Falcı Arayışı

yalnizkus

sorular...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
489
583
103
Kızlar biliyorum bu hususta çok fazla topik var
Ama binlerce de mesaj var arada tartışmalar vs olmuş
Verdiği tarihler tutan falcıları paylaşabilir miyiz burada güncel olarak
Açıkçası benim gibi olanlar 10000 tane yorumu okuyunca kafası iyice bulanıyor;((

Kizlar konuya gelen yok mu? Ben yeni birine baktirdim telefonla bakiyor gecmisi ve ani%100 bildi. 2 gun icinde bi soyledigi de cikti ama gelecegi bekliyorum henuz net bir sey diyemem. Bu hafta baska bir falcidan daha randevu aldim baktirinxa bildiririm sonucu. Peki sizin tavsiye edebileceginiz biri var mi iyi bakan?

Referansla bakiyor canm ben de kadinlar kulubunde bi uyeden almistim numarasini izinsiz veremem saat de gec oldu sormam lazim.

Referansla bakiyor canm ben de kadinlar kulubunde bi uyeden almistim numarasini izinsiz veremem saat de gec oldu sormam lazim.
Merhaba bahsettiğiniz falcıya ulaşabilir miyim bir kendisiyle konuşur musunuz

dalga geçtim senle farkında değil misin ?

Kizlar konuya gelen yok mu? Ben yeni birine baktirdim telefonla bakiyor gecmisi ve ani%100 bildi. 2 gun icinde bi soyledigi de cikti ama gelecegi bekliyorum henuz net bir sey diyemem. Bu hafta baska bir falcidan daha randevu aldim baktirinxa bildiririm sonucu. Peki sizin tavsiye edebileceginiz biri var mi iyi bakan?
Sanırım bir süre yoksunuz umarım en kısa zamanda buraya dönersiniz banada bahsettiğiniz kişinin numarasını verir misiniz

Back
X