatirlamiyorum dennise fal atmisti soru kisminda beni arayacakmi kidnina insallah aramaz senin icin hayirli degil demis.burda baya kizmisti boyle soyledi diye..belkide geri donusu gormustur onu demistir.ben hissiyatina inaniyorum sonucta nokta atislari yapan bi yorumcu.

Ya canım ben Dennis kötü demiyorum ben detay verdim ona kızıyorum mesleğe kadar dedim. Karşı tarafın ben bana değer verdiğine zaten eminim. Ama Dennis baya seni özlüyorum baya tutkulu bir durum. Aksini söylesek günaha girmiş falan oluruz dedi. Benim belki de bünyem kaldırmadı bu kadar olumluydu:))) ben hep fal baktırdığımda kesinlikle gelecek hakkında bi şey istemiyorum ya da takılı kalmam o an ki durumu ve analizi bana yeter zaten iç rahatlama ben biraz ketum biriyim içimi anlatınca huzurlu hissediyorum:)) ben herkese aynı vade vermesinde kızdım. Kasım da adım atar ocakta tamamen oturur diyor. Kahve falı atmıştım detayda yürümesine kızdım .bak sayfada bile yazdım hareket olmadan bereket olmaz. Ben yerimde durayım adam bana gelsin valla çok ütopik. Ben de 5 kasımdan sonra çağrı bıraktım o da geri dönük sağlamıştı demiştim. 3 gün önceden aradım cevap verdi hiçbir şey olmamış gibi konuştuk eski dair konuşmadık. Bi yerde çalıştığımı söyledim o da neden hayallerinin peşinden gitmedin vs kpps için çalış dedi. En son kapatırkende haberleşelim görüşelim dedi. En azından içimden rahat.

Sen detay vermissin ben hic detay vermedim sadece isim yas soru. Ocak ayiyiydi marttan sonra dedi dedigi gibide oldu ..nokta atislarida vardi tek kusuru cok kisa bakiyor az oz..ama inanki olumsuz yorumlara kizanda cok var oyle olunca bi cok falci illaki sonunu pembeye bagliyordur

Haklısın canım belki o acele ettim. Ya da ben ses kaydını sürekli dinliyordum öteleştirdim belki tarihi. Ama dennisin sesi baya olgun ve aklı başında geliyordu. Ki ben falsepetindeki yorumcuları beğeniyorum enerji toplayıp 3 saat içerisinde bakıyorlar. Ki ben ses kaydını da sildim bakalım zaman ne gösterecek:)
Dennisee nedir Beni aydınlatır mısınız
Canım falsepeti sitesinde çok övülen iyi bi falcı. Ben de camından dolayı baktırmıştım:)

Mmm. Uygulaması felan var mı play Store'de .
Teşekkür ederim bilgi için.

Bende falsepeti sit.begeniyorum ordan baktjrdiklarimdan yagmur sothis demir memnun kalmadim .melih nesibe dennis gizem bunlari sevdim .1.nesibe.2.dennis 3.melih begendiklerim..
Evt hic dinlemenek en iuisi ..ama soylede oluyor kacirdigin yerler oluuor 2.3.dinleyisde anliyorsun sonra rafa kaldirmak lazim..

dennis i bende beğeniyorum yorumlayışı güzel insanı yormuyor evet kısa sürüyor ama kafa karışıklığı yapmıyor tekrar tekrar yorum alacağım bir yorumcu.. nesibe den yorum aldım evet oda tatlı bir bayan fakat tekrar yorum almayı düşünmem.. melih i denemedim o nasıl öngörüleri kuvvetlimi konuşması hızlımı acaba ..

Haklısın kişi ya moral buluyor ya da can alıcı noktayı sonradan bulabiliyor. Dediğim gibi detay vermem ve kısa bakması beni olumsuz düşürdü. Ben fal sepetinde dennis demir derin hisler ve sezgiye baktırdım. Demir hariç beğendim. Derin hisler kısa ve tekrar ediyor. Onun dışında kibar ve iyi. Nokta atışı oldu. Karşı cins için sana değer verdiğini görüyorum demişti. Ki bu doğru kişinin bana değer verdiğine eminim. Demirin kişilik analizi bile kötüydü. Sezgi de detay yok ama baya başarılıydı hakettiği yerde değil bence. Ben onu kesinlikle tavsiye ediyorum.
O deneyimli bir yorumcu ama memnun olmayan da var. Nesibe gibi değilmiş Nesibenin olumsuzluğu kemküm etmesi sanırım. Eğer çok büyük beklentiniz yoksa karşıdakinin sizi adam yerine koyup tüm enerjisi ile bakması ve nokta atışı vermesini istiyorsanız ben kesinlikle sezgi ve derin hisleri öneriyorum. Bence ikisinde telwede ki en iyi sayılabilecek yorumcularından çok iyi. Ki ben neden telweye fal baktırılır şaşırıyorum yüzde 80ini faldan anlamayan biri rant kasmak pembe tablo çizmek ve 5 puan derdinde. Hem yöneticileri de çok kötü. Fal sepetinin yöneticisi çok anlayışlı ilgili . ben tavsiye ediyorum. Fal baktırmama rağmen lusida Emre dinç ve umutu işin ehli ve samimi olarak görüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…