valla bunu yasayan birisi bana boyle soyledi, belkide melek = angel dedigi sey turkcede cindi (hollandali bi bayana gitmistim).. bilemiyorum bana melek olarak soyledi ve ben bunu bi cok kezde duydum. Kaldiki allaha hizmet edenlerdende bahsetti ve onlarin insanlarla iletisim kurmadiklarini cok daha yukarda olduklarini belirtti. Gerci cin, ruh, yada melek olmalarinin bi onemi yok bunlarin hepsi adlandirmalar.. bu guclerden bizim gecmisimizi ogrendikleri yuzde yuz gercek. Iyi yada kotu bilemiyorum, ama ben bu gibi seylere bayagi merak saldim =)) Insanlar dogal olarak bilmedikleri seyleri inceler ogrenmek ister, simdi tam tersini soylemeyin. Herkes ama herkes gelecegini bilmek ister.
Ha bu arda, ruhlar ozgur degildir demissiniz ama neye dayanarak soylemissiniz bilemiyorum. Kuran'da boyle yazmiyor olabilir, ama bu kisi kucuklugunden biri oluleri goruyor.. Banada cok sacma gelmisti ama, butun hikayelerde ayni olamaz oyle degilmi. Her olum kalim savasi veren kisinin ruhlarla irtibata girmesi bi tesaduf olamaz. Bu gibi seyleri insanlara yasaklamis olsalarda, yasanildiginda artik geri donusu olmayan bi hayat basliyo bence. Ben sahsen inaniyorum bi koruyucu melegimin oldugunuda dusunuyorum. Ama yanimdadir her dakika diye kafamda buyutmuyorum.
Bu arada fala fazla inanan arkadaslarada tavsiyem herkese baktirin hepsi farkli seyler soylicektir ve bi zaman sonra inancinizi kaybediceginize emin olabilirsiniz. Bi kisi soyledigine ona inanirsaniz, cekim yasasina gore o kisinin soylediklerinin olmasi icin sizde istem disi caba gosterirsiniz. Ayrica duygusal kisiler zaten bu gibi seylerle hic ugrasmasalar daha iyi ederler..