FAL SEPETİ VE FALCI YORUMLARI

gollom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
1.868
2.602
198
binnaz abla sayfası kapanmış kızlar bi yardım edin :( falsepetinde ablam barış cana fal baktırmıştı dediği çıktı yine baktırmak istiyor müşteri hizmetlerine ulaşamadım :( Tahayı da arıyorum ablam onuda beğendi bana yardım edebilecek biri var mııı??? ben de çıkan çıkmaya hayal kırıklığı fallarım çok yazarım hepsini:):)

Taha biryolunvar.com a geçti. Rad Mirza adi.

Hangi fallar patladi, hangileri çikti sana ?

Ablam biraz seçici o_Oona barış Can'ın 1 dediği cıktı anlatsam şaşırırsın ama özel biraz istersen özelden yazarım:KK48::KK48: tahayı da seviyorum ama ismi nolmuş öle baktım şimdi ben tahayım demiyor ben de ne sazanım niye desin :KK48:nesibenin dediklerini fazlasıyla hep yaşadım birde yiğit var telde baktırdım minik bi dediği cıktı :eek:Venüs'ü seviyorum rezzan zaten olasılık Sultan patlayanlar ise medyum selena tamamen yanıldı ada yanıldı Mert yanıldı :KK61:ama oda patladı ona kalsa kelebekler uçuyordu başımda sende canım varmı tavsiyen öbür kızlar nerdeo_Oo_O

Ablam biraz seçici o_Oona barış Can'ın 1 dediği cıktı anlatsam şaşırırsın ama özel biraz istersen özelden yazarım:KK48::KK48: tahayı da seviyorum ama ismi nolmuş öle baktım şimdi ben tahayım demiyor ben de ne sazanım niye desin :KK48:nesibenin dediklerini fazlasıyla hep yaşadım birde yiğit var telde baktırdım minik bi dediği cıktı :eek:Venüs'ü seviyorum rezzan zaten olasılık Sultan patlayanlar ise medyum selena tamamen yanıldı ada yanıldı Mert yanıldı :KK61:ama oda patladı ona kalsa kelebekler uçuyordu başımda sende canım varmı tavsiyen öbür kızlar nerdeo_Oo_O

Tabi, yazabilirsin özelden :)
Öbür kizlar tellwe.com topiğinde

Pek şaşirmadim Mertin ve Selena nin patlamasında nedense :D

Venüsun dediği de çikti mi ? Ve sen Falsepetindeki Defne'ye baktırdin mi hiç?

Şuan sana tavsiye edebileceklerim bunlar:
Saraylihanim, miraclenil, kiraze12 ve LokmanHekim

Bende çok baktırmadim son zamanlarda

Tabi, yazabilirsin özelden :KK66:
Öbür kizlar tellwe.com topiğinde

Pek şaşirmadim Mertin ve Selena nin patlamasında nedense :D

Venüsun dediği de çikti mi ? Ve sen Falsepetindeki Defne'ye baktırdin mi hiç?

Şuan sana tavsiye edebileceklerim bunlar:
Saraylihanim, miraclenil, kiraze12 ve LokmanHekim

Bende çok baktırmadim son zamanlarda

site karışmış ben burdan yazayım birşey anlamadım özelden yazıyım sana kızçem :KK15: telvede fazla takılmadım oraya girince beni yolunacak kaz gibi görüyorlar gibi hissediyorum :KK20::KK20: bi de çok bekletiyolar sen adaya baktırdın mı????:KK15:

fal sepetine fal attım yorumcu zeusa ama krredim yüklenmedi param gitti siteye şikayet ettim ama çözüm gelmedi bu nedir yahu

binnaz abla sayfası kapanmış kızlar bi yardım edin :KK43: falsepetinde ablam barış cana fal baktırmıştı dediği çıktı yine baktırmak istiyor müşteri hizmetlerine ulaşamadım :KK43: Tahayı da arıyorum ablam onuda beğendi bana yardım edebilecek biri var mııı??? ben de çıkan çıkmaya hayal kırıklığı fallarım çok yazarım hepsini:):)

ben melek öze baktırıyorum orda gayet başarılı ama oda yok ne zamandır . :( onun dışında nesibe olsun tellwedeki crazywoman vardı o bitek tutturdu bana diğerlerinn hepsine baktımışımdır herra anda çok ii ama gerisi yok saraylihanım kiraze rezzan taha ilkay melih hepsi patladı bende ..Barış can'a ne baktırmıştı kahve mi_?

ben melek öze baktırıyorum orda gayet başarılı ama oda yok ne zamandır . :KK43: onun dışında nesibe olsun tellwedeki crazywoman vardı o bitek tutturdu bana diğerlerinn hepsine baktımışımdır herra anda çok ii ama gerisi yok saraylihanım kiraze rezzan taha ilkay melih hepsi patladı bende ..Barış can'a ne baktırmıştı kahve mi_?
kahve de tarotta bacım ama o ablama daha cok tuttu nesibe tutturur bana bide selana bide telde bakan yiğit

