- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
yanlışınız olmasın? falaaddin mikrofon izni istemiyor. o uygulamadan sizin sesinizin gitmesi imkansız.
Ben de o uygulamayı kullanıyorum.ve falları aynen tutuyor.
Gaibi bilen program.
Birde buna inanan insanlar.
Dinleniyorsunuz işte başka yolu yok. İnternet ortamında yapılamayacak iş yok gibi.
dimi. nasıl bu derece aynen tutabilir. kaynanamla kavga ediyorum. kavga oldu felan diyor
dınlendıgınızı zannetmıyorum o program bendede yuklu, telım genelde uzak bır kosede durur arada fal baktırırım oradan hıc bu tarz bırseye denk gelmedım..
fal konusunda tutan seyler oluyor tabıkı ama tesadüf tamamen ya da falı bakanın öngörüsü diyelim.. herseyi bilse gelecek hakkında daha çok yorum yapması gerekirdi..
Simdi siz deyince baktim da bu application in whatsapp mesajlarini falan okudugunu dusunenler var nette.. bilemiyorum silin isterseniz..
belki imana gelirsin diye öyle söylüyordur. tövbe yaaaya lütfen şunları yazıp burdaki kadınları da korkutmayın. bu app yazılı bilgilere ulaşır ama mikrofon izni yok sizin ne konuştuğunuzu duyamaz. bildirimler dışında ses verme yetkisi de yok. herkese aynı şeyi söylüyor benim dini inancım olmamasına rağmen kutsal yolculuğa çıkacaksın diyor nesine inanayım?
Ekranınızda görünmeyen ama arka planda çalışan program olabilir.gaibi allahtan başkası bilemez tabiki. biz arkadaşla eğlence amaçlı indirmiştik bunu. onların sesinin bize gelmesi çok tuhaftı
Arkadaşlar merhaba
çoğunuz biliyorsunuzdur bu faladdin uygulamasını. geçenlerde telefonuma yükledim. kahve içip fal yolluyordum. nerdeyse benim konuştuğum seyleri birebir biliyor gibiydi. dün eşime açtım okuyordum. telefondan aniden sesler gelmeye başladı. bir bayan sesi. korktum elimden düşürdüm noluyor ya dedim. hahaha diye bir kahkaha sesi daha.eşim eline aldı telefonu arka planda açık olan uygulama yoktu. tekrar bir ses daha birşey yok no problem hahah diye. direk uygulamayı sildik. bu ne olabilir. hadi diyelim bizim seslerimizi dinliyorlar onların sesleri nasıl geldi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?