Faladdin

Gaibi bilen program.
Birde buna inanan insanlar.
Dinleniyorsunuz işte başka yolu yok. İnternet ortamında yapılamayacak iş yok gibi.

gaibi allahtan başkası bilemez tabiki. biz arkadaşla eğlence amaçlı indirmiştik bunu. onların sesinin bize gelmesi çok tuhaftı

dınlendıgınızı zannetmıyorum o program bendede yuklu, telım genelde uzak bır kosede durur arada fal baktırırım oradan hıc bu tarz bırseye denk gelmedım..
fal konusunda tutan seyler oluyor tabıkı ama tesadüf tamamen ya da falı bakanın öngörüsü diyelim.. herseyi bilse gelecek hakkında daha çok yorum yapması gerekirdi..

sorunda orda zaten genelde geleceğe değil geçmişe ve şuanki yasadıgımız ana göre yorum yapıyor. bnde dinlenme olayına inanmazdım. ta ki dün telefondan sesler gelene dek

ya lütfen şunları yazıp burdaki kadınları da korkutmayın. bu app yazılı bilgilere ulaşır ama mikrofon izni yok sizin ne konuştuğunuzu duyamaz. bildirimler dışında ses verme yetkisi de yok. herkese aynı şeyi söylüyor benim dini inancım olmamasına rağmen kutsal yolculuğa çıkacaksın diyor nesine inanayım?

belki imana gelirsin diye öyle söylüyordur. tövbe yaaa

ben yaşadığım bir olayı anlatıyorum sadece.

gaibi allahtan başkası bilemez tabiki. biz arkadaşla eğlence amaçlı indirmiştik bunu. onların sesinin bize gelmesi çok tuhaftı
Ekranınızda görünmeyen ama arka planda çalışan program olabilir.
Uzman birine gösterin telefonunuzu.
Mesela geçenlerde ben internetimin hızlı bitmesi üzerine arka planda çalışan ve güncelleme yapan bir program var mı diye baktım ama yoktu. Oysa harıl harıl internet gidiyordu.
Kardeşim bu konularda uzman olduğundan ona gösterdim meğerse göremediğimiz gizli bir program varmış.

Uygulamada çok reklam oluyor. O reklamlardan genelde ses gelebiliyor. Bence uygulama esnasında reklamdan ses gelmiştir. Bu tür uygulamalarda sürekli reklam dönüyor

Bende geçen hafta bir arkadaşın önerisi ile yükledim bu uygulamayı, falları tutuyor gibi geldi ama böyle bişeyle karşılaşmadım hiç, hemen bir kahve içip tekrar baktırayım heyecanlandım

Bende de farklı bir uygulama vardı. Birgün iş ilanlarına baktığımda hayal gücü geniş, yazım kurallarına uyan vs... diye devam eden bu tür uygulama için eleman arıyorlardı. Tatil, uzun yol, kavga, bebek gibi şeyler hep çıkar klasik Ama internetteki aramalarınızdan kopya alınabilir diye düşünüyorum. Tıpkı karşımıxa çıkan reklamlar gibi. Bence silin ve eahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…