Falcının etkisinden çıkamadım

Simoli00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
3
0
1
28
Arkadaşlar bugün bi falcıya gittim dejavu Cafer diye bi kafede ama İnanın bu saat oldu hala o falı düşünüyorum etkisinden çıkamadım şok üstüne şok yaşadım falcı gibi değil de sanki hayatımın içinden bi insan gibiydi ve beynimden o an geçeni bana söyledi napacağımı şaşırdım lütfen yardım edin

Hayır gerçekten ilk defa gittim hayatımda bi falcıya belki de bu yüzden bu kadar etkilendim ama kendimi iyi hissetmiyorum reklam yapıcak olsam bu saati seçmem heralde
Bence bu saati secersin,çünkü gün icinde yoneticiler buradayken siteden atılacağını iyi biliyorsun demekki.herneyse,zaten sikayet ettim seni.yoneticiler birazdan gelir alır seni burdan.reklam yapiyorsun çünkü

Bence bu saati secersin,çünkü gün icinde yoneticiler buradayken siteden atılacağını iyi biliyorsun demekki.herneyse,zaten sikayet ettim seni.yoneticiler birazdan gelir alır seni burdan.reklam yapiyorsun çünkü
Anlatamıyorum ki neyse çok önemli değil ben yardımcı olurlar diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…