S SMKA Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2012 29 3 38 İstanbul 2 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi SMKA #1 Caddebostan sırdaş cafede fal bakan küçük arzu isimli bayan vardı toplu kıvırcık saçlı oradan ayrılmış nerede olduğunu bilen varmı
Caddebostan sırdaş cafede fal bakan küçük arzu isimli bayan vardı toplu kıvırcık saçlı oradan ayrılmış nerede olduğunu bilen varmı
M minnos2000 Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2013 21 1 0 35 İstanbul 3 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi SMKA #2 SMKA .!.: Caddebostan sırdaş cafede fal bakan küçük arzu isimli bayan vardı toplu kıvırcık saçlı oradan ayrılmış nerede olduğunu bilen varmı Genişletmek için tıkla... facebook ta falcı bacı diye biri var resmini yolla baksın.profil resminde cezve resmi var.ben hergün yolluyorum hergün bakıyo:)
SMKA .!.: Caddebostan sırdaş cafede fal bakan küçük arzu isimli bayan vardı toplu kıvırcık saçlı oradan ayrılmış nerede olduğunu bilen varmı Genişletmek için tıkla... facebook ta falcı bacı diye biri var resmini yolla baksın.profil resminde cezve resmi var.ben hergün yolluyorum hergün bakıyo:)