Merhaba arkadaşlar ben bir kaç gündür fal baktıracaktım şu zamana kadar binnazabla.com da baktırdıklarımdan ve gittiğim falcılardan hiçbirinin söylediği daha doğrusu verdiği tarih çıkmadı. binnaz ablada mayaya baktıracaktım ama onlayn olmadı bir türlü. bende gece bu forumu gördüm ve bu sabah biryolunvar da İlkay hanıma baktırdım. hiç ama hiç memnun kalmadım sırf laf kalabalığı yapmış sürekli aynı şeyi tekrar ediyor dinlerken içim sıkıldı ağlayacaktım sinirden.. bana samimi olarak dedikleri çıkan bir falcı söyler misiniz ?

Merhaba arkadaşlar ben bir kaç gündür fal baktıracaktım şu zamana kadar binnazabla.com da baktırdıklarımdan ve gittiğim falcılardan hiçbirinin söylediği daha doğrusu verdiği tarih çıkmadı. binnaz ablada mayaya baktıracaktım ama onlayn olmadı bir türlü. bende gece bu forumu gördüm ve bu sabah biryolunvar da İlkay hanıma baktırdım. hiç ama hiç memnun kalmadım sırf laf kalabalığı yapmış sürekli aynı şeyi tekrar ediyor dinlerken içim sıkıldı ağlayacaktım sinirden.. bana samimi olarak dedikleri çıkan bir falcı söyler misiniz ?
herkesee cıkann farklıı kuzumm daa bu konuyuu açtığımıı bilee unutmuşumm sen nerdenn buldunn:KK69: ilkaydaa falsepetindee değill şaşırdımm:KK48: en basitii ankett varr ona bakk yada merakk ettiğinn falcılarıı aratt oku daa kiminee cıkann falcıı kiminee patlıyorr haberinn olsunn:KK14:

googlea online iyi falcılar falan yazdım öyle karşıma çıktı bunda da bir hayır vardır dedim ilakaya baktırdım :( binnaz abladan başka sitelere girmediğimden isim vs. bilmiyorum anketin linkini atarsan çok sevinirim :)

Arkadaşşar dün gece fal alemde ayline yolladım falımı 1saat 10 dakika sonra mail geldi yorumcu kabul etmemiş sorduğum soruyu sağlıklı bulmuyormuş.. mailimde başka bir kullanıcı belirtmemi ona aktarmalarını ya da kredimi geri almamı söylemişlerdi.. bende başka bir kullanıcı isimi verdim fakat beni NAİRA ŞUMAN a aktardılar ve bu yorumcu müsait diye sormadan hemen ona yollamıslar falımı. okadar özensiz boş konuşmuş ki ikidir parama yazık oluyor bende değerlendirmeye beğenmediğimi dobra dobra yazıverdim.. :) yorumcu bana emeğe saygızlık etmişsin duymak istediklerini söyleyecek bir yorumcu bulmalısın. istediklerini söylemeyince emeğe saygısızlık etmek ise hoş değil. Yazmış ama gerçketen bu falı ben herhangi bir çicekçi ablaya bile baktırabilirdim.. Bu akşam başka birini denemeyi düşünüyorum. Napsam :)) hahhah

Arkadaşşar dün gece fal alemde ayline yolladım falımı 1saat 10 dakika sonra mail geldi yorumcu kabul etmemiş sorduğum soruyu sağlıklı bulmuyormuş.. mailimde başka bir kullanıcı belirtmemi ona aktarmalarını ya da kredimi geri almamı söylemişlerdi.. bende başka bir kullanıcı isimi verdim fakat beni NAİRA ŞUMAN a aktardılar ve bu yorumcu müsait diye sormadan hemen ona yollamıslar falımı. okadar özensiz boş konuşmuş ki ikidir parama yazık oluyor bende değerlendirmeye beğenmediğimi dobra dobra yazıverdim.. :) yorumcu bana emeğe saygızlık etmişsin duymak istediklerini söyleyecek bir yorumcu bulmalısın. istediklerini söylemeyince emeğe saygısızlık etmek ise hoş değil. Yazmış ama gerçketen bu falı ben herhangi bir çicekçi ablaya bile baktırabilirdim.. Bu akşam başka birini denemeyi düşünüyorum. Napsam :)) hahhah
falalemm banaa iadee yapmamıştıı mesajadaa dönmedilerr o siteyii kullanmıyorumm inşallahh sanaa yaparlarr kuzumm

fal sepetinde umut 'a fal batırdım ıyıydi.Nesıbe çok karmaşık konusuyori,akıcı değil bakalım dedıklerı çıkacak mı?çok ıyı değidi yanı baktırmaya degmez.dennıs çok tatlı fal bakıyor. melıhgun de ıyı gibi

Back
X