- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Geçmiş zamanda bu tarz konularda uzman kişilerin olduğu bir söyleyişiye katıldım. Pc ve telefon kameralarının kullanılmadığı zamanlar koyu bir bantla kapatılmalı dendi. Uygulamalarda izin veriyoruz herşeye. Ve bu şekilde konum bilgilerimize hatta kameralarımıza ulaşabiliyorlar. Hatta bir aileye yapılan tehditten bahsedilmişti. Kadının pc karşısında anlık bir fotoğrafıyla. Yani olmayacak şey değil.
Geçmiş zamanda bu tarz konularda uzman kişilerin olduğu bir söyleyişiye katıldım. Pc ve telefon kameralarının kullanılmadığı zamanlar koyu bir bantla kapatılmalı dendi. Uygulamalarda izin veriyoruz herşeye. Ve bu şekilde konum bilgilerimize hatta kameralarımıza ulaşabiliyorlar. Hatta bir aileye yapılan tehditten bahsedilmişti. Kadının pc karşısında anlık bir fotoğrafıyla. Yani olmayacak şey değil.
Yok biz duymadık fal yorumunda öyle söyledi bizeyani szde duydunuz dimi
belki imana gelirsin diye öyle söylüyordur. tövbe yaaa
ben yaşadığım bir olayı anlatıyorum sadece.
Yaa bunu ben de duymuştum. O yüzden bilinmedik uygulamaları indirmiyorum.
Tuvalette falan kullanıyorum bazen telefonu. Tırsıyorum kukumu birileri görecek diye
hahahahhahaah ay imana gelene bak falcıdan medet umuyor. hadi canım teknoloji size zarar çok uğraşma o telefon seni yer
Istemsiz güldüm
Eger gercekten dinleniyorsaniz simdiye kadar dinledikleri seyleri dusunemiyorum
Eğlencesine de olsa fal baktırılmaz. Eğer gaybı Allah tan başka kimsenin bilmediğine inanıyosanız o zaman ayetin tümünü okuyun ve kabul edin.
Güzel kafa bulmuşlar sizle tırsıp vazgeçersiniz belki :))
uygulamanın isminden dolayı gülesim geliyor.şimdi herkesin elinde android telefonlar var.hepsinde internet var. yani böyle bir sistem kurmak için kişisel istatistik tutulup sonuçlar çıkarılsa herkes falcı olur.ayrıca matematikte ihtimal hesaplamaları var.hatta bunun için aref bile 2 defa sanıyorsam piyangoyu tahmin edip bulmuştu.bazı insanoğluna verdiğimiz ip uçları bize fal olarak dönebiliyor.
Ay hastayım böyle diyenlere.gaibi allahtan başkası bilemez tabiki. biz arkadaşla eğlence amaçlı indirmiştik bunu. onların sesinin bize gelmesi çok tuhaftı
Ay hastayım böyle diyenlere.
Eğlencesine şirk koşuyoruz canım
gaibi allahtan başkası bilemez tabiki. biz arkadaşla eğlence amaçlı indirmiştik bunu. onların sesinin bize gelmesi çok tuhaftı
Bati hayrani olunca ingilizce konusarak korkutuldugunu mu dusundunAahahaha las vegastir o
Konu sahibi arkada calisan baska bir program olabilir.. ben gecede belki 4-5 kere cocuklari kontrol etmek icin odalarina giderim, birkac hafta evvel gece 2 de odalarina gittim, ustlerini orterken dibimde bir ses “i see youuu” diye fisildadi ama hayatimda korkudan kitlendigim bir tek o an vardedim herhalde yanlis duydum, bir saat sonra biraz da tirsarak gittim yine ayni ses, ayyy siiii yuuuu dedi ahahahah ben bir kork ama oldum resmen meger benim akilli evladim korku app i indirmis, saat basi i see you deyip duruyor bu da oyle bir sey olabilir mi bir bak neler acik kalmis..
Zükenberk (?!?!) bile mikrofon ve kamerasını kapalı tutuyor. Her an dinleniyor olabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?