Faladdin

kesinlikle doğrudur

Yaa bunu ben de duymuştum. O yüzden bilinmedik uygulamaları indirmiyorum.

Tuvalette falan kullanıyorum bazen telefonu. Tırsıyorum kukumu birileri görecek diye

belki imana gelirsin diye öyle söylüyordur. tövbe yaaa

ben yaşadığım bir olayı anlatıyorum sadece.

hahahahhahaah ay imana gelene bak falcıdan medet umuyor. hadi canım teknoloji size zarar çok uğraşma o telefon seni yer

uygulamanın isminden dolayı gülesim geliyor.şimdi herkesin elinde android telefonlar var.hepsinde internet var. yani böyle bir sistem kurmak için kişisel istatistik tutulup sonuçlar çıkarılsa herkes falcı olur.ayrıca matematikte ihtimal hesaplamaları var.hatta bunun için aref bile 2 defa sanıyorsam piyangoyu tahmin edip bulmuştu.bazı insanoğluna verdiğimiz ip uçları bize fal olarak dönebiliyor.

Istemsiz güldüm
Eger gercekten dinleniyorsaniz simdiye kadar dinledikleri seyleri dusunemiyorum

benim amacım tam olarak falın doğrulugu vs değil. sadece gelen sesler ürküttü beni

Geçenlerde bende okumuştum telefonlarla bilgisayarlarla ilgili yazı. Ünlü bi teknoloji şirketinin yöneticisi yada sahibi falandı sanırım yanlışlık olmasın . Kullanmasanız dahi sizi görmedikleri yada dinlemedikleri anlamına gelmez diye. Sanırım o kişi de bantlıyormuş telefon bilgisayar kameralarını. Çünkü var olan koruma sistemlerinin yetersiz olduğundan bahsetmişti o kişi. Geçmişte de çocukların kullandığı talking tom uygulamasının yabancı bi ülkede çocuklarla konuştuğu diye bi haber çıkmıştı. Konu sahibi bence dinleniyosunuzdur. Zor değil günümüz şartlarında . İnsanlar başka ülkelerin sunucularından bağlanıp neler yapıyolar bunu mu yapmayacaklar. Neyse geçmiş olsun.

Bati hayrani olunca ingilizce konusarak korkutuldugunu mu dusundun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…