lusida dikkaimi çekmişti tekrar yorum almak istediğimde denemeyi düşünüyorum.. nesibenin falı bana olumluydu lakin evet falı anlatırken çok dolandırıyor falı dinlerken sıkıldım dennis kısa sürüyor fakat akıcı insan dinlerken enerji alıyor evet ondan memnun olmayanda vardır tabiki .. lusida nasıl akıcı mı bakıyor birde ne falı önerirsin ..O deneyimli bir yorumcu ama memnun olmayan da var. Nesibe gibi değilmiş Nesibenin olumsuzluğu kemküm etmesi sanırım. Eğer çok büyük beklentiniz yoksa karşıdakinin sizi adam yerine koyup tüm enerjisi ile bakması ve nokta atışı vermesini istiyorsanız ben kesinlikle sezgi ve derin hisleri öneriyorum. Bence ikisinde telwede ki en iyi sayılabilecek yorumcularından çok iyi. Ki ben neden telweye fal baktırılır şaşırıyorum yüzde 80ini faldan anlamayan biri rant kasmak pembe tablo çizmek ve 5 puan derdinde. Hem yöneticileri de çok kötü. Fal sepetinin yöneticisi çok anlayışlı ilgili . ben tavsiye ediyorum. Fal baktırmama rağmen lusida Emre dinç ve umutu işin ehli ve samimi olarak görüyorum.
Canım ben lusidaya baktırmadım ama baktıracaksam bide uygun ücreti diye ona baktırırım. Benim yakın arkadaşım baktırmıştı ve baya övmüştü kahve baktırmıştı. Ki zaten profilinde hikayesini anlatmış. Bi de tarot bakıyor. İnan telwedeekilerden iyidirler.lusida dikkaimi çekmişti tekrar yorum almak istediğimde denemeyi düşünüyorum.. nesibenin falı bana olumluydu lakin evet falı anlatırken çok dolandırıyor falı dinlerken sıkıldım dennis kısa sürüyor fakat akıcı insan dinlerken enerji alıyor evet ondan memnun olmayanda vardır tabiki .. lusida nasıl akıcı mı bakıyor birde ne falı önerirsin ..
Canım ben lusidaya baktırmadım ama baktıracaksam bide uygun ücreti diye ona baktırırım. Benim yakın arkadaşım baktırmıştı ve baya övmüştü kahve baktırmıştı. Ki zaten profilinde hikayesini anlatmış. Bi de tarot bakıyor. İnan telwedeekilerden iyidirler.
Rica ederim canım umarım güzel bir sonuç ve memnuniyet alırsın: )telweye hiç baktırmadım baktırmayı şuan düşünmüyorumda evet lusidanın prfilini okudum fal baktırmak isteğim gelince ondada bi yorum alırım artık :) çok teşekkür ederim..
dennis i bende beğeniyorum yorumlayışı güzel insanı yormuyor evet kısa sürüyor ama kafa karışıklığı yapmıyor tekrar tekrar yorum alacağım bir yorumcu.. nesibe den yorum aldım evet oda tatlı bir bayan fakat tekrar yorum almayı düşünmem.. melih i denemedim o nasıl öngörüleri kuvvetlimi konuşması hızlımı acaba ..
Seninle enerjisi baya tutmuş canım. Keşke sana dennisin ses kaydını dinltebilsemMelih de deneyimli yorumcu analizleri guzel .nesibe yi dikkatli dinlemek gerekiyor ama en gercekci sorunun kaynagini en dogru sekilde aciklayan nesibe .analiz konusunda melih ..dennisde az oz nettir..duygulari en guzel tarif edende melih tabi bunlar bana gore ben boyle hissettim.enerjiye gercekten inaniyorum...
Melih de deneyimli yorumcu analizleri guzel .nesibe yi dikkatli dinlemek gerekiyor ama en gercekci sorunun kaynagini en dogru sekilde aciklayan nesibe .analiz konusunda melih ..dennisde az oz nettir..duygulari en guzel tarif edende melih tabi bunlar bana gore ben boyle hissettim.enerjiye gercekten inaniyorum...
Seninle enerjisi baya tutmuş canım. Keşke sana dennisin ses kaydını dinltebilsem
Canım emin ol boş olan kişileri övmeyiz. Ben başka baktırırsam da memnun kalırsam sana söylerim: )tekrar yorum alırken sizlerin görüşleri ile değerlendirip yorum alacağım burdanda bildiririm :) nesibe iyi fakat dinlerken yoruldum..
