Ben kendim gibi olanlarin oldugu bir sitedeyim zaten. Kural tanimazlik size ozgu bu durumdaNe alaka hadsiz. Sizin gibi sığ kafa yapısına sahip insanlar yüzünden Türkiye bu durumda. Aynısını yabancı bir sitede yapsam anlayışla karşılanırım. O kadar yabancı ülkede helal et aradığımızda bile saygı sevgi ile karşılanıyoruz. Hadsizlik diz boyu. Aynısı senin inandığın dine yapılsa kıyameti koparırsın ama… sende o zaman keşke kendin gibi olan bir site bulup oraya yorum yapsan da islam inançlı birine rastlamazsın.
Ya annem yaşında kadınsınız. Seviyeniz de ortada.Ben kendim gibi olanlarin oldugu bir sitedeyim zaten. Kural tanimazlik size ozgu bu durumda
Yahu gece gece saracak yer arama, kadın sana inanclilar giremez mi dedi, dinî değerler üzerinden tartışma olmasın diye dini şeyler yazmak yasak, kullandığın forumun kurallarına bı göz at. Ondan bahsediyor sana. Yardımcı olmak için, ceza alma diye yani, tabii sen öyle konuyu saptirma, kin kusma pesindesin ki, soyleneni carpitiyorsun.Ya annem yaşında kadınsınız. Seviyeniz de ortada.
Siteye islam inançı olanlar giremez mi diyorsunuz ? Öyle bir kural varda ben mi bilmiyorum?
Siz niye özgür bir şekilde düşüncenizi belli edecek şekilde fotoğraflar paylaşabiliyorsunuz ?
Özgürlük size mi sadece
Siz oynuyorsunuz o zaman? Allah demek dini yorum biri size Allah bağışlasın diye yorum yapınca amin demek yerine burası dini yorum yapılmayacak bir site Allah yazmayın diye yorum yapsaydınız ya ? Ayrıca şöyle bir bakınca tek tartışma yaşadığınız kişi de ben değilim ? Bence sizin botoks zamanınız gelmiş şöyle bir botoks yaptırın da keyfiniz yerine gelsinBen kendim gibi olanlarin oldugu bir sitedeyim zaten. Kural tanimazlik size ozgu bu durumda
Kurallari ben koymuyorum ve sitede dini yorum yapmak yasak, sadece onu soyledim size, ben istedigimi istedigim yerde yaparim dediniz. Ben de bu sitede yasak, yasak olmayan bir site bulup istediginiz yorumu yapsaydiniz keske dedim. Sebep sonuc iliskisini mi sasirdik acabaYa annem yaşında kadınsınız. Seviyeniz de ortada.
Siteye islam inançı olanlar giremez mi diyorsunuz ? Öyle bir kural varda ben mi bilmiyorum?
Siz niye özgür bir şekilde düşüncenizi belli edecek şekilde fotoğraflar paylaşabiliyorsunuz ?
Özgürlük size mi sadece
Dün gerçek fal uydurma. Hangisi yasak olmalıDini yorum yapmak yasak
Bende cezanın çok umrumda olmadığını söyledim. Bu da benim fikrim. Biri uyardıysa ve bu da o kişin umrunda değilse niye devam ediyor ?Yahu gece gece saracak yer arama, kadın sana inanclilar giremez mi dedi, dinî değerler üzerinden tartışma olmasın diye dini şeyler yazmak yasak, kullandığın forumun kurallarına bı göz at. Ondan bahsediyor sana. Yardımcı olmak için, ceza alma diye yani, tabii sen öyle konuyu saptirma kin kusma pesindesin ki soyleneni carpitiyorsun.
Benim yasimda olan anneniz keske biraz daha duzgun yetistirebilseymis siziSiz oynuyorsunuz o zaman? Allah demek dini yorum biri size Allah bağışlasın diye yorum yapınca amin demek yerine burası dini yorum yapılmayacak bir site Allah yazmayın diye yorum yapsaydınız ya ? Ayrıca şöyle bir bakınca tek tartışma yaşadığınız kişi de ben değilim ? Bence sizin botoks zamanınız gelmiş şöyle bir botoks yaptırın da keyfiniz yerine gelsin
Uzattigin için, hakaretvari konuştuğun için olabilir mi? Hep karşındakini taşlar çekilir misin böyle birşey yapmamış gibi.Bende cezanın çok umrumda olmadığını söyledim. Bu da benim fikrim. Biri uyardıysa ve bu da o kişin umrunda değilse niye devam ediyor ?
“Dini konu ve yorumlar yasaktır”çokta umrumda. Her türlü iğrenç yorumlar varken dini yorumu yasaklayan siteyi kullanmasam da olur… millet zinasını anlatıyor. Yatağında nasıl ilişkiye girdiğini yazıyor bu yasak… saçmalık ötesi… özgürce fikrimi dinimi belirtiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?