Fala Asla İnanmam Ama Hala Şoktayım...

valla bunu yasayan birisi bana boyle soyledi, belkide melek = angel dedigi sey turkcede cindi (hollandali bi bayana gitmistim).. bilemiyorum bana melek olarak soyledi ve ben bunu bi cok kezde duydum. Kaldiki allaha hizmet edenlerdende bahsetti ve onlarin insanlarla iletisim kurmadiklarini cok daha yukarda olduklarini belirtti. Gerci cin, ruh, yada melek olmalarinin bi onemi yok bunlarin hepsi adlandirmalar.. bu guclerden bizim gecmisimizi ogrendikleri yuzde yuz gercek. Iyi yada kotu bilemiyorum, ama ben bu gibi seylere bayagi merak saldim =)) Insanlar dogal olarak bilmedikleri seyleri inceler ogrenmek ister, simdi tam tersini soylemeyin. Herkes ama herkes gelecegini bilmek ister.

Ha bu arda, ruhlar ozgur degildir demissiniz ama neye dayanarak soylemissiniz bilemiyorum. Kuran'da boyle yazmiyor olabilir, ama bu kisi kucuklugunden biri oluleri goruyor.. Banada cok sacma gelmisti ama, butun hikayelerde ayni olamaz oyle degilmi. Her olum kalim savasi veren kisinin ruhlarla irtibata girmesi bi tesaduf olamaz. Bu gibi seyleri insanlara yasaklamis olsalarda, yasanildiginda artik geri donusu olmayan bi hayat basliyo bence. Ben sahsen inaniyorum bi koruyucu melegimin oldugunuda dusunuyorum. Ama yanimdadir her dakika diye kafamda buyutmuyorum.

Bu arada fala fazla inanan arkadaslarada tavsiyem herkese baktirin hepsi farkli seyler soylicektir ve bi zaman sonra inancinizi kaybediceginize emin olabilirsiniz. Bi kisi soyledigine ona inanirsaniz, cekim yasasina gore o kisinin soylediklerinin olmasi icin sizde istem disi caba gosterirsiniz. Ayrica duygusal kisiler zaten bu gibi seylerle hic ugrasmasalar daha iyi ederler..

Cok merak ettim keske boyle bir kisiyle tanisma sansim olsaydi benimde

Gelecegide cok guzel biliyolar ve acikcasi ben bi sorun gormuyorum =).. duygusal kisiler baktirmasinlar, hatta asiri duygusal kisiler dertlerini dahi ona buna anlatmasinlar, cunku baskalarinin verdikleri komutlari cok ciddiye alip ona gore hayatlarina yon veriyolar.. bu gibi konularda saglam karakter sart. Fala inanma ama falsizda kalma sozune katiliyorum =) Bana soylenen seye ben zaten asla 100% inanmiyorumki, ciktigi zaman hakliymis diyorum, ha inandigim kisimlar yokmu var onlarda hep pozitif olan seyler:lepi:

Sanirim benim baktirmamam gerekiyor 2 ay boyunca tarih bekledigim oldu benim ama cikmadi da hangisine uzulym bilemedim ://

Kuzenim gitmişti bir sürü şey anlatmış ona fal bakan kadın, annesine anlattıktan bi kaç ay sonra diğer kuzenimle birlikte gidiyor teyzem. Sen S....nin annesi misin diyor ilk oturduğu an. Daha nicesi.. Hakkında bilgi verme değil, onların daha önce arkadaşların dediği gibi 3 harflileri var, geçmişle ve şu an ile ilgili her şeyi onlardan öğreniyorlar.
Bakırköyde Taksimde bi kaç isim var bu konuda çok iyi olan.
Ancak hepsini geçtim de, bir arkadaştan duyduğum birisi var ki, gitmeye cesaret edilebilir mi bilemiyorum, geleceğe dair ne varsa söylemiş ve kız her birini yaşıyor yıllardır.

Neresiki orasi belki gideriz ??

Siz fala inanır mısınız?
Ben asla inanmam....Ama .....
Kuzenim bir arkadaşları vasıtası ile bir cafede fal bakan kadına gittini anlattı .
Anlata anlata da bitiremedi okadar iddialı anlatıyor ki inanamadım.Kadın isimlere varana kadar söylüyor dedi.
Kuzenimin anlattıklarının saçmalık olduğunu ona ispatlamak için dün gittiğim falcı kadının yanından nutkum tutulmuş bir vaziyette çıktım.
Eşimin işi,adı,benim oturduğum semp ve tedavi için gittim doktorun adına kadar bana söyledi.Ailem için söylediklerini hiç katmıyorum bile.
Ben bu kadını asla görmedim ve de tanımıyorum.
Bir isim için harf değil direk isim ve bana olan yakınlık derecesini söylüyor.
Sizce bu normal mi bir falda bu kadar şey görünür mü?
Yoksa bu daha farklı birşeymi?
[/QU
sayırım yıllar önce yazmışsınız fakat ben nette gezinirken gördüm bu baktırdığınız falcı kimdi söyleyebilirmisiniz

benimde başıma böyle bir olay geçti..
kardeşime falcı telefonda ne giydigini söylei..
saçını nasıl oldugun..
aynı kişiyi arkdaşım aradı onada giydigi kıyafeti söyledi..
nerede oldugunu hangi vaziyettte durdugunu sanki karşıdan önu görüyormuş gibi.... :1shok:
İletişim bilgileri var mi o falcinin verebilir misin?

Kuzenim gitmişti bir sürü şey anlatmış ona fal bakan kadın, annesine anlattıktan bi kaç ay sonra diğer kuzenimle birlikte gidiyor teyzem. Sen S....nin annesi misin diyor ilk oturduğu an. Daha nicesi.. Hakkında bilgi verme değil, onların daha önce arkadaşların dediği gibi 3 harflileri var, geçmişle ve şu an ile ilgili her şeyi onlardan öğreniyorlar.
Bakırköyde Taksimde bi kaç isim var bu konuda çok iyi olan.
Ancak hepsini geçtim de, bir arkadaştan duyduğum birisi var ki, gitmeye cesaret edilebilir mi bilemiyorum, geleceğe dair ne varsa söylemiş ve kız her birini yaşıyor yıllardır.
Canim o gitmeye korktuğun falcinin adresini verir misin lütfen çok acil ihtiyacim var lutfennnn

Back
X