Canım 2. Sayfada yayınlanmış hani ayın 21inde baktırmıştım ya. Yorum yapınca 22.10.2017 tarihinde çıktı. Falsepetinin yöneticileri telweedeki gibi değiller o yüzden bu kadar güveniyormCok detay verdigin icin bu sekilde dusunmen cok normal enin olamiyosun tabiki.senin verdigin 1 puani ve yorumuna bakiyorum gormuyorum yayinlaniycaklarmi acaba boyle olursa oda sacma objektif olmalilar
Canım emin ol boş olan kişileri övmeyiz. Ben başka baktırırsam da memnun kalırsam sana söylerim: )
Canım 2. Sayfada yayınlanmış hani ayın 21inde baktırmıştım ya. Yorum yapınca 22.10.2017 tarihinde çıktı. Falsepetinin yöneticileri telweedeki gibi değiller o yüzden bu kadar güveniyorm
Canım fal yorumlamasına da ayrı yorum mu yapıyorlar? Özel 2. Soruya cevap vermişti ama kısaydı ses kaydını tekrar etmiş. Bi de "cnm" demiş iyi ki sesli fal bakıyorFalsepeti isini ciddi yapiuor falcilarida ayni sekilde..dennis sana cv yazdimi
Canım fal yorumlamasına da ayrı yorum mu yapıyorlar? Özel 2. Soruya cevap vermişti ama kısaydı ses kaydını tekrar etmiş. Bi de "cnm" demiş iyi ki sesli fal bakıyorya kız acaba ben çok acımasız bi yorum mu yaptım
Ben ilk derin hislere baktırdım. Analizleri iyiydi ama kısa ve tekrarlı buldum sadece. Sonra bir kaç hafta sonra demire baktırdım. Kahve atmıştım. Bunları üye olmadan attım bu arada. Falı güzeldi ilk zamanda kişilik analizi kısa ve uzak zıttı. Kişiyi iyi analiz etmedi bence ama falı beğenmem sanırım. Kişi kendi derdine düşmüş. Sıkıntıları var demesi can alıcıydı. Gerçekçiliği vardı. Ama sonra detaysız buldum. Ve başka sitelerde de yorumculuğunu gördüm demek ki paraya önem veriyor. Fal deryasında da Abdullah demir diye geçiyor. Ve ben yorumları okurken dennisin sayfasına atılmış bir yorumun noktası ve virgülğne kadar aynı olan yorumu onu sayfasında da gördüm resmen copy paste. Sanki reklamını yapmış. O yüzden inandırıcı gelmedi. Yağmur sothisi beğenen çok popüler benim bile aklım ona gitmedi desem yalan olur. Neyiniz beğenmedin ki acaba? Ben sezgiye de katina attım. Detay yoktu pek ama iyiydi. O sitede bir iyi varsa da o kesinlikle Emre dinç tir. Fal baktırmadım. Ama kişiye feysten bulup yazdım. Dedim ki sitede çok düzenbaz var kendini kahin sana filan dedim. O da dedi ki sitemizde gayet iyi yorumcular var dedi. Ama kahin deme olayı biraz talihsiz bi açıklama olmuş dedi. Ki ben sadece zarf attım acaba kendisini övecek mi diye. Sonra dedi ki gaybı Allah bilir biz sadece hislerimiz doğrultusunda yol gösteriyoruz. Kahve telvesine baktığımda puslu bi şekilde kişiyi tarif edebilirim rakamlar ve harfler görürüm dedi. Adam biokinezi ve psikoloji eğitimi de almış. Mütevazı temiz bir insan bence hakettiği yerde olması gereken tek kişi. Fal baktırmama rağmen yorumlarada baktım samimiyetine ve duru öngörüsüne inanıyorum.Soru kisminda paylastinmi dusunceni demek istedim..canimda der bacim da ben seviyorum samimi bakmasini cinsiyeti kaldirmasini ben dogal buluyorum .
