falı önce azalt sonra kurtul

bende kuzumm yeni başladımm orucaa cok merak edincee ablama attırıyorummbendee bugünn 25 lira kardayımm seninn karın nee

Valla ben en fal çılgını olduğum zamanlarda bile her gün baktırmadığım için bir şey diyemem ama son 3-4 aydır ayda en az 150 lira kârda oluyorum

Yazın bi ara kredi kartıma bi baktım 250 lira fallar için vermişim. O günden sonra devrelerr yandı kendime geldim
kuzumm benimm ablamdaa atıyoo aradaa annemm böyle dellenmişş gibi fall baktırıyozz ben ceyizlikk alayımm diye ara verdimmm dayanabildiğimm kadarr hergün birinee aklımm gidiyoo ama baktırmıyorumm böyleee morell verelimm dee dayanalımm gerçi ben cakallııkk yapıpp ablama denetiyomm ama onu daa bırakırımm bigünn dayanabildiğimm kadaar

bugünn cokkplanlarr yaptımm merakk ettiklerimm olduu ama durdurdumm kendimii nesibeye atacaktımm sakinn sakinn kafamıı dağıttımm özledim ihtiyacımm var amaa boşverr 40 lira kardayımmm maşallah banaa ablamm falsepetindee duruu diye birinee attıı ama pişmann olduu

serüveninn kitapp falınıı merakk ediyorummm ama atmıcamm atmıcammm atmıcammm

serüveninn kitapp falınıı merakk ediyorummm ama atmıcamm atmıcammm atmıcammm

oyy kuzummm valla bu fallar batircak bizi eger icin rahat edecekse serüven gecmiste cok iyi ama gelecek pek tutmadi (bende) baskasinda bilemem ama atma fal falan tut kendini valla dün ben 2 tane attim sinirlerim bozuldu diye ama ikiside degisik yorum yapti hele meryemi hic begenmedim sanki sallamasyon gibiydi
degmiyor anliycagin...

yazılı faldannn kaçıyorumm benn artık kuzumm yaa serüvenii denemek istiyorumm beğenmişler kitapp falınıı bilemedimm battık tabii inşallaah akılsızlıkltann ölmemm meryemii denemedimmm iki fal mıı oruçtayımm yaa fazlaa geldii

kitap fali basarili.. yani ne diyim serüvenin normal fallari tutmadi ama kitap fali baska yinede para harcama bosver bekletebilirsin yani

Kızlar ben cok fal meraklısı biri degilim simdiye kadar besi gecmemistir baktırdıgım fal ama bir kere bir ay icinde iki kere gidince uzuldum ve bırakmamın sebebi su oldu en son Nişantaşı sembolde birine baktırdım aramız kötüyken uc gun sonra buluşacaksınız her sey mükemmel olacak cok guzel seyler soyledi inandım da cok sevindim açıkcası ama uc gun sonra ayrıldık ama cok sacma bir sekilde ayrıldık ve cok cok ağladım dogum günümden bir gun önce olmustu. Tovbe ettim bir daha gitmeyeceğim Allah'ın bana cezası oldu bu dedim bayagı dua ettim tovbe ettim o günden beri baktırmıyorum. Hani arada uc bes ayda bir kızlarla buluşunca laf olsun diye baktırılırdı ya benim de öyleydi ama sonra moralim bozukken gitmeye basladıgımı fark ettim bir ayda iki kere gidince jetonum düştü ve ayrılınca da dedim bu sana ders olsun

cok üzücü olmuss yaa off ins hersey düzelir

iştee budaa bizee derss olsunn çok üzüldümm

bugündeee durdummm çook iyi gidiyorummm amaaa akşamm işlerr değişebilirrr serüvene kitapp falı baktırabilirimm

oww cosmak üzeresin
dont do it yourself
whatt dienn gülümm öncee ablamıı atacamm bacımm sonraa daha cok beğenirsemm denicemm pahalıı anamm yeniyee denemek içinn bide yazılıı yaaa sesli seviyorumm ben ondann duramıyorumm thalix beni tutt

whatt dienn gülümm öncee ablamıı atacamm bacımm sonraa daha cok beğenirsemm denicemm pahalıı anamm yeniyee denemek içinn bide yazılıı yaaa sesli seviyorumm ben ondann duramıyorumm thalix beni tutt

valla yazili ama serüveni severim sen genede atmaaa derim niye dicceksin gecmis odakli bi fal cikiyo gelecek cikmaz sanki o faldan

valla yazili ama serüveni severim sen genede atmaaa derim niye dicceksin gecmis odakli bi fal cikiyo gelecek cikmaz sanki o faldan
banadaa öyleee geldii bidee tavsiyelii fallarıı seviyorumm benn ama ablam geçmişii daha cook merakk ediyoo o atsınn bi bakalımm bacımm yazarımm düşündüğümüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…