Benim demir ve yagmur sothis hosuma gitmedi bunu soru kisminda paylastim hele hele demire baya bi kizdim promosyon fal bundan iyi diye.ama yildiz ve yorum yapmadim
Ben ilk derin hislere baktırdım. Analizleri iyiydi ama kısa ve tekrarlı buldum sadece. Sonra bir kaç hafta sonra demire baktırdım. Kahve atmıştım. Bunları üye olmadan attım bu arada. Falı güzeldi ilk zamanda kişilik analizi kısa ve uzak zıttı. Kişiyi iyi analiz etmedi bence ama falı beğenmem sanırım. Kişi kendi derdine düşmüş. Sıkıntıları var demesi can alıcıydı. Gerçekçiliği vardı. Ama sonra detaysız buldum. Ve başka sitelerde de yorumculuğunu gördüm demek ki paraya önem veriyor. Fal deryasında da Abdullah demir diye geçiyor. Ve ben yorumları okurken dennisin sayfasına atılmış bir yorumun noktası ve virgülğne kadar aynı olan yorumu onu sayfasında da gördüm resmen copy paste. Sanki reklamını yapmış. O yüzden inandırıcı gelmedi. Yağmur sothisi beğenen çok popüler benim bile aklım ona gitmedi desem yalan olur. Neyiniz beğenmedin ki acaba? Ben sezgiye de katina attım. Detay yoktu pek ama iyiydi. O sitede bir iyi varsa da o kesinlikle Emre dinç tir. Fal baktırmadım. Ama kişiye feysten bulup yazdım. Dedim ki sitede çok düzenbaz var kendini kahin sana filan dedim. O da dedi ki sitemizde gayet iyi yorumcular var dedi. Ama kahin deme olayı biraz talihsiz bi açıklama olmuş dedi. Ki ben sadece zarf attım acaba kendisini övecek mi diye. Sonra dedi ki gaybı Allah bilir biz sadece hislerimiz doğrultusunda yol gösteriyoruz. Kahve telvesine baktığımda puslu bi şekilde kişiyi tarif edebilirim rakamlar ve harfler görürüm dedi. Adam biokinezi ve psikoloji eğitimi de almış. Mütevazı temiz bir insan bence hakettiği yerde olması gereken tek kişi. Fal baktırmama rağmen yorumlarada baktım samimiyetine ve duru öngörüsüne inanıyorum.
Aynen ya şey enerji göndrrecem istiharelere yatcam diyenlere inanamıyorum. Peki dennisin dediklerini karşı taraftan teyit ettirdin miEmre dinc e 3 defa baktirdim onu atlamisim soylemwyi ani ve kisilik analizi guzel yapti bir tek kadamda onla ilgili buyuden negatif enerjiden bahsetmesi birde bi sey soylemisti sorum disinda dedigi gibi olmadigini ogrendim 3.cuyi o sekilde attim ama israr etti bu boyle diye o yuzden tm emin degilim ondan ama bakimi guzrldi.
Yagmur sothis dali bana uygun degildi soyledikleri dogru degildi..3 dilegini bana yaz ben enerji calisicam 1 ay uzerinde dedi bu bana sacma geldi hangi birimize enerji gonderecek acaba.ama arkadasim cok begeniyor demekki enerji olayi grcekten var.demir ise hic tutulur tarafi yok falinin.
Aynen ya şey enerji göndrrecem istiharelere yatcam diyenlere inanamıyorum. Peki dennisin dediklerini karşı taraftan teyit ettirdin mi
Detay vermekten öte ses kaydının sonunda dediği şey kafamı karıştırdı. Ben soruda dedikodu dönmüştü demiştim. Deniz beyden ses kaydının sonunda evet dedikodu çevre dedi çok var bilmem ama sebep değil tarzı bi şey demişti. Dedikoduyuda benim yakın arkadaşım iftira atacak şekilde bi iddiada bulunmuştu ki yalan olduğunu biliyordum. Dedikodu dedin diye direkt çevre demiş. Ne birbirimizin ailesini ne de arkadaşlarını tanırızIstiarede dogru hangi birimize yaticak hanginizinkini gorucek nasil emin olunur :)
Dennis dedikleri dogruydu anla ilgili yakin gelecek yasadim birde benle ilgili nokta atis yapti..ama simdi sen cok detay verdigin icin enin olamaman cok dogal bundan sonra vermessin hem biyle onlarda daha konsatre olabiliuorlar
dennis den yorum alasım varlakin daha ayın 4 ünde baktırdım ona biraz daha sabredeyim dimi
dennis den yorum alasım varlakin daha ayın 4 ünde baktırdım ona biraz daha sabredeyim dimi
Sabret sabret